Midye Dolma Yararlari Haberleri

Biber dolması tarifi: Biber dolması nasıl yapılır?

15. yüzyıldan itibaren Güney Amerika bölgesinden tüm dünyaya yayılan dolmalık biberin zeytinyağlı dolma olarak sofralarda boy göstermesinin Osmanlı'ya dayandığı bilinir. Saraylardan çıkmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

Yemek 2024-04-26 15:45:57

İstanbul’da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-04-18 11:57:33

Haftalık fiyatı 200 bin TL! O ilde lüks villalara yoğun ilgi... Rezervasyonlar dolma noktasına geldi 'Aslında çok yüksek fiyatlar değil'

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği, izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde yoğun ilgi oldu. Yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık fiyatları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine çıkıyor.

Finans 2024-04-06 10:08:12

Avatar Atakan 'dolma' göndermesi yapmıştı! Adem Kılıçcı'dan yanıt gecikmedi

Survivor'da geçtiğimiz günlerde yarışmacı olan Avatar Atakan eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'ya gönderme yapmıştı. Kılıçcı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Avatar Atakan'a cevap verdi.

Magazin 2024-04-02 09:12:24

Ramazan duası - Ramazanda nasıl dua edilir? Ramazanda okunacak dua: Ramazan duası Arapça okunuşu, Türkçe anlamı

İslam inancına göre, kişilerin birbirlerine daha tatlı dilli ve hoşgörülü olmaları, yardımlaşmanın çoğalması gereken ramazan ayında ibadetlerin de önemi artar. Ayrıca, bu mübarek dönem süresince yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul olacağına inanılır. Bu sebeple, ramazan ayı, Müslümanlar için manevi bir yenilenme ve huzur dolma dönemi olarak kabul edilir. Peki, ramazan duası nasıl yapılır?

Haber 21-03-24 23:36

Dalgıçlar kayıp mürettebatı aramak için midye çiftliğine dalış yaptı

İmralı Adası güneyinde batan kuru yük gemisinin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları sürerken, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar, midye çiftliğine dalış gerçekleştirerek arama çalışmaları yapıyor.

Yurthaber 27-02-24 15:40

İç pilavlı tavuk dolma tarifi: İç pilavlı tavuk dolma nasıl yapılır?

Tüm yemek davetlerinizde, tatlıları ve yemekleri, çay kahve sohbetlerinize eşlik edecek atıştırmalıkları Airfryer’da çok kısa süreler içinde ve daha sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz. Tariflerinizi hızlıca Airfryer ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Özel yemek davetleri için kurulan sofralara eşlik eden en lezzetli yemeklerden biri olan iç pilavlı tavuk dolmayı da Airfryer’da hazırlayabilirsiniz.

Yemek 26-12-23 16:15

Sarıyer’de 4 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

Sarıyer’de deniz polisi tarafından birer gün arayla düzenlenen operasyonda, 4 buçuk ton kaçak midye ele geçirilirken 3 şüpheli de gözaltına alındı.

Yurthaber 25-12-23 11:07

Tüketmeden önce bir kez daha düşünün! Bu şekilde görünüyorsa dikkat! Günün sonu hastanede bitebilir

Uzmanlar, iştahla tüketilen atıştırmalıkların başında gelen midye dolma konusunda uyarıda bulunuyor. Omega 3 yağ asitleri açısından oldukça zengin bir kaynak olan bu besini yemeden önce görüntüsüne dikkat edilmesi gerektiğini belirten uzmanlar "Sakın ağzınıza sürmeyin!" diyerek o konuyu işaret etti.

Kadin 15-12-23 08:28

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 11 Aralık 2023 MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde mavi ve kırmızı takım kaptanı belli oldu. Yarışmacılar mavi kaptan olabilmek içim midye dolma yaptılar. Yarışın kazananı Mavi Takım kaptanı olup Kırmızı Takım kaptanını belirledi. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 11 Aralık 2023 MasterChef All Star mavi ve kırmızı takım kaptanları kim oldu?

Magazin 12-12-23 07:43

MASTERCHEF MİDYE DOLMA TARİFİ! Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Midye dolma tarifi araştırılıyor. MasterChef All Star'ın son bölümünde kaptanlık yarışında midye dolma yapıldı. Sevilen sokak lezzetlerimizden olan midye dolması yapılışı merak edildi. Hem yüksek besin değeri hem de damak çatlatan tadıyla deneyenlerin bir daha vazgeçemediği efsane sokak lezzetinin tarifini sizler için derledik. Peki, Evde kolay ve sağlıklı midye dolma nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 11-12-23 21:47

MASTERCHEF MİDYE TAVA TARİFİ: Midye tava nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Ağızları sulandıran harika lezzet

Midye tava tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, midye tava nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, püf noktalarıyla midye tava yapılışı...

Yemek 28-11-23 20:53

MASTERCHEF EKŞİLİ KURU DOLMA TARİFİ! Tadı damağınızda kalacak ekşili kuru dolma nasıl yapılır?

Ekşili kuru dolma tarifi araştırılıyor. MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılar doğu bölgesinin en sevilen yemeklerinden biri olan ekşili kuru dolma yaptılar. Bölümün yayınlanmasıyla birlikte ekşili kuru dolma tarifi merak edildi. Peki, Tadı damağınızda kalacak ekşili kuru dolma nasıl yapılır? İşte tarifi...

Yemek 02-11-23 20:54

İstanbul’da kaçak midye avcıları suçüstü yakaladı

İstanbul Sarayburnu açıklarında kaçak midye avcılığı yapan 3 şahıs Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Yurthaber 13-09-23 14:09

'Başlı başına çöp işte' Midyeci kadının itirafları sosyal medyada olay oldu! 'Midyenin neyi hijyen olacak? Hijyeni size gösteriyorum! Hijyen budur'

Sokak lezzetlerinin en çok tercih edilenlerinden bir tanesi olan midye ile ilgili sosyal medyada yayılan bir video olay yarattı. Videonun gündem olmasının nedeni ise midye satan kadının itiraflarıydı. Görüntülerde midyeci kadın, midye için "Başlı başına bir çöp işte" ifadelerini kullandı. Midyenin temizlenmesi için uygulanan yöntemi de gösteren kadının videosuna yorum ve tepki yağdı.

Haber 13-09-23 10:22

İstanbul’da midye avlanan alanların sayısı arttı

İstanbul’da avcılığa açık çift kabuklu yumuşakça üretim alanı sayısı, 3’ü kara midye ve 2’si beyaz kum midyesi olmak üzere 5’e yükseldi.

Yurthaber 05-09-23 14:24

Esenler'de korku apartmanı! Evin tavanı çöktü, Her gün beton düşüyor diyerek isyan etti! 'Artık depreme de gerek yok, rüzgar vursa...'

İstanbul'un Esenler ilçesindeki 5 katlı bir binadaki çökmeler odaların içine kadar ulaştı. Odaların tavanlarında birçok noktada çökme meydana geldi. Betondan midye kabuklarından çürüyen demirlere ve deniz çakıllarına kadar envaitürlü malzeme çıktı. Apartman sakinleri "Artık depreme de gerek yok, rüzgar vursa zaten yıkılacak" diyor. Kentsel dönüşüm için 5 yıldır yanıt alamadıklarını söyleyen apartman sakinlerine belediyeden yanıt geldi. Binanın halini gözler önüne seren fotoğraflar dikkat çekti.

Haber 13-08-23 11:04

MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 1 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayları merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 1 Ağustos Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar çeşit çeşit dolma tarifleri yaptı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 1 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 01-08-23 23:58

MasterChef kofik dolması nedir, nasıl yapılır? Elazığ'ın meşhur lezzeti kofik dolması tarifi

Kofik dolması tarifi MasterChef izleyicileri tarafından merak edildi. MasterChef All Star jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan farklı dolma tarifleri istedi. Bunlardan biri de kofik dolması oldu. En iyi kofik dolması tarifini yapan yarışmacı dokunulmazlık mücadelesinde öne geçecek. Peki, MasterChef kofik dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla kofik dolması yapımı...

Yemek 01-08-23 21:28

MasterChef mumbar dolması tarifi! Enfes lezzet mumbar dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mumbar dolması tarifi MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. MasterChef All Star jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan farklı dolma tarifleri istedi. Bunlardan biri de mumbar dolması oldu. En lezzetli mumbar dolması tarifini yapan yarışmacı dokunulmazlık mücadelesinde öne geçecek. Peki, MasterChef mumbar dolması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla mumbar dolması yapımı...

Yemek 01-08-23 21:11

İstanbul Boğazı’nda mayın hareketliliği! Vatandaş fark etti, denizin dibinden çıkarıldı

İstanbul Boğazı'nda facianın eşiğinden dönüldü. Sarıyer Kireçburnu açıklarında midye toplamak için dalış yapan bir vatandaş, denizin dibinde bir mayın olduğunu fark etti. Patlamamış haldeki eski mayın, dalgıçlar tarafından çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 18-07-23 09:45

Yüz binlerce İstanbullu kullanıyor! Maltepe Köprüsü'ndeki tedirgin edici görüntü sonrası İBB gece saatlerinde harekete geçti: Midye kabukları ve çürümüş demirler...

Yüz binlerce İstanbullunun kullandığı Maltepe Köprüsü'nün beton parçaları döküldü, altından midye kabukları ve çürümüş demirler çıktı. Tedirgin eden görüntüler kısa sürede gündem oldu. İBB ekipleri harekete geçti. Gece saatlerinde köprüden karot örneği alındı. D-100 karayolunda deprem riski taşıyan köprülerle ilgili yeni bir adım atılacağı da öğrenildi.

Haber 23-06-23 11:22

Son 6 ayın verileri yayımlandı: 70 ton kaçak midye ele geçirildi, 1 milyon liradan fazla para cezası kesildi!

İstanbul ve civarında son 6 ayda yapılan su ürünleri denetiminin raporları paylaşıldı. Ekipler tarafından yapılan denetimlerde İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi'nde son 6 ayda 70 ton kaçak midye ele geçirildi. Öte yandan kaçak midye avlayan şahıslara 1 milyon lirayı geçen para cezası uygulandı.

Haber 21-06-23 22:22

Gelinim Mutfakta midye tavuk tarifi! Evde şiş midye tavuk nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü midye tavuk tarifi verildi. Çöp şişte hazırlanan enfes midye tavuk tarifi oldukça seviliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri midye tavuk nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte midye tavuk tarifi...

Yemek 20-06-23 13:31

Dolma kalem nasıl yazılır? Dolma kalem ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelime dağarcığı bakımından en zengin olan dillerden biridir. Bu zenginliğin sebeplerinden biri farklı ülkelerin dillerinden birçok kelimeyi dağarcığına katması ve zamanla bu kelimeleri Türkçeleştirmesidir. Bir diğer sebebi ise birden fazla kelimenin bir araya gelerek oluşturduğu birleşik türde ve yeni anlamlara karşılık gelen kelimelerdir. Birleşik türde kelimelerin yazılışlarında ya da telaffuzlarında sıklıkla hataya düşülür.

Egitim 16-06-23 16:25

Kocaeli'de kaçak midye avcılığı yapan 4 kişi yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yasak alanda midye avcılığı yapan 4 kişi yakalandı.

Yurthaber 01-06-23 15:04

Ava giderken avlandılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde koruma altındaki kuş gözlem alanında kaçak midye avcılığı yapan 6 kişi deniz polisine yakalandı.

Yurthaber 01-06-23 10:57

Yasak dönemde midye avcılığı denetimi devam ediyor

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan denetimlerde, yasak olmasına rağmen avlanan 700 kilogram kum şırlanı ele geçirildiği bildirildi.

Yurthaber 26-05-23 10:58

Gelinim Mutfakta Bitlis usulü katıklı dolma tarifi! İştah kabartan katıklı dolma nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Bitlis usulü katıklı dolma tarifi verildi. Yaz aylarının favorisi kabakla hazırlanan Bitlis usulü katıklı dolma yiyen herkesin hayran kalacağı bir lezzet. Gelinim Mutfakta izleyicileri Bitlis usulü katıklı dolma nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte leziz Bitlis usulü katıklı dolma tarifi...

Yemek 23-05-23 13:12

İzmir Körfezi'nde kaçak midye avcılığı yapan 3 kişi yakalandı

İzmir Körfezi'nde kaçak midye avcılığı yaparken yakalanan 3 kişiye toplam 20 bin 194 lira para cezası uygulandı.

Yurthaber 19-05-23 07:53

İzmir Körfezi'nde kaçak midye operasyonu: 3 kişi yakalandı

İzmir Körfezi'nde, yasa dışı kara ve kıllı midye avcılığı yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 1,5 ton midye ele geçirildi, 3 kişiye toplam 20 bin 194 TL ceza kesildi.

Haber 19-05-23 00:18

Çalışma odanızda mutlaka bulunması gereken mürekkep çeşitleri

Yazı yazmak sizin için bir ihtiyaçtan çok tutku ise dikkatinizi buraya verin! Yazı yazmaktan keyif alan birçok kişinin yolu önünde sonunda dolma kalemler ile kesişiyor. Çünkü dolma kalemlere kendi istediğiniz rengi ve hissi sunan mürekkepleri doldurabiliyorsunuz. Haydi gelin, düşüncelerinizi kâğıda aktarmanın en güzel yolu olan ve çalışma odanızda mutlaka bulunması gereken mürekkep çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 12-05-23 17:55

Gelinim Mutfakta yaprak dolama tarifi! Sarma lezzetinde yaprak dolama nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü yaprak dolama tarifi verildi. Yaprak sarmanın lezzetini katlayan yaprak dolma tarifi oldukça beğeniliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan yaprak dolama nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte yaprak dolama tarifi...

Yemek 08-05-23 13:18

Yer: İstanbul! Uzmanlar uyarmış, görüntüler ise tedirgin etmişti... Yaşanan olay itfaiyeyi alarma geçirdi

Deprem korkusunun yaşandığı İstanbul'da, her gün binlerce aracın geçtiği D-100 Karayolu'nun üzerinde bulunan Maltepe kavşak köprüsünün betonlarında dökülme meydana geldi. Köprünün betonu dökülünce itfaiye alarma geçti. Betonun döküldüğü köprü ayakları çevresine şerit çekilerek önlem alınırken, inceleme yapılacağı belirtildi. Maltepe kavşak köprüsü, daha önce betonundaki midye kabuklarının ortaya çıkmasıyla gündeme gelmişti. Köprünün görüntüleri tedirgin etmiş, uzmanlar ise uyarı yapmıştı.

Haber 30-04-23 10:17

Gelinim Mutfakta saray dolması tarifi! Sultanlara layık saray dolması nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında pazartesi günü saray dolması tarifi verildi. Dolma tariflerini sevenlerin vazgeçilmezi olan saray dolması bol kuru erikle enfes bir lezzete kavuşuyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan saray dolması nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte sultanlara layık saray dolması tarifi...

Yemek 17-04-23 13:40

Görüntüsüyle iştah kabartan midye tatlısı tarifi! Pratik midye tatlısı nasıl yapılır?

Ramazan ayında iftar sonrası tatlı tarifleri arıyorsanız midye tatlısını kesinlikle denemeniz gerekiyor. Midye tatlısı bayram tatlıları düşünenler için de oldukça uygun bir tarif. Pratik midye tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu midye tatlı tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 13-04-23 11:35

Efsaneleri aratmayan 'dolma' tartışması... İki ilçe karşı karşıya geldi! İskilip dolması mı, baharatlı Bayat dolması mı?

Çorum'da İskilip ve Bayat ilçeleri arasında dolma krizi yaşanıyor. Aktarılanlara göre 2010'da İskilip Belediyesi'nin girişimleriyle tescillenen ‘İskilip dolması’ coğrafi işaret almıştı. Geçtiğimiz aylarda Bayat Belediyesi de 'baharatlı Bayat dolması'na coğrafi işaret almak için başvurmuştu. Başvuru ilçeler arasında gerilime yol açmıştı. Geçtiğimiz günlerde İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük bir açıklamayla dolmanın kendilerine ait olduğunu söylemişti. Bir açıklama da Bayat Belediyesi’nden geldi.

Haber 07-04-23 18:01

Gelinim Mutfakta Gaziantep usulü kuru dolma tarifi! Enfes lezzetiyle Gaziantep usulü kuru dolma nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında salı günü Gaziantep usulü kuru dolma tarifi verildi. Kuru patlıcan ve kuru biber kullanılarak yapılan bu enfes tarifi herkesin denemesi gerekiyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Gaziantep usulü kuru dolma nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte yedikçe yedirten Gaziantep usulü kuru dolma tarifi...

Yemek 04-04-23 13:21

Durdurulan tırda bulundu! Tonlarca kaçak midyeye el konuldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde durdurulan tırın dorsesinde 10 ton kaçak midye ele geçirildi. Olayla ilgili 10 kişiye idari para cezası uygulandı.

Haber 03-04-23 18:03

Lezzetine doyulmaz Antep usulü kuru dolma tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz kuru patlıcan dolması nasıl yapılır?

Antep usulü kuru dolma tarifi merak edildi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kuru patlıcan dolması yapılmasıyla Antep usulü kuru dolma tarifi araştırmaları sıklaştı. Peki kuru dolma nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz kuru patlıcan dolması tarifi...

Yemek 28-03-23 17:16

Deprem korkusunun yaşandığı İstanbul'da tedirgin eden görüntü! Köprünün betonunda ortaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası gözler deprem korkusunun yaşandığı İstanbul'a çevrildi. Uzmanlar beklenen Marmara depremi hakkında açıklamalar yaparken, kritik noktada bulunan Maltepe kavşak köprüsünün betonunda ortaya çıkan midye kabukları tedirgin etti. Aktarılan bilgilere göre, köprünün paslı ve eğrilmiş demirleri, çatlak duvarları ve betonundan ortaya çıkan midye kabukları sonrası şikayet yağdı. Uzmanlar köprünün incelenip iyileştirme ve güçlendirme yapılması gerektiğini belirtti.

Haber 08-03-23 17:12

Tatlılarınız ve yemekleriniz için en iyi kırık pirinç çeşitleri

Mutfakların vazgeçilmez bakliyat ürünlerinden biri olan pirinç, hem lezzetli hem doyurucu olması sebebiyle birçok yemekte kullanılıyor. Şekli, rengi ve boyutu ile birbirinden ayrılan, tatlıdan tuzluya pek çok yiyeceği hazırlarken kullanabileceğiniz pirinç türlerinden biri de kırık pirinç. Gelin, fiyat açısından diğer pirinç çeşitlerine göre daha ekonomik olan ve dolma, sütlaç, çorba gibi yiyeceklerin lezzetine lezzet katan en iyi kırık pirinçleri birlikte inceleyelim.

Yemek 26-02-23 21:53

'Çok pahalıya satılıyor' Denizde altın değerinde istila! Her yeri kapladı '10 yıl içinde...' Olduğu gibi çökertti

Karadeniz'de ana yurdu Büyük Okyanus olan 'Pasifik istiridyesi' istilası tespit edildi. Deniz ticareti yapılan gemilerle gelen istiridyelerin kara midye yataklarını kapladığı belirlenirken Ordu Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Aydın, "10 yıl içinde birçok yeri istila edeceğini düşünüyorum" dedi. Hastalık taşımıyorsa istiridyelerin ekosisteme faydalı olacağını söyleyen Aydın, istiridyelerin ekonomik değeri ve et oranının yüksek olduğunu belirtip restoranlarda çok pahalıya satıldığını vurguladı.

Haber 21-01-23 11:20

Tam 35 çuval! Sarıyer’de yasa dışı midye avcılığı yapanlara 33 bin 768 para cezası

Sarıyer’de Sahil Güvenlik ekipleri yasa dışı karakıllı midye avcılık yapan 4 şahsa 33 bin 768 para cezası kesti. 1 ton civarında karakıllı midyeye el konulurken, canlı olanlar denize bırakıldı.

Haber 19-01-23 17:09

Girit kabağı dolması nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz girit kabağı dolması tarifi ve malzemeleri!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Girit kabağı dolması hazırlandı. Peki Girit kabağı dolması nasıl yapılır? Bu yemeği hazırlarken kabağın sağları kesilir, içi oyulur, içine dolma harcı koyulur ve saplar ile geri kapatılır. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz Girit kabağı dolması tarifi ve malzemeleri!

Yemek 13-01-23 12:13

Airfryer renkli biber dolması tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da renkli biber dolması nasıl yapılır?

Dolma ya da biber dolması Türk kültüründe ve mutfağında en sık tercih edilen yöresel lezzetlerden birisidir. Biber dolması batı bölgelerinde daha çok zeytinyağlı yapılırken doğu taraflarında da etli ya da kıymalı yapılır. Hemen hemen her damak zevkine uyum sağlayan dolmayı airfryer’da da yapılabildiğini biliyor muydunuz? Kısa sürede hiç zahmete girmeden airfryer'da lezzetli mi lezzetli renkli biber dolması hazırlayıp sofralarınızı renklendirin!

Yemek 30-12-22 17:32

Airfryer kıtır dolma tarifi ve malzemeler inedir? Airfryer'da kıtır dolma nasıl yapılır?

Yeni lezzetlerin peşinde olanlara farklı bir tarifle kaşınızdayız! Midye genelde midye dolma ya da midye tava şeklinde yense de midyeye farklı bir dokunuş yaparak kıtır dolma olarak da tüketebilirsiniz. Malzemeleri kişi sayısına ya da isteğe göre artırıp azaltabilir ya da farklı malzemelerle harmanlayarak kıtır dolmanın tadını zenginleştirebilirsiniz. Midye kabukları, ekmek kırıntısı ve kaşar peyniriyle yapılan kıtır dolma sofralarınıza farklı bir renk katacak.

Yemek 30-12-22 17:31

MasterChef açık dolma tarifi! Gönüllere taht kuran açık dolma nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye yarışmasında 30 Aralık Cuma günü açık dolma tarifi yapılacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini yaptığı MasterChef'in her bölümü ilgiyle takip ediliyor ve tarifler deneniyor. Ekran başından ilginç açık dolmayı gören izleyiciler 'Açık dolma nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte en pratik açık dolma tarifi...

Yemek 30-12-22 13:12

Araştırma sonuçları şaşırtıcı: Cinsel performans için Viagra'dan daha etkili! Cinsel sorunları çözen doğal ilaç

Cinsel sorunlar toplumda oldukça büyük problemlere neden olmaktadır. Bu sorunların konuşulmaması ve kulaktan dolma bilgilerle çeşitli tedavi yöntemlerinin uygulanması cinsel sorunların çok daha büyük bir problem olmasına neden olmaktadır. Araştırmalar her evde bulunan şifa kaynağının cinsel performansı yaygın olarak kullanılan ilaçlardan daha fazla artırabileceğini buldu.

Haber 21-12-22 15:14