Tolunay Kafkas Haberleri

Tolunay Kafkas, bu sezon çalıştırdığı iki takıma da küme düşürdü!

Süper Lig'in tecrübeli çalıştırıcılarından Tolunay Kafkas kâbus gibi bir yıl geçirdi. Tolunay Kafkas’ın sezon içinde görev yaptığı Fatih Karagümrük ve Ankaragücü küme düştü.

Spor

Tolunay Kafkas'tan olay yaratan ifadeler! ''Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum''

Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sofiane Feghouli'nin aldığı 5 maçlık cezayla ilgili çok sert konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak zor. Daha ileri gitmek istemiyorum ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var." diye konuştu.

Spor

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas isyan etti! VAR kayıtları açıklanmasın

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk mücadelesinde Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Tolunay Kafkas karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçerken isyan etti. İşte detaylar...

Spor

Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'tan Fenerbahçe maçının Portekizli VAR hakemine sert sözler!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-1 kaybedilen Fenerbahçe karşılaşmasının ardından çok sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

Tolunay Kafkas

Tolunay Kafkas Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tolunay Kafkas Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas oldu

Trendyol Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile anlaşıldığını açıkladı.

Spor

Kenan Yıldız'ın temsilcisinden Tolunay Kafkas itirafı! ''Allah'tan görevden aldılar''

Milli takımımızın yükselen yeteneği Kenan Yıldız'ın temsilcisinden olay yaratacak itiraflar geldi. Kariyerine Juventus'ta devam eden genç oyuncu için eski hocası Tolunay Kafkas'ın onu oynatmadığı ileri sürüldü.

Spor

Tolunay Kafkas kimdir, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? Ankaragücü'nde bir dönem sona erdi!

Tolunay Kafkas ile ilgili Ankaragücü Spor Kulübü'nden son dakika açıklamasında bulunuldu. Ankaralı teknik direktöre ilişkin yapılan açıklamada yolların ayrıldığı belirtildi. Peki, Tolunay Kafkas kimdir, kaç yaşında? Tolunay Kafkas hangi takımları çalıştırdı? İşte Ankaragücü'nden yapılan açıklama...

Spor

Süper Lig'de bir ayrılık daha yaşandı! Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, teknik direktör Tolunay Kafkas ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor

Tolunay Kafkas, Galatasaray yenilgisi sonrası başka bir hakeme gönderme yaptı! 'Erkan Özdamar'a dikkat etsinler!'

Süper Lig’in 7’nci haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Spor

Tolunay Kafkas'ın Galatasaray'a karşı şansı tutmuyor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında yarın Galatasaray'a konuk olacak MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas'ın, sarı-kırmızılı takıma karşı antrenörlük hayatındaki karnesi çok iyi değil.

Spor

Tolunay Kafkas, Fenerbahçe'den istediği oyuncunun adını verdi! 'Fırsat transferi olarak...'

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru'yu 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kadrosuna birçok ismi katan ve transferleriyle dikkat çeken sarı - lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyordu. İsmail Kartal'ın gözden çıkardığı oyuncular arasında yer alan Diego Rossi'ye talip olan takım ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

Tolunay Kafkas: Ankaragücü’nün gelecek yılı için planlamalara başlanacak

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk eden ve sahadan 4-1 mağlup ayrılan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor

Tolunay Kafkas, 12 yıl sonra yine aynı senaryoyu yaşadı! 2011'de Andre Santos, 2023'te Miguel Crespo...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Galibiyeti 87. ve 90+6. dakikalarda bulduğu gollerle alan sarı - lacivertliler, zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise 12 yıl sonra yine aynı senaryoyu yaşamış oldu. 2010/11 sezonunda Gaziantepspor'un başında yer alan Kafkas, yine son dakika golüyle Fenerbahçe'ye mağlup oldu.

Spor

Emre Belözoğlu, Tolunay Kafkas'a ilk maçında şans tanımadı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir, Tolunay Kafkas'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ankaragücü'nü konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte Tolunay Kafkas, Ankaragücü'nün başındaki ilk yenilgisini aldı.

Spor

Yıllar sonra Süper Lig'e geri döndü! Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Resmen Tolunay Kafkas oldu...

MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük görevine getirilen Tolunay Kafkas, 6 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'e döndü. Türkiye Futbol Federasyonunda 2017'de göreve başlayan Tolunay Kafkas, Genç Milli Takımlar Sorumlusu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olarak yakın zamana kadar çalıştı. Ankara doğumlu 54 yaşındaki teknik adam, daha önce Kayserispor, Gaziantepspor, Trabzonspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor'un başında bulunmuştu.

Spor

Eleştiri oklarının hedefindeki 1 numaralı isim olmuştu! Ümit Milli Takımı'nın eski hocası Tolunay Kafkas, Süper Lig'e o takımla geri döndü...

Ümit Milli Takım'da 22 Ağustos 2020 tarihinde göreve getirilen Tolunay Kafkas, 3 Şubat 2023'te istifa etmiş ve boşa çıkmıştı. Süre aldığı dönemde Ümit Milli Takım'ın aldığı kötü sonuçlar sonrası eleştirilerin hedefindeki isim olan Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor

Ümit Milli Takım için ismi anılan Arda Turan ve Volkan Demirel şaştı kaldı! Ümit Milli Takım için Ömer Erdoğan'a teklif yapıldı

Son olarak Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Ümit Milli Takım'da Kafkas ile yaşanan ayrılık sonrasında yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Arda Turan ve Volkan Demirel'in isimleri bu görev için anılırken, beklenmedik bir isme teklif yapıldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

Son dakika: Herkes Arda Turan'ı bekliyordu, Rıdvan Dilmen ters köşe yaptı! Volkan Demirel sürprizi...

Son dakika haberleri: Ümit Milli Takım'da Tolunay Kafkas'ın görevden ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyordu. Son olarak Galatasaray'da forma giyen ve aktif futbolculuk kariyerini noktalayan Arda Turan'ın adı bu görev için anılırken, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den flaş bir iddia geldi. Dilmen, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in Ümit Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olacağını öne sürdü. İşte detaylar...

Spor

Tolunay Kafkas flaş açıklamalarda bulundu! ''Helalleşmeyi hak etmiyor muyum?''

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop tarafından daha önce görevden alınan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas flaş açıklamalarda bulundu.

Spor

Son dakika: TFF'de bir dönem sona eriyor! O açıklamalar, Tolunay Kafkas'ın sonunu getirdi...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu'nda Nihat Özdemir'in sürpriz istifası sonrasında Servet Yardımcı'nın geçici olarak yürüttüğü başkanlık koltuğuna, 16 Haziran'da gerçekleştirilen seçim sonrasında Mehmet Büyükekşi oturmuştu. Yeni başkan, ilk iş olarak yabancı sayısının 8+3 olarak aynen devam edeceğini açıklamıştı. Büyükekşi'nin Ümit Milli Takım'ı çalıştıran Tolunay Kafkas hakkında vereceği karar da belli oldu.

Spor

Son dakika: Sosyal medyayı yıktı geçti! Tolunay Kafkas'a büyük tepki var! ''Yazıklar olsun''

Son dakika haberleri: Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Ümit Milli Futbol Takımı, iç sahadaki son maçında da galibiyet alamadı ve son sıradaki Kazakistan ile 0-0 berabere kalarak şampiyona hayallerine veda etti. Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kazakistan maçı sonrası yaptığı açıklamalarla tepki çekmeye başladı.

Spor

Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas'tan genç futbolculara tavsiyeler:

"Kim ekstra fazla çalışıyorsa elit oyuncu, üst düzey futbolcu olur. Sık sık hocalarınızla konuşun. Neyi bilinçli yaparsanız neyi bilinçli öğrenirseniz o kadar çok hedeflerinize ulaşırsınız ve büyük oyuncu olursunuz"

Yurthaber

Tolunay Kafkas, Samsunspor'un başına geçebilir

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas kulüp takımına geri dönüyor. Samsunspor'un listesinde yer alan Kafkas, kırmızı beyazlıların listesinde en güçlü isim.

Spor

Ümit Milli Takım'ın hazırlık kampı tamamlandı

Ümit Milli Futbol Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçları öncesinde TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği hazırlık kampı sona erdi.

Spor

Ümit Milli Futbol Takımı, İngiltere'ye yenildi

Ümit Milli Futbol Takımı, 2021 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki 8. maçında konuk olduğu İngiltere'ye 2-1 yenildi. Tolunay Kafkas'ın öğrencileri bu sonuçla grupta 7 puanla 5. sırada kalırken, İngiltere ise puanını 22'ye çıkardı ve 8 maç sonunda en yakın rakibi Avusturya ile arasındaki 7 puanlık farkı korudu. Grupta kalan 2 maçını Samsun'da oynayacak milliler, 13 Kasım'da Avusturya'yı, 17 Kasım'da da Kosova'yı konuk edecek.

Spor

Denizlispor’da Tolunay Kafkas sesleri

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor, rotayı Tolunay Kafkas'a çevirdi. Listesinde Robert Prosinecki, Igor Tudor gibi yabancı teknik direktörlerin de bulunduğu Ege temsilcisinde şimdi de Tolunay Kafkas ismi gündeme geldi.

Spor

Aycan Yanaç, Milli Takım'ın aday kadrosuna davet edilmedi

A Milli Kadın Futbol Takımı’nın 14-19 Ağustos arasında İstanbul’da gerçekleştireceği hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Survivor'da izlediğimiz Aycan Yanaç, yeni açıklanan kadroya davet almadı.

Spor

Denizlispor'da favori Tolunay Kafkas

Kayserispor yenilgisi sonrası teknik direktör Mehmet Özdilek'le yollarını ayıran Yukatel Denizlispor'da yönetimin Tolunay Kafkas'la görüşeceği öğrenildi.

Spor

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Özhaseki'yi hastanede ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, Özhaseki'yi hastanede ziyaret etti

Yurthaber

Yeni Malatyaspor, Tolunay Kafkas'la anlaşamadı

Teknik Direktör Sergen Yalçın’la yollarını ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarını hızlandıran ve Tolunay Kafkas’la irtibat kuran Yeni Malatyaspor, Kafkas’la anlaşmaya varamadı. Malatya temsilcisinin hoca adayları arasında Kemal Özdeş ve Cihat Arslan var.

Spor

Konyaspor'dan Ünal Karaman'a teklif

Konyaspor'un, Trabzonspor ile yollarını ayıran Ünal Karaman'a teklif götürdüğü, ancak 53 yaşındaki teknik adamın " 1.5 ay kafamı dinlemek istiyorum" diyerek bu teklifi reddettiği belirtildi.

Spor

Gençler'de koltuğa 4 aday

Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolların ayrılmasının ardından, yönetimin Tolunay Kafkas, Samet Aybaba, Hamza Hamzaoğlu ve Ertuğrul Sağlam ile görüştüğü öğrenildi.

Spor

İşte Lucescu'nun yerine gelecek isim!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun geleceği kamuoyunun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu'nda da tartışılırken, başkan Yıldırım Demirören'in Rumen teknik adamın arkasında olduğu bilgisine ulaşıldı. Olası bir ayrılık yaşanması halinde de akıllarda isim belli oldu.

Spor

Tolunay Kafkas: Çok yaşlı ve yavaş oynanan bir ligimiz var

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, Süper Lig'in çok yaşlı ve yavaş oynanan bir lige dönüştüğünü belirterek, Türk futbolu adına büyük kararlar alınması gerektiğini bildirdi.

Spor

Tolunay Kafkas Fenerbahçe heyetiyle bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, aralarında Damien Comolli'nin de bulunduğu Feenrbahçe heyetiyle bir araya geldi.

Spor

Futbol: 2. Uluslararası Gençlik Turnuvası

Antalya'da düzenlenen turnuvada, 14 yaş altında Valencia, 15 yaş altında ise Shakhtar Donetsk şampiyon oldu

Haber

Domergue ve Stankovic'ten Tolunay Kafkas'a ziyaret

Domergue ve Stankovic'ten Tolunay Kafkas'a ziyaret

Haber

Kayserispor'u sarsan iddia: Transfer dayağı

Kayserispor'la transfer görüşmesine gelen Youness Mokhtar, 3 gün süren görüşmelerde anlaşma sağlayamayınca masadan kalktı ancak ülkesine dönmek üzereyken büyük bir şok yaşadı. İddiaya göre Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Tolunay Kafkas, Mokhtar ve abisine Kayseri Havalimanı'nda dayak attı!

Spor

Gençlerbirliği, Tolunay Kafkas'la anlaşamadı

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için görüşmeler sürüyor. Kırmızı-siyahlı yönetim, teknik direktörlük görevi için görüştüğü Tolunay Kafkas ile anlaşma sağlayamadı.

Spor

Tolunay Kafkas istifa etti

Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas istifa etti.

Spor

Jose Mourinho'dan Tolunay Kafkas taktiği

Chelsea’nin dün akşam Tottenham maçında uyguladığı ilginç savunma taktiği akıllara Tolunay Kafkas’ı getirdi.

Spor

Böyle giderse Fenerbahçe...

Kardemir Karabükspor'un tecrübeli hocası, ülkemizde futbolun pek fazla sevilmediğini belirtti, "Türk futbolunun ilerlemesi, gelişmesi için kimsenin bir şey yaptığını düşünmüyorum. Eğer futbolun gelişmesini istiyorsak iki madde bizim için çok önemli. Birincisi antrenör eğitimi, ikincisi genç futbolcu gelişimi" dedi.

Spor

Tolunay Kafkas'tan İshak ve Dany açıklaması

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray'ın transferi için girişimde bulunduğu iddia edilen genç savunma oyuncuları İshak Doğan'ın önünü açmaya hazır olduklarını söyledi.

Spor

Aziz Yıldırım'ın yeni gözdesi Tolunay Kafkas

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Karabükspor'a 2-1 oldukları maçta teknik direktör Tolunay Kafkas'ın oyun planını ve maça etkisini çok beğendi.

Spor

İşte Tolunay Kafkas'ın yeni takımı!

Kardemir Karabükspor'’un teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Tolunay Kafkas, sözleşme imzalamak üzere Karabük'e geldi.

Spor

Tolunay Kafkas çıldırdı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, basın toplantısında adeta çıldırdı.

Spor

Canlı yayında birbirlerine girdiler!

Reha Muhtar, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu canlı yayında birbirine girdi.

Haber