Serhat Akın Haberleri

Emre Belözoğlu ile Serhat Akın arasındaki gerilim bitmek bilmiyor! Sana mı soracağım oğlum?

Ankaragücü Teknik Direktörlüğü yapan Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın arasındaki gerilim günden güne tırmanmaya devam ederken, Serhat Akın'dan Emre Belözoğlu'na oldukça sert bir yanıt daha geldi. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 17:31

Emre Belözoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu iddia etti, sosyal medya birbirine girdi! ''Rengi belli olmayanlar düşünsün''

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın arasında gerilim yaşandı. Belözoğlu'nun açıklamalarına sert bir şekilde cevap veren Serhat Akın, gerilimi tırmandırdı ve sosyal medya karıştı.

Spor 09-03-2024 17:21

Fenerbahçe'nin efsanesi Serhat Akın maç izlerken hastanelik oldu

Fenerbahçe'nin efsanesi Serhat Akın, Fenerbahçe maç sonu yayınında geçirdiği sinir ve stres atağı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneden paylaşım yapan Serhat Akın, "Sevgili arkadaşlar, Fenerbahçe maç sonu yayınında geçirdiğim sinir ve stres atağı sebebiyle Galatasaray maç sonu yayınına çıkamayacağım" ifadelerini kullandı.

Spor 21-12-2023 08:11

Son dakika: Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Serhat Akın'a gönderme! 'Herkes bu işi biliyor, umrumda değil!'

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 4'te 4 ile başlayan ve bu sezon oynadığı 10 resmi maçın 10'unu da kazanan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda oynanacak olan Nordsjaelland karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe efsanelerinden Serhat Akın'ın eleştirilerine cevap verdi. İşte detaylar...

Spor 20-09-2023 16:43

Serhat Akın yayında çılgına döndü! İrfan Can Kahveci'yi ağır şekilde eleştirdi, Enner Valencia örneğini verdi: 'Bu adam ruh hastası mı ki kendisini zorluyor?'

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Konyaspor'u konuk etti. Sarı - lacivertliler, Kadıköy'de oynanan müsabakadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Ev sahibi ekibin hücum oyuncusu İrfan Can Kahveci, oyundan çıkarken taraftarlar tarafından ıslıklanarak protestolara maruz kalmıştı. Sarı - lacivertlilerin efsane futbolcusu Serhat Akın, Kahveci'ye tepki gösterdi.

Spor 28-02-2023 22:44

Serhat Akın sinirden çıldırdı! Dinamo Kiev maçında büyü yapıldı!''

Fenerbahçe'nin efsane isimleri arasında yer alan Serhat Akın, sarı-lacivertlilerin Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olmasının ardından adeta isyan etti. Maçta büyü olduğunu iddia eden Serhat Akın, sosyal medyada gündem oldu.

Spor 28-07-2022 13:00

Son dakika: Fenerbahçe efsanesi Serhat Akın, Nwakaeme transferini açıkladı! Büyük heyecan...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un getirilmesinin ardından Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleri tamamlanmıştı. Taraftarlar; gelecek olan diğer transferlere odaklanırken, Trabzonspor'dan ayrıldığını açıklayan Anthony Nwakaeme'nin ismi gündeme gelmişti. Sarı - lacivertlilerin efsane futbolcularından Serhat Akın, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Fenerbahçeli futbolseverleri heyecanlandırdı.

Spor 16-06-2022 21:38

Son dakika: Fenerbahçe efsanesi Serhat Akın'dan bomba tweet! Vitor Pereira ile yollar ayrıldı mı?

Fenerbahçe'nin efsane oyuncuları arasında yer alan Serhat Akın, Vitor Pereira ile ilgili flaş bir iddia gündeme getirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturan efsane isim kısa süre içinde yüzlerce yorum aldı. Fenerbahçe'deki kötü gidişatın baş sorumlusu olarak gösterilen Vitor Pereira için verdiği haberle Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Serhat Akın Vitor Pereira için, "Hadi Pereira gitti hayırlı olsun" ifadelerini içeren bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 20-12-2021 20:40

Serhat Akın Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı

Fenerbahçe - Ç.Rizespor maçından sonra Nut Spor'a açıklamalarda bulunan Serhat Akın yeni hoca bombasını patlattı. Sarı lacivertli kulübün eski golcülerinden Akın, Vitor Pereira döneminin bitmesi gerektiğini söyledi ve Ali Koç'a yazın harekete geçmesi yönünde teklifte bulundu.

Spor 06-12-2021 14:59

Serhat Akın'dan olay yorum: Fenerbahçe'yi sahadan çekerdim

Trabzon'da oynanan mücadeleyi değerlendiren eski futbolcu Serhat Akın, Fenerbahçe'nin dün akşam sahadan çekilmesi gerektiğini söyledi.

Spor 18-10-2021 10:29

Serhat Akın'dan olay yaratan paylaşımlar

Amsterdam'da kabus gibi bir gece yaşayan A Milli Takım için yapılan sert eleştirilere eski milli futbolcu Serhat Akın da katıldı. Sosyal medya hesabından yüklenen Akın'ın paylaşımları olay oldu.

Spor 08-09-2021 16:22