Rende Haberleri

Her şey 25 TL'ye aldıkları o ürünle başladı! Şimdi 1,5 milyon TL'yi buldu... Yurt dışına bile satıyorlar

Osmaniye’de kooperatif aracılığıyla aile ekonomisine destek olmak isteyen kadın girişimcilerin 25 liraya aldıkları rende ile başlayan hikayeleri, 1 buçuk milyonluk sermayeden oluşan bir işletmeye dönüştü. Kurduğu kooperatifle ilgili konuşan Başkan Rahime Yüksek, "Kendim gibi ekonomik sıkıntı çeken kadınlara nasıl destek olabilirim, bunlarla nasıl bir iş birliği içerisinde bir platform kurabilirim diye düşünürken kooperatifi kurmak geldi aklıma" dedi.

Kadin 2024-04-17 09:54:51

Ünlü Youtuber Alper Rende o ülkeye gitti... İğrenç görüntüler görenleri şaşırttı! Herkesin içinde pantolonunu indirip...

Birçok ülkede içerik üreten ünlü Youtuber Alper Rende'nin son durağı Pakistan'ın Lahor şehri oldu. 'Dünyanın en kirli şehrinde 1 hafta geçirmek' başlığıyla yayınladığı videoda bir adamın sokağın ortasında tuvaletini yaptığı anlar gündem oldu.

Magazin 2024-03-25 11:34:03

YouTuber Alper Rende Afganistan'a gitti! Gizlice kaydetti 'Tüm bunları sessizce izlemek zorundaydık, kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim'

YouTuber Alper Rende, Taliban'ın şeriat ile yönettiği Afganistan'a girmeye çalışırken yaşananları kaydettiği görüntüleri paylaştı. Pasaport kontrolü sırasında yaşananları gizlice kaydetmeye çalıştıklarını söyleyen Rende "Tüm bunları sessizce izlemek zorundaydık. Ve kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim" ifadelerini kullandı. İşte o anlar...

Trend 2024-03-02 11:25:51

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Alper Rende ile olan diyaloğu sosyal medyada gündem oldu

Fenomen Alper Rende'nin İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşması sosyal medyayı salladı. Çektikleri videolarla ve yaşadığı aşkla gündeme gelen Alper Rende ve Betül Çakmak çifti 2021 yılında yollarını ayırmıştı. Evlenmesi beklenilen çiftten geçtiğimiz günlerde barışma haberi gelmişti. Belediye Başkanı İmamoğlu, Alper ve Betül'ün barışmasıyla ilgili konuştu. İmamoğlu'nun 'Betül ile barışmana çok sevindim. Betül'e iyi davran, ben Betül'den yanayım' sözleri çok konuşuldu.

Haber 2023-12-27 00:40:48

Depremde onlarca kişiye mezar olmuştu! Arsa sahibinin ifadesi ortaya çıktı: Bizim hatamız...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında Hatay'da yıkılarak çok sayıda kişinin ölümüne neden olan Rende Sitesi'nin arsa sahibi Arif Sami Rende'nin ifadesi ortaya çıktı. Rende ifadesinde, "Biz oraya anaokulunu 5 sene evvel açtık. Deprem Hatay'ı yerle bir etmiştir. Bizim hatamız kesinlikle yoktur, kolon kesmedik. Kolon kesseydik zaten deprem öncesinde bina üzerimize düşerdi." dedi.

Haber 28-02-23 18:12

105 kişi hayatını kaybetmişti! Hatay'da çöken Rende Sitesi'nin sahibi 84 yaşındaki Arif Sami Rende tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 105 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay'daki Farklı Yaşam Rende Sitesi'nin arsa sahibi Arif Sami Rende yaş haddi nedeniyle serbest bırakılmasının ardından yeniden gözaltına alındı. 84 yaşındaki Rende Eskişehir'de çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 25-02-23 00:42

Kolonları kesildiği ortaya çıkan Rende Sitesi hakkında soruşturma başlatılmıştı! Savcı hakkında dikkat çeken karar... Bakan Bozdağ HSK'ye izni verdi

İki bloğu sağlam kaldı, iki bloğu ise yerle bir oldu, 100'den fazla kişiye mezar oldu. Hatay'ın Antakya ilçesindeki Rende Sitesi hakkındaki soruşturmada kritik bir gelişme yaşandı. Site, geçtiğimiz günlerde bloklarından birinin kolonlarının kreş yapmak için kesildi iddiasıyla gündeme gelmişti. Soruşturmayla ilgili savcının verdiği takipsizlik kararı sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın da izniyle savcı hakkında inceleme başlatıldı.

Haber 20-02-23 16:40

Bu kez müteahhit şikayetçi oldu ama ifadesini bile almadılar! Skandal iddialar var: ‘Kreş için kolonları kestiler’

Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Rende Sitesi’ndeki iki bloğu yerle bir olması sonucunda 100’den fazla kişi hayatını kaybetti. İddialara göre sitede bulunan bir bloğun kolonları kreş yapmak için kesildi. Kesen kişinin ise daire sahibi olduğu öne sürüldü. Onu savcılığa şikayet eden, 'Site yıkılır' diyerek uyaran kişi ise siteyi yapan müteahhit oldu. Kahramanmaraş merkezli depremler gerçekleştiğinde ise iki blok birden yıkıldı. İşte dehşete düşüren olayın detayları…

Haber 18-02-23 16:28

SURVİVOR ALPER RENDE KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Alper’in sevgilisi var mı? İşte Instagram hesabı

Alper Rende’nin kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Survivor 2023 bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor’a katılan Alper Rende 1995 doğumlu. Merak edilen isimlerden olan Rende birçok filmde de rol almıştır. Alper Rende, "alperrende" isimli Instagram hesabını kullanıyor. 2019 yılında YouTuber olan Betül Çakmak ile ilişki yaşamıştır. 2021'de ayrılmışlardır.

Magazin 15-01-23 23:52

Alper Rende kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Alper Rende nasıl Influencer oldu? YouTube'un ardından adayı sallamaya geliyor!

Sosyal medya fenomeni Alper Rende, Survivor 2023'te fenomenler (Influencer'lar) kadrosunda yer alması nedeniyle merak konusu oldu. YouTube'a çektiği videolarla tanınan ünlü fenomen, Dominik Cumhuriyeti'nde hem açlıkla mücadele edecek hem de rakiplerinin üstesinden gelmeye çalışacak. Peki, Alper Rende kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Alper Rende nasıl Influencer oldu? İşte detaylar...

Magazin 15-01-23 14:33

Demet Akalın'ın Survivor paylaşımına Alper Rende kayıtsız kalmadı! 'Sizi annem dinliyor' deyince...

Survivor 2023 kardosunda yarışacak isimler belli olurken, Survivor fanatikliği ile bilinen Demet Akalın'dan beklenmedik bir tepki geldi. Akalın, yaptığı paylaşımda, "Gerçek Survivor ne zaman? Bunu anca Hira izler" yorumunda bulununca, bu sezon yarışmaya katılacak olan fenomen Alper Rende'den Akalın'a cevap gecikmedi.

Magazin 26-12-22 14:57

Fenomen Alper Rende Survivor 2023 kadrosunda! Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Fenomen Alper Rende Survivor 2023 kadrosunda yer aldı! Bununla birlikte Alper Rende hakkında araştırmalar hız kazandı. Oyuncu, şarkıcı ve içerik üreticisi olan Alper Rende'nin sosyal medyada 1.2 milyon takipçi kitlesi bulunuyor. Peki Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-12-22 16:50

Acun Ilıcalı Survivor kadrosunu açıklamaya devam ediyor! Basketbolcu Aysu Keskin ve ampute futbolcu Barış Telli kadroda

Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından Aysu Keskin ve Barış Telli'nin de Survivor kadrosunda yer alacağını duyurdu. Açıklamadan sonra Aysu Keskin kimdir ve Barış Telli kimdir soruları merak konusu oldu.

Magazin 25-12-22 15:50

6 sosyal medya fenomeni Survivor 2023'ün kadrosuna dahil oldu

Daha önce Exxen'de yayınlanan Exatlon Challenge yarışmasında mücadele eden Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan, Survivor 2023'ün kadrosuna dahil oldu.

Magazin 24-12-22 13:50

Rende ne demek? Rende kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Rende kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Rende kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:42

Ünlü YouTuber Alper Rende'ye Amerika'da ters kelepçe! Beni gözaltına aldılar

YouTuber Alper Rende Amerika aktarmalı Dubai'ye giderken yaşadığı olayı sosyal medya üzerinden takipçilerine anlattı. Hem elleri hem ayakları kelepçelenen Alper Rende, "Amerika'yı tersten gördüm" dedi.

Magazin 29-03-22 19:56

Her mutfağın daimi üyesi rendeyi ne kadar etkili kullanıyorsunuz? Rende işini kolaylaştıran tüyolar

Elinize aldığınızda çok fazla farklılık vaat etmese bile rendelerin mutfakta işleri oldukça kolaylaştıran bir özelliği var. Bir rendeden en fazla ne beklersiniz? Onu, mutfakta hiç hayal etmediğiniz işlerde bile kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Gelin, mutfakların küçük ama etkili yardımcıları rendeleriniz ne işlere yarıyor, birlikte inceleyelim.

Yemek 31-01-22 16:58

Maltepe Erzurumlular Vakfında 5. Suha Dengizek dönemi

Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı Vakfın Genel Merkezinde, bilim kurulu kararları gereği alınan tedbirler doğrultusunda gerçekleşti.Divan heyetinde, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek Başkanlığında Necmi Rende, Hakan Şairoğlu, Melike Aras yer aldı.Vakfın Genel Sekreteri Hasan Koç tarafından vakfın faaliyet ve mali raporları okunup ibra edildi.Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldıMevcut yönetim kurulundan bir çok isminde yer aldığı yeni yönetim tek liste halinde seçilerek görev almış oldu.Yeni yönetim Kurulunda göze çarpan isimlerden biri Gazeteci - Yazar Avukat Fikri Akyüz Yönetim Listesinde yer alırken, bir diğer dikkat çeken isim ise 15 Temmuz Darbe girişiminin sembol isimlerinden Emekli Korgenerel Zekai Aksakallı Paşa’nın Denetleme Kurulunda yer alması heyecan oluştururken, Zekai Paşa’nın isminin okunduğu esnada alkış tufanı koptu.Erzurumlular Vakıfta 5.

Yurthaber 14-03-21 12:40

Türkiye, Karadeniz'deki keşifle doğal gazda üretici ülkeler sınıfına girecek

Emekli Büyükelçi Mithat Rende: - "Bu keşifle Türkiye küresel anlamda doğal gaz üreticileri sınıfına girecek. Sahada daha alt katmanlara inildiğinde bu rakamın artacağını umuyorum" - "Bunu anlamak için de test kuyularının açılması gerekecek. Belli bir zaman alacak bu süreç sonrasında sahadaki kanıtlanmış rezerve ulaşacağız"

Yurthaber 17-09-20 17:41

Altın fiyatlarına tepki gösterdiler! Gelin ve damada rende ve mantı süzgeci taktılar

Nevşehir’de altın fiyatlarına tepki olarak bir düğünde gelin ve damada dayı ve yengesi tarafından altın yerine rende ve mantı süzgeci takıldı.

Haber 10-08-20 13:46

İşte ünlü Youtuber Alper Rende'nin yeni havuzlu villası!

Alper Rende, "Oha Diyorum" ve "Yap Yap" Youtube kanallarında yer alması ile eğlenceli ve komik içerikler üretmesiyle tanılıyor. Videolardaki performansı ile popülerliğini arttıran Rende, kendi adına kanal kurarak tek başına içerikler üretmeye karar verdi. Hatta işlerini iyice büyüten genç fenomen karantina günleri için yeni bir Youtube kanalı kurdu ve bu kanal için bir villa kiralamayı seçti.

Magazin 11-04-20 15:33

Teknopanel’e Romanya’dan büyük ilgi

Mersin’in çatı ve cephe panelleri üretiminde önemli sanayi kuruluşlarından olan Teknopanel’i ziyaret eden Romanya heyeti, şirketin Genel Müdürü Orhan Kahveci’den yapılan çalışmalar ve üretim tesisleri hakkında bilgi aldı.Romanya Büyükelçiliği Ekonomik ve Ticari İşler Elçi Müsteşarı Corneliu Diaconita, Romanya Ticaret ve Sanayi Odası İkili İlişkiler Dairesi Başkanı Razvan Parvulescu, Romanya Türk İş Adamları Derneği Başkanı Güven Güngör, Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Demirel, Romanya İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende ve Tezcon Firması Yetkili Müdürü Özkan Tezel, Teknopanel Mersin Fabrikasını ziyaret ettiler.Genel Müdürü Orhan Kahveci ile görüşen ve üretim hattında incelemelerde bulunan Romanya heyeti, ticari ilişkilerin geliştirilmesi adına fikir alışverişinde bulundular.

Yurthaber 13-01-20 12:21

Yeditepe Üniversitesi'nden özel eğitim öğretmenliği bölümü

Yeditepe Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümü, 2019-2020 akademik yılında eğitim vermeye başlıyor - Yeditepe Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Zuhar Rende-Berman: - "Öğretmen, bilime dayalı yaklaşım ve yöntemlerle donanımlı olmalı. Öğretmen, denediği bir yöntem ile çocuğun öğrenmesinde gelişim sağlayamıyorsa verilere dayalı kararlar alıp farklı yöntemler uygulayabilmeli"

Haber 09-09-19 14:51

Yeditepe Üniversitesi'nden özel eğitim öğretmenliği bölümü

Yeditepe Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümü, 2019-2020 akademik yılında eğitim vermeye başlıyor - Yeditepe Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Zuhar Rende-Berman: - "Öğretmen, bilime dayalı yaklaşım ve yöntemlerle donanımlı olmalı. Öğretmen, denediği bir yöntem ile çocuğun öğrenmesinde gelişim sağlayamıyorsa verilere dayalı kararlar alıp farklı yöntemler uygulayabilmeli"

Yurthaber 09-09-19 14:50

Kuru ciltlerde parazit riski

Türk Dermatoloji Derneği Üyesi Sema Karaoğlu: - "Deriye temas edildiğinde kuruluk ve dokunma ile çok ince, rende gibi pütürlü bir his alınır. Aslında deri tipi kuru değildir, yağ bezleri içeren bir cilttir ama bu duruma neden olan derinin nemsizliğidir. Bu tarz ciltlerde, deri yüzeyinde mikroskobik bir inceleme yapıldığında çoğu kez bol miktarda "demodex" dediğimiz parazitler saptanır" - "Sadece cilt tipinden dolayı, cilt kuruluğu gibi düşünülen bir durum paraziter bir cilt hastalığı olabilir. Doğru nemlendirici kullanımına bir dermatoloğun karar vermesinin önemi de ortaya çıkar. Her nemsiz cilt, kuru cilt tipi değildir. Yağlı ciltler de nemsiz olabilir. O nedenle bu tarz durumlarda su bazlı nemlendiriciler kullanılmalıdır"

Haber 23-07-19 11:04

'En Çok Türkiye'yi Zarara Uğratır'

OECD İcra Komitesi Başkanlığı da yapmış olan Türkiye’nin eski Katar Büyükelçisi Mithat Rende, ABD’nin sekiz ülke için aldığı muafiyet kararından vazgeçmesinin de en çok Türkiye’yi zarara uğratacağını dile getiriyor

Haber 25-04-19 15:58

Eskişehir'deki nevruz kutlamasıyla ilgili gözaltına alınan 4 HDP'li adliyede (2)

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDILAR Eskişehir’de nevruz kutlamalarının ardından ‘terör örgütü propagandası’ yaptığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen HDP'nin parti meclisi üyesi Alper Öztürk, İl Başkanı Enver Tek, İl Yönetim Kurulu üyesi Rana Rende ve parti üyesi Mustafa Göral savcılık sorgularının ardından çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 25-03-19 14:51

HDP'li Alper Öztürk, Eskişehir'de gözaltına alındı (2)

GÖZALTI SAYISI 4'E YÜKSELDİ Eskişehir'de nevruz kutlamasının ardından HDP Eskişehir İl Başkanı Enver Tek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rana Rende ile parti üyesi Mustafa Göral da 'terör örgütü propagandası' yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınarak ifadeleri için emniyete götürüldü.

Haber 24-03-19 17:00

Moldova’nın Ankara Büyükelçisi İskenderun’da

Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Be İgor Bolboceanu ve beraberindekiler ülkeler arasındaki ticari faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak için Hatay’ın İskenderun ilçesine geldi.Moldova’nın Ankara Büyükelçisi Be İgor Bolboceanu Romanya’nın İskenderun Fahri Konsolosu Faruk Rende, İş İnsanı Osman Tufan ve beraberindeki heyet İTSO’yu ziyaret etti.

Yurthaber 13-03-19 14:45

Vali Ata: Mozaik Yolu Projesi gerekli bir adım

Hatay Valisi Erdal Ata, Ortak Nesiller Entegrasyonu (ONE) Derneği’nce gündeme getirilen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen “Mozaik Yolu” projesinin gerekli bir adım olduğunu ifade etti.Vali Ata, ONE Derneği tarafından gündeme getirilen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen; Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa illerini kapsayan “Mozaik Yolu Projesi” için Hatay’a gelen heyeti kabul etti.Hoşgörü ve medeniyetler kenti Hatay’da konuklarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, bölgedeki turizm destinasyonlarının artmasının kültür turizmi açısından çok değerli olduğunu söyledi.Mezopotamya olarak bilinen ve tarihin birçok önemli medeniyetine ev sahipliği yapan bölgenin en önemli şehirlerini içine alan “Mozaik Yolu” projesinin gerekli bir adım olduğunu ifade eden Vali Ata ayrıca tarihte yaşamış birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Hatay’ın da bu proje içerisinde yer almasının önemine dikkat çekti.Valilik Abdurrahman Melek toplantı salonunda gerçekleşen kabulde Vali Ata; Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima, Emekli Büyükelçi Mithat Rende ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti.Emekli Büyükelçi Rende ve Japonya Büyükelçisi Miyajima ise kendilerine gösterilen misafirperverlik ve nazik kabullerinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.

Yurthaber 24-09-18 14:45

Prof.dr. Rende'den 'su Kaydırağı' Uyarısı

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA)- AKDENİZ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Hikmet Rende, otel ve su parklarının vazgeçilmez eğlencesi

Yurthaber 26-08-17 10:01

(Görüntülü Haber)Emekli Büyükelçi Rende Katar Krizi Sunidir

Haber-Kamera Ufuk AKTUĞİSKENDERUN(HATAY),(DHA)EMEKLİ Büyükelçi Mithat Rende Katar krizinin suni olduğunu, Türkiye?nin bu konuda yerini alması gerektiğini söyledi. İskenderun Ticaret Odası?nın ev

Yurthaber 12-06-17 15:55

Emekli Büyükelçi Rende: Katar Krizi Sunidir

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay), (DHA)- EMEKLİ Büyükelçi Mithat Rende Katar krizinin suni olduğunu, Türkiye’nin bu konuda yerini alması gerektiğini söyledi. İskenderun Ticaret Odası’nın ev

Yurthaber 12-06-17 14:08

Hurda Aracı Çalışan Çevre Dostuna Dönüştürdü

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA)- AKDENİZ Üniversitesi'nden (AÜ) Prof.Dr. Hikmet Rende ve öğrencileri, hurdadan 3 bin liraya aldıkları aracı pazar esnafına göre

Yurthaber 04-06-17 11:47

Rende ile Yırtık Kot Yapımı

Yaz geliyor, eskiyen kotları yırtıyoruz!

Kadin 22-03-17 16:11

Okul Çağı İşitme Sorununun Önemi

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Bedi Rende, küçük yaştaki çocuklarda özellikle okul çağında olanlarda, işitme...

Yurthaber 28-09-16 16:35

Geri Dönüşümcüler İçin Geliyor: Konserve Kutusundan Rende Yapımı

Boş teneke kutusundan peynir rendesi yapılır mı? Yapıldı!

Yemek 11-03-16 17:19

OECD göçmen meselesine katkı vermeye hazır

Türkiye'nin OECD Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mithat Rende, "OECD, göçmen meselesine kendi uzmanlık alanında katkı vermeye hazır" dedi.

Finans 03-10-15 13:31

Mithat Rende, OECD İcra Komitesi Başkanı oldu

Uluslararası arenada önemli kuruluşlardan biri olan Ekonomik Kalkınma ve işbirliği Örgütü'nün (OECD) İcra Komitesi (Executive Committee) Başkanlığı'na bir Türk Büyükelçi getirildi.

Finans 05-12-14 08:35

Oecd İcra Komitesi Başkanlığına Büyükelçi Mithat Rende Seçildi

Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü’nün (OECD) İcra Komitesi Başkanlığına Büyükelçi Mithat Rende seçildi.Dışişleri Bakanlığından yapılan...

Yurthaber 04-12-14 23:20

Sivas Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Rende:

SİVAS (AA) - Sivas Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yaşar Rende, bedensel engellilere destek olmak için tüm engellileri kulübe beklediklerini belirtti.

Yurthaber 05-09-14 16:31

Türkiye'nin OECD Daimi Temsilcisi Rende, Hatay'da

 Türkiye'nin OECD Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mithat Rende, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 07-08-14 22:47

HESOB Başkanı Teksöz'e Ziyaret

 Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Hatay Desteleme Derneği Başkanı Tahsin Rende ve yönetim

Yurthaber 12-07-14 16:42

Yüzde yüz yerli dizel motor

Akdeniz Üniversitesi’nden (AÜ) Prof. Dr. Hikmet Rende ve öğrencileri, tamamı Türkiye’de üretilen yüzlerce parçayı bir araya getirerek ilk tam, yüzde yüz yerli dizel motoru yaptı.

Finans 12-05-14 14:42

Rende makinesinde parçalanarak öldü

Bolu'da, tavuk entegre tesisinde ölçü almak için rende makinesinin içine giren Cuma Cılır, bir işçinin yanlışlıkla şalteri açması sonucu feci şekilde can verdi.

Haber 24-04-14 17:01

Sivaslı Bedensel Engelli Haltercilerin Başarısı

SİVAS (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Sivas İl Temsilcisi Yaşar Rende, Aksaray'da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Halter Şampiyonasında 3 sporcularının

Yurthaber 13-02-14 12:11

Hatay Valisi Lekesiz'e Ziyaret

 Paris'te OECD Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi görevine getirilen Mithat Rende, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.

Yurthaber 27-10-13 12:00

Atık Tenekelerden Ev Gereçleri Yapıyor

Burdur'da atık tenekelerden huni, kandil, kaşık, rende pasta kalıbı, küllük, soba, boru ve baca gibi gibi ev gereçleri yapan 71

Yurthaber 15-01-13 11:20

Siverek'te trafik kazası: 2 ölü

Siverek'te otomobilin devrilmesi sonucu Mahmut İstek ve Rende İstek öldü.

Yurthaber 21-11-12 14:50