Tisserand Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe'de yeni transfer Bruma'nın bileti kesildi! Hollanda'ya geri dönüyor...

Son dakika haberleri:Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa'da başarı hedefleyen Fenerbahçe'de belirlenen rota doğrultusunda birçok transfer gerçekleştirilmişti. Samatta, Max Meyer, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Steven Caulker, Ozan Tufan, Marcel Tisserand, Allahyar Sayyadmanesh ve Kim Min-Jae gibi isimlerin ardından bir futbolcuyla daha yollar ayrılıyor. Sarı - lacivertlilere yeni transfer olmasına rağmen Bruma'nın bonservisinin bulunduğu PSV'ye geri döneceği ifade edildi.

Spor 2022-08-27 08:44:48

Son dakika: Transfer resmen açıklandı! Fenerbahçe, Marcel Tisserand'ın ayrılığını duyurdu...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de ayrılık resmen açıklandı! Sarı - lacivertlilere 2020 yılında katılan stoper oyuncusu Marcel Tisserand, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Ettifaq FC Kulübü'ne transfer oldu. Fenerbahçe ve Ettifaq FC Kulübü'nden resmi açıklamalar yapıldı.

Spor 2022-08-21 16:07:43

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda! Jorge Jesus istedi ve gönderiliyor

Fenerbahçe'de forma giyen Marcel Tisserand, Suudi Arabistan ekiplerinden El Ittıfaq'a transfer oluyor. Jorge Jesus'un kadrosunda düşünmediği stoper için harekete geçen yetkililer bu transferi her an bitirebilir.

Spor 2022-08-21 14:55:47

Fenerbahçe'nin UEFA'ya Avrupa Ligi kadrosu değişti! Jorge Jesus neşteri eline aldı...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Slovacko ile oynayacağı maç öncesinde oyuncu listesini güncelledi. Sarı-lacivertlilerde; Serdar Aziz, Tisserand, Pelkas, İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro listeden çıkarılırken, Mauricio Lemos, Luan Peres, Gustavo Henrique ve Mergim Berisha listeye eklenen isimler oldu.

Spor 2022-08-01 14:23:01

Son dakika: Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçı kamp kadrosunda sürpriz! Yıldız isim kafileye dahil edilmedi...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Teknik direktör Jorge Jesus, Kiev maçı kamp kadrosunu ise belirledi. Son antrenmanda sakatlanan Mergim Berisha kafilede yer almazken, Marcel Tisserand kadroya dahil edildi. Sarı - lacivertlilerin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas ise Jesus tarafından tercih edilmedi ve kafile dışında kaldı.

Spor 19-07-22 13:01

Fenerbahçe'nin UEFA listesi belli oldu! Yeni transfer listede yok

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, UEFA'ya kadroyu gönderdi. 25 kişilik kadroda yıldız isimler yer almadı. Rennes'e transfer olması beklenen Kim Min Jae'nin yanında; Luiz Gustavo, Marcel Tisserand, Steven Caulker, Mauricio Lemos, Nazım Sangare, Max Meyer listede kendine yer bulamadı.

Spor 15-07-22 10:48

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! İşte yolların ayrılacağı 5 yıldız futbolcu

Teknik direktör arayışı devam eden Fenerbahçe'de takımdan gönderilmesi planlanan futbolcular netleşti. Sarı-lacivertlilerde Tisserand, Gustavo, Sosa, Meyer ve Rossi yolların ayrılacağı futbolcuların başında geliyor. Kanarya bu futbolcuların en azından bir kısmıyla vedalaştıktan sonra kadroyu güçlendirmek için takviyeler yapacak.

Spor 05-01-22 14:04

İrfan Can Kahveci Galatasaray maçını kaçırıyor mu?

Pazar günü Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'de Valencia, Altay, Gustavo, Tisserand dinleniyor. İrfan Can da takımdan ayrı. Milli maçlar öncesi sakatlığını atlatan İrfan'ın nasıl bir sakatlık yaşadığı merak ediliyor.

Spor 15-11-21 14:12

Fenerbahçe'den rekor! Top 4 kez direkten döndü

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kayserispor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmada sarı lacivertlilerin tam 4 şutu direkleri geçemedi. Kanarya, İrfan Can Kahveci, Tisserand, Pelkas ve Berisha ile direği geçemedi. İşte detaylar...

Spor 07-11-21 21:07

Fenerbahçe'ye Serdar Aziz şoku!

Fenerbahçe'de Tisserand koşulara başladı ama yetişip yetişmeyeceği henüz belli değil. Üstüne Milli takımda Serdar Aziz’in de sakatlanması Fenerbahçe’de stoper krizine neden oldu. Vitor Pereira’nın şu an tek düşüncesi Kim ve Szalai’nin ülkelerinden sağlam dönmeleri!

Spor 10-10-21 12:11

Fenerbahçe'de Nazım, Serdar ve Tisserand geri döndü

Fenerbahçe'de Nazım Sangare ve Serdar Aziz takımla çalışırken, Marcel Tisserand ise saha çalışmalarına başladı.

Spor 01-10-21 20:59

Fenerbahçe, 6 futbolcuyu Hatay'a götürmedi

Süper Lig’in 7’inci haftasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Hatay'a geldi. Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Jose Sosa, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Marcel Tisserand ve Nazım Sangare, Hatay'a götürülmedi.

Spor 25-09-21 20:31

Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Muhtemel 11'ler)

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Eintracht Frankfurt'a konuk oluyor. Fenerbahçe'de eksikler can sıkıyor. Sarı-lacivertli ekipte İrfan Can, Tisserand, Nazım, Sosa, Zajc, Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun sahada yer alamayacak. Öte yandan Ferdi, Novak ve Pelkas sakatlıklarını atlattı. Maçın yayın saati, kanalı ve hakemi merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor 16-09-21 08:10

Fenerbahçe'de sakatlık kabusu! 4 haftada 10 isim sakatlandı

Fenerbahçe sezon başlayalı daha 4 hafta olmasına rağmen toplamda 10 fire verdi. Sivas maçında Tisserand sağ baldırından problem yaşayınca 22’de çıktı. Yeni iyileşen İrfan Can da sol baldırındaki sorun nedeniyle oyuna girdikten 14 dakika sonra kenara gelmek zorunda kaldı. Burnuna ve kafasına darbe alan Serdar Aziz ise oyuna devam etti.

Spor 13-09-21 09:22

Fenerbahçe'de sakatlık şoku

Fenerbahçe'de sakatlanan Tisserand, 22. dakikada yerini Szalai'ye bıraktı.

Spor 12-09-21 17:39

Fenerbahçeli Tisserand ailesi ile Kapadokya tatilinde

Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Marcel Tisserand, ailesi ile birlikte Kapadokya’da tatil yapıyor.

Spor 22-05-21 12:03

Serdar Aziz, BB Erzurumspor maçında yok

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, hafif ağrıları sebebiyle son anda BB Erzurumspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Serdar'ın yerine Tisserand 11'de yer buldu.

Spor 03-05-21 19:56

Fenerbahçe'de Tisserand sakatlandı

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, ligdeki son MKE Ankaragücü maçının 11'ine göre kadrosunda 1'i zorunlu 2 değişiklik yaptı.

Spor 21-01-21 19:38

Fenerbahçe'den yeni yıl mesajı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ile futbolculardan Mert Hakan Yandaş ve Marcel Tisserand, 2021 yılı dolayısıyla yeni yıl mesajı yayınladı. 2021 yılının herkese mutluluk ve sağlık getirmesini belirten Erol Bulut, Mert Hakan Yandaş ve Marcel Tisserand, 2020 yılından daha iyi geçmesini diledi.

Spor 30-12-20 12:35

Tisserand'dan 2 haftada 2 penaltı!

Fenerbahçe'nin stoperi Marcel Tisserand, iki haftada iki penaltı yaptı.

Spor 19-12-20 19:57

Tisserand: Her şey bitmedi

Fenerbahçeli Tisserand, Konyaspor'a 2-0 yenildikleri maçı değerlendirdi.

Spor 07-11-20 21:26

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe,'nin Süper Lig'in 7. haftasında 2 Kasım Pazartesi günü Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olacağı maçın dünkü antrenmanında yer almayan Marcel Tisserand, bugün takımla çalıştı.

Spor 31-10-20 15:19

Fenerbahçe'de Tisserand idmanda yer almadı

Süper Lig’in 7. haftasında 2 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Spor 30-10-20 15:34

Marcel Tisserand, gol sevincini anlattı

Fenerbahçe'de Tisserand, Trabzonspor'u 3-1 ile geçtikleri karşılaşma sonrasında konuştu.

Spor 25-10-20 21:22

Marcel Tisserand milli maçta sakatlandı

Fenerbahçe'nin yeni isimlerinden Marcel Tisserand, ülkesini temsil ettiği milli maçta sakatlandı.

Spor 12-10-20 10:32

Erol Bulut, Samatta'yı ilk 11'de oynatacak

Geçen hafta Galatasaray ile deplasmanda golsüz berabere kalan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kadıköy'de Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Yeni transfer Mbwana Samatta'nın durumu merak konusu oldu. Teknik direktör Erol Bulut kritik randevu öncesi kararını verdi. Fenerbahçe’nin bu karşılaşmaya, Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Mauricio Lemos, Marcel Tisserand, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Jose Sosa, Enner Valencia, Mame Thiam ve Mbwana Samatta 11’iyle çıkması bekleniyor.

Spor 02-10-20 11:16

Marcel Tisserand: Anelka'nın büyük hayranıyım

Fenerbahçe’nin yeni transferi Marcel Tisserand, sarı-lacivertlilere şampiyonluk yolunda katkı sağlamak istediğini ifade ederken, kendisini buraya getirmekle Fenerbahçe’nin iyi bir iş yaptığını söyledi. Transfer sürecinde Türkiye'de forma giymiş birçok futbolcu ile görüştüğünü aktaran Demokratik Kongolu oyuncu, "Anelka'nın büyük hayranıyım. Nsakala ile konuştum. Çok fazla arkadaşımla konuştum. Burayla ilgili her zaman iyi şeyler söylediler" dedi.

Spor 16-09-20 15:28

Fenerbahçe'de yeni transfer Tisserand ilk antrenmanına çıktı

Fenerbahçe'de Hatayspor maçı hazırlıkları devam ederken, yeni transfer Marcel Tisserand takımla beraber ilk antrenmanına çıktı. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı devam eden Mert Hakan Yandaş takımdan ayrı düz koşu çalışması yaparken yarınki antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Spor 16-09-20 12:19

Marcel Tisserand: Uzun zamandan beri Fenerbahçe’ye gelmek istiyordum

Fenerbahçe’nin Wolfsburg’dan kadrosuna kattığı Marcel Tisserand, kendisi için düzenlenen imza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Spor 15-09-20 23:25

Fenerbahçe, Marcel Tisserand'ı transfer ettiğini açıkladı

Fenerbahçe, Marcel Tisserand ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Spor 15-09-20 19:51

Fenerbahçe'nin yeni transferi Marcel Tisserand İstanbul'da

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Marcel Tisserand'ı taşıyan uçak İstanbul'a indi.

Spor 13-09-20 23:21

Fenerbahçe, Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand ile görüşmelere başlandığını açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen savunma oyuncusu Marcel Tisserand ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Spor 13-09-20 16:52

Fenerbahçe, stoper mevkisine Marcel Tisserand'ı alıyor! İşte detaylar

Fenerbahçe, Mauricio Lemos'un ardından bir stoper transferini daha bitirmek üzere. Marcel Tisserand konusunda tüm pürüzler giderildi. Eşyalarını toplayan Kongolu savunmacının kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Spor 29-08-20 20:07

Fenerbahçe Marcel Tisserand ile anlaşmaya vardı

İsmail Yüksek, Mert Hakan, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Barış Sungur, Novak, Thiam, Sinan Gümüş, Sosa ve son olarak da Lemos'u kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Sarı-lacivertliler, Wolfsburg'un 27 yaşındaki stoperi Marcel Tisserand'la her konuda anlaşmaya vardı. Wolfsburg'da geçen sezon 23 maçta forma giyen Tisserand, 1 gol atıp, 2 de asist yaptı.

Spor 27-08-20 10:45

Marcel Tisserand, Fenerbahçe'ye çok yakın

Erol Bulut'un çok istediği Marcel Tisserand konusunda müjdeli haber yakın. Wolfsburg'tan Sochaux'dan stoper Lacroix'yı transfer ettiğini açıkladı ve bu transfer sonrası Tisserand'ın gidişine onay çıktı.

Spor 25-08-20 15:49

Fenerbahçe Marcel Tisserand ile görüşüyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, ilk hedef stoper eksikliğini gidermek. Bu kapsamda sarı-lacivertliler, Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand'ı gündemine aldı. 1.90'lık 27 yaşındaki stoper Monaco alt yapısında futbola başladı. Wolfsburg ile sözleşmesi 2022'de bitecek olan Kongolu futbolcu, Monaco, Lens, Toulouse ve Ingolstadt takımlarında forma giydi.

Spor 22-08-20 08:50