Vantage Point Haberleri

Sanatçı İpek Öztürk'ün 'Sakin isyanlar, derin değişimler' sergisi 16 Şubat'ta İzmir'de sanatseverlerle buluşacak

Sanatçı İpek Öztürk Savaş’ın “Sakin İsyanlar, Derin Değişimler” isimli 6. Kişisel resim sergisi 16 Şubat 2024; Cuma günü kapılarını sanatseverlere açıyor. Sanatın evrensel diliyle duyguları anlatan serginin ev sahipliğini ise İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi, Mira Art Gallery gerçekleştirecek...

Kadin 2024-02-14 10:03:46

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 2024-01-31 11:32:57

Emre Kurttepeli Webrazzi Startup’14 Konferansında Konuşma yaptı

Webrazzi Startup’14 Konferansı 14 Mayıs 2014 günü Point Hotel Barbaros’ta düzenlendi ilk oturumun konuşmacıları, ve Galata Business Angels Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli ve Keiretsu Forum Türkiye Başkan Yardımcısı Aydonat Atasever’di. Emre Kurttepeli “Melek Yatırımcı Ağları ve Girişimcilere Katkıları” konulu bir konuşma yaptı.

Finans 2023-07-06 12:59:04

Emre Kurttepeli participated in the GDOL Digital TalkFest 2012 as a panelist

All actors of the online world who spend most of their lives online in the digital world, where all of the power balances in the physical world are interchanging constantly and where the differences become equal, are meeting at one single common point for whatever the reason it is; all of them are online because of some reason, somewhere, in some way.

Finans 2023-07-06 12:29:12

Emre Kurttepeli Participated as a Speaker to the Webrazzi Startup’14 Conference

Webrazzi Startup’14 Conference was held in Point Hotel Barbaros on 14 May 2014. Speakers of the first session were the President of Galata Business Angels Emre Kurttepeli and Keiretsu Forum Turkey Vice President Aydonat Atasever. Emre Kurttepeli gave a speech on “Angel Investor Networks and Contribution to Entrepreneurs”.

Finans 06-07-23 11:57

1 yaşındaki çocuğun midesinden 3 tane balon çıkarıldı

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Gastroenterolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Meltem Gülşan: - "Uygun açlık süresinin ardından anestezi eşliğinde endoskop ile mideye girdik. Midede mavi, turuncu, pembe olmak üzere 3 adet balon yabancı cisim forsepsi ile çıkarıldı"

Yurthaber 17-10-22 17:06

Egzama çoğunlukla erken çocukluk döneminde başlıyor

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Alerji ve İmmunoloji Uzm. Dr Elif Şenbaba: - "Kuruluk sonucunda ciltte kaşıntılar oluşur. Kaşıntı atopik dermatite özgü cilt yaralarının çıkmasına neden olur"

Yurthaber 14-10-22 16:48

Medical Point Gaziantep Dermatoloji ve Kozmetoloj Ünitesi cilt lekelerinde iddialı

Hastane tarafından hizmete açılan dermatoloji ve kozmetoloji ünitesi yurt içi ve yurt dışından birçok hastaya hizmet veriyor

Yurthaber 10-10-22 17:13

Uzmanından çocuklarda görülen romatizmal hastalıklara düzenli takip uyarısı

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Romatolojisi Uzmanı Gülçin Otar Yener: - "Erken teşhis ve tedavi edilmemesi halinde bu hastalıklar çocuklarda kalıcı hasarlara sebep olabilir. Bu nedenle düzenli olarak takip edilmesi gereken hastalıklardır"

Yurthaber 07-10-22 16:27

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden ozon tedavisine ilişkin bilgilendirme

Medical Point Gaziantep Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzm. Dr. Fatma Şeker: - "Dolaşım bozuklukları, deri ülser ve yaraları, barsak sorunları, enfeksiyonlar, romatizmal hastalıklar ve daha birçok hastalıkta destekleyici tedavi olarak uygulanabilir"

Yurthaber 04-10-22 09:57

Adımları ile modemi access point olarak kullanmak: Kablosuz modem access point olarak kullanılabilir mi?

Modemler aracılığıyla gelen internetin her yere net bir şekilde dağılmasını sağlayan access point'ler pratik kurulumlarıyla önemli bir seçenektir. Modem ve access point bağlantısı, kullanıcıların bağlantı problemlerine iyi bir çözüm sunar. Peki, modemi access point olarak kullanmak için ne yapılır?

Haber 26-09-22 21:21

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şan Medical Point Gaziantep’te hizmete başladı

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şan Medical Point Gaziantep’te hizmete başladı

Yurthaber 19-09-22 14:33

Göz sağlığı ve hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Yavuzer, Medical Point Gaziantep'te

Doç. Dr. Yavuzer'in ilgi alanları arasında katarakt, retina hastalıkları, makula hastalıkları, üveit, glokom, oküler travma, kornea hastalıkları, şaşılık ve göz kapağı hastalıkları bulunuyor

Yurthaber 16-09-22 11:46

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nin bölgesel eğitimi sürüyor

Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Polat Durukan: - "İlk yardım konusunda gerek çalışanlar gerekse toplumda farkındalık oluşturmak için uygulamalı etkinlik gerçekleştirdik"

Yurthaber 12-09-22 15:36

Medical Point Gaziantep'te Dünya Okuryazarlık Günü kutlandı

Medical Point Gaziantep'te Dünya Okuryazarlık Günü kutlandı

Yurthaber 09-09-22 15:33

Uzmanından kalp hastalıklarının önüne geçme uyarısı

Medical Point Gaziantep Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erhan Yazıcı: - "Kalp hastalıklarında önemli olan birincil koruma ile henüz kalp krizi geçirmeden ve kalıcı kalp hasarı oluşmadan evvel kalp hastalıklarının önüne geçmektir"

Yurthaber 02-09-22 14:33

Onkoloji hastaları doktorlarıyla magnolia tatlısı atölye çalışması yaptı

Medical Point Gaziantep Hastanesi Onkoloji Servisi, bölgede uyguladığı öne çıkan tedaviler ve misafir memnuniyetine yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkati çekiyor

Yurthaber 31-08-22 18:08

Çocuklarda idrar yolu taş hastalıkları tedavisi Medical Point Gaziantep’te

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Ürolojisi'nden Op. Dr. Akın Karagözoğlu: - "Bebeklere uygun çok ince endoskopik aletler ile taşın bulunduğu yere kadar gidilmekte, taş görülerek lazer enerjisi ile kırılmakta ve kırılan parçalar dışarıya çıkarılmaktadır"

Yurthaber 27-08-22 12:20

Astım tedavisinde kişiye özgü tedavi yöntemi

Medical Point Gaziantep Hastanesi Alerji ve İmmunoloji Doç. Dr. Tuğba Songül Tat: - "Medical Point Gaziantep Hastanesi Alerji İmmünoloji Polikliniğinde astım hastaları değerlendirilip, hastaya özgü tedavi planı çıkarılmaktadır. Böylelikle hastalarımız normal yaşamlarına sorunsuz bir şekilde devam edebilmektedirler"

Yurthaber 22-08-22 15:32

Dönme dolapta ilişkiye giren çift meraklı bakışlara aldırmayınca...

ABD'nin Ohio kentinde bulunan Cedar Point isimli lunaparkta bulunan dönme dolabın koltuklarında cinsel ilişkiye giren çift, aralarında çocuklarında bulunduğu görgü tanıklarına aldırış etmedi. Hakim karşısına çıkmaya hazırlanan çiftin 180 güne kadar hapis cezası alması bekleniyor.

Trend 17-08-22 14:38

Gaziantep Basketbol'un sağlığı Medical Point Gaziantep'e emanet

Kırmızı siyahlıların sağlık kontrolleri kulübün sağlık sponsoru olan Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde yapıldı

Yurthaber 15-08-22 17:23

Zika Virüs Hastalığı'na ziyaret edilen ülkede maruz kalınıyor

Medical Point Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak: - "Zika virüs insanlara esas olarak etkeni taşıyan sivrisineklerin sokmasıyla bulaşmakla beraber, virüs, semen, vajinal salgılar, kan, idrar, amniyon sıvısı, BOS, anne sütü, tükürük gibi vücut sıvılarında, beyin ve spinal kordda saptanmıştır"

Yurthaber 12-08-22 14:39

İç Hastalıkları Uzm. Dr. İrem Yılmaz Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde

İç Hastalıkları Uzm. Dr. İrem Yılmaz Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde

Yurthaber 08-08-22 13:22

Üç şehirdeki Medical Park Hastanesi, Medical Point Hastanesi oldu

Medical Point Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba: - "Medical Park Hastaneler Gurubu ile ortaklığımızı sonlandırdık ve 3 kentteki hastanenin hisselerini alarak Medical Point Hastaneler Grubu olarak yola devam etmeye karar verdik"

Yurthaber 26-07-22 14:00

Kahraman anneanne torununu kurtarmak için göle atladı! Saniyeler içinde ikisi de hayatını kaybetti

49 yaşındaki anneanne Stephanie Walker ve 13 yaşındaki torunu Makayla Parther, keyifli zaman geçirmek isterken büyük bir trajedi yaşadı. Torunuyla birlikte balık tutmak için West Point Gölü’ne giden anneanne Walker, Makayla’nın göle düşmesi üzerine onu kurtarmak istedi. Ancak ikili verdikleri mücadeleye rağmen hayatta kalmayı başaramadı.

Trend 22-06-22 10:34

Dini okulda skandal! Öğrencisine gönderdiği mesajı veli gördü, ortalık karıştı: Cinsel ilişki için evine çağırdı

2018'den beri Point of Grace Hristiyan Okulu'nda öğretmenlik yapan 38 yaşındaki Julie Kinsey Hoover isimli bir öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Öğrencisini cinsel ilişki için evine davet ettiği mesajı, öğrencisinin annesinin okuması üzerine gerçek ortaya çıktı.

Trend 13-06-22 13:35

Check-point ne demek? Check-point kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türklerin tarihsel sürecine bakıldığında tüm dünyayı etkileyen Kavimler Göçü’nü başlattıkları görülür. Kavimler göçü beraberinde dil etkileşimini de getirmiştir. Türk dilinin farklı kollara ayrılmasına sebep olan olaylardan biri de Kavimler Göçü’dür. Türkçenin farklı kollara ayrılması kelimelerin farklı değişimlere uğramasını sağlamış ve kelime çeşitliliği yaratmıştır. Bu çeşitlilik içinde birbiriyle kökteş olan pek çok kelimenin bilinmemesini doğal hale gelmiştir. Check-point kelimesi de Türkçenin kelime çeşitliliğine katkı sağlayan kelimelerden bir tanesidir. Peki, TDK sözlükte X ne demek? Check-point TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 23-05-22 19:21

Aston Martin Vantage rüzgarı estirecek! F1 Edition...

Aston Martin Vantage modelinin Formula 1'in resmi güvenlik otomobili olmaya devam edeceği çok yakın zamanda açıklanmıştı. Birebir Formula 1 güvenlik aracından esinlenen Vantage F1 Edition, standart modele göre bir dizi aerodinamik iyileştirmeye sahip. Araç, gövde altı geliştirmeleri ve devasa arka kanadı ile yüksek hız dengesini iyileştirerek maksimum hızda 200kg ek tutuş sağlayabiliyor.

Haber 17-03-22 13:00

Deco X20-DSL: Üç farklı modda çalışabiliyor

DSL, Router, yani yönlendirici ve Access Point yani erişim noktası. Ölü bölgeleri ortadan kaldıran ve hareket halindeki kullanımlarda bile kablosuz bağlantıda herhangi bir kopma yaşatmayan Deco X20-DSL ile tanışın.

Haber 25-12-21 11:44

Qualcomm modemlerde tehlikeli açık!

Check Point Research tarafından hazırlanan bir rapor, Qualcomm modemlerin bir telefon kullanıcısının konuşmalarını dinlemek, veri çalmak ve kötü amaçlı yazılımları gizlemek için kullanılabileceğini söylüyor. 

Haber 11-05-21 10:27

İran'ın Türkiye'nin de yer aldığı 12 ülkede casus yazılımla muhalifleri izlediği iddia edildi

ABD-İsrail siber güvenlik şirketi olan Check Point, İran'ın çeşitli uygulamalara yüklediği casus yazılımlarla İran ve 12 ülkede daha muhalifleri takip ettiğini açıkladı.

Haber 01-03-21 11:52

ETÜ’nün Avrupa Birliği Projesi desteklendi

Erzurum Teknik Üniversitenin Avrupa Birliği Erasmus Plus Programı çerçevesinde Ulusal Ajans Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında 2020 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan 2020-1-TR01-KA227-ADU-098071 numaralı ve “Intergenerational Learning for Adult Learners through STEAM: From the point of Hofstede’s 6D Model (STEAM Plus)” başlıklı AB Projesi kabul edildi.Proje süresinin 24 ay olup 164 bin 939 Avro hibe tutarına sahip olduğu belirtilen proje ETÜ’nün koordinatörlüğünü üstlendiği projede Avusturya’dan Linz Johannes Kepler Üniversitesi (JKU), Slovakya’dan E-Code, Finlandiya’dan Experience Workshop ve Türkiye’den ise Erzurum Olgunlaşma Enstitüsü ortak olarak yer alıyor.ETÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof.

Yurthaber 26-02-21 09:57

İran'ın Türkiye'nin de yer aldığı 12 ülkede casus yazılımla muhalifleri izlediği iddia edildi

ABD-İsrail siber güvenlik şirketi olan Check Point, İran'ın çeşitli uygulamalara yüklediği casus yazılımlarla İran ve 12 ülkede daha muhalifleri takip ettiğini açıkladı.

Haber 09-02-21 05:44

ABD'nin prestijli askeri akademisinde büyük kopya skandalı

ABD ordusuna subay yetiştiren prestijli West Point Askeri Akademisi'nde son 44 yılın en büyük kopya skandalı yaşandı.

Haber 22-12-20 10:37

Sakhir GP: Mercedes çuvalladı, Sergio Perez ilk kez kazandı!

2020 Formula 1 Şampiyonası'nın sondan ikinci yarışı olan Sakhir GP'de Mercedes 1-2 sonuca doğru giderken pit stoplarda çuvallayınca yarışı kazanan isim Racing Point pilotu Sergio Perez oldu.

Spor 06-12-20 22:10

Hepsiburada kargo teslimat dolapları 7 gün 24 saat hizmette

Hepsiburada, yenilikçi hizmetleri arasındaki siparişlerinin ev ve iş yerleri dışında bir teslimat noktasından 7 gün 24 saat teslim alınabildiği Hepsimat modeline, Easy Point Express kargo teslimat dolaplarını da dahil etti

Yurthaber 01-12-20 12:08

Hamilton kupasını aldı

Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'sinde ilk 3'e giren pilotlara kupalarını TBMM Başkanı Mustafa Şentop verdi. Intercity İstanbul Park Pisti'nde düzenlenen yarış sonrası yapılan törende Mustafa Şentop, birinci olan Mercedes pilotu Lewis Hamilton, ikinci sıradaki Racing Point sürücüsü Sergio Perez ve üçüncülüğü alan Ferrari'den Sebastian Vettel'e kupalarını takdim etti. Kupa töreninden sonra büyük sevinç yaşayan pilotlar, podyuma çıkmalarını kutladı.

Spor 15-11-20 15:56

Aston Martin James Bond'a özel 007 Edition serisi iki otomobil üretti!

Aston Martin, yeni James Bond filmi No Time to Die'a özel olarak iki yeni James Bond otomobilini 007 Edition adı altında duyurdu. Aston Martin Vantage 007 Edition ve Aston Martin DBS Superleggera 007 Edition adını taşıyan James Bond otomobilleri sınırlı sayıda üretilecek. İşte otomobillerin fiyatı ve özellikleri...

Haber 17-08-20 18:23

Uzmanlardan şoke eden Snapdragon uyarısı: 1 milyar akıllı telefon tehlike altında!

Qualcomm Snapdragon işlemcili Android akıllı telefonlar için endişelendiren bir haber geldi. Check Point isimli bir güvenlik firmasının uzmanları, yaptıkları araştırmalar sonucunda Snapdragon işlemcili Android akıllı telefonların açıklardan dolayı casusluk aracına dönüşebildiğini açıkladı. Uzmanlara göre açıklardan etkilenebilecek akıllı telefon sayısı 1 milyardan fazla.

Haber 10-08-20 16:23

Ceren Kancaoğlu Turgutlu Belediyespor’da

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı guard ve point guard pozisyonlarında oynayabilen Ceren Kancaoğlu’nu transfer etti.Geçtiğimiz yıl ilk kez bölgesel ligde mücadele eden ve bu yıl iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı 2.

Yurthaber 07-08-20 16:48

Ceren Kancaoğlu Turgutlu Belediyespor’da

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı guard ve point guard pozisyonlarında oynayabilen Ceren Kancaoğlu’nu transfer etti.Geçtiğimiz yıl ilk kez bölgesel ligde mücadele eden ve bu yıl iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı 2.

Yurthaber 07-08-20 16:48

pilotu Perez, Silverstone'da yarışamayabilir

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi belirsiz sonuçlanan Formula 1 takımlarından Racing Point pilotu Sergio Perez, Büyük Britanya Grand Prix'sinde yarışmayabilir.

Spor 30-07-20 20:32

Hak-İş’ten Denizli’de ‘Sendikalı Kadın Takım Kaptanları’ eğitimi

Hak-İş Kadın Komitesi tarafından gerçekleştirilen “Yeterlilik Odaklı Sendikalı Kadın Takım Kaptanları Yetiştirilmesi Projesi İlk Düzey Eğitim Programı”nın ilki Denizli’de gerçekleştirildi.Denizli North Point Hotel’de gerçekleştirilen program, Hak-İş Genel Başkanvekili Av.Hüseyin Öz, Hak-İş Genel Sekreter Yardımcısı Eda Güner, Hak-İş Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, Hak-İş Denizli İl Başkanı Sezai Söylemez ve çok sayıda Hak-İş üyesi kadının katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurthaber 23-07-20 15:22

ABD medyasından Trump iddiası: Başkan parkinson hastası

ABD Başkanı Donald Trump son olarak West Point gezisi sırasında rampadan inerken yavaş hareket etmesi, ve ilginç su işini ile gündeme gelen hastalığı meselesine ilişkin Amerikan basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. ABD medyası "Başkan Trump Parkinson hastalığına mı yakalandı" iddialarını gündeme getirdi.

Haber 19-06-20 16:10

Su içerken zorlandı! Trump'ın beyninde hasar mı var?

ABD Başkanı Donald Trump cumartesi günü, New York yakınlarındaki West Point kentindeki Ordu Akademisi'nin 2020 mezuniyet törenine katıldı. Trump'ın su içerken zor anlar yaşaması, nörolojik bir belirti olabileceği şeklinde yorumlandı.

Haber 15-06-20 11:20

2020 Aston Martin Vantage Roadster sadece asfaltta hızlı değil!

Aston Martin Vantage Roadster sonunda kendini gösterdi. Aston Martin'in yenilenen modeli Vantage Roadster, gücüyle ve tasarımıyla öne çıkarken, hem asfaltta hem de kötü hava koşullarında vadettiği 'hız' ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte her anlamda hızlı olan spor otomobil Aston Martin Vantage Roadster'ın özellikleri ve fiyatı...

Haber 17-02-20 13:51

Nizip, kick boksta Türkiye şampiyonu oldu

5-9 Şubat tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Gençler Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil eden Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi-KickBoks önemli bir başarıya imza attı.2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen şampiyonaya damgasını vuran Gaziantep, Spor Şehri Gaziantep olduğunu bir kez daha kanıtladı.Başarılı karşılaşmalardan hakkıyla üstünlük elde eden Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi sporcularından kendi kategorilerinde erkeklerde Sadin Şahin Gençler A Point fighting 74 kg Altın Madalya, kızlardan Nazmiye Arslan Gençler B Point fighting 60 kg Altın Madalya, yine kızlardan Ebru Zor Gençler B Point fighting 55 kg bronz madalya kazandı.Toplamda Gaziantep’e üç altın iki bronz madalya kazandıran sporcuları Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Yurthaber 08-02-20 15:15

Emre Kurttepeli participated in the GDOL Digital TalkFest 2012 as a panelist

All actors of the online world who spend most of their lives online in the digital world, where all of the power balances in the physical world are interchanging constantly and where the differences become equal, are meeting at one single common point for whatever the reason it is; all of them are online because of some reason, somewhere, in some way.

Finans 31-01-20 14:09

Emre Kurttepeli Participated as a Speaker to the Webrazzi Startup’14 Conference

Webrazzi Startup’14 Conference was held in Point Hotel Barbaros on 14 May 2014. Speakers of the first session were the President of Galata Business Angels Emre Kurttepeli and Keiretsu Forum Turkey Vice President Aydonat Atasever. Emre Kurttepeli gave a speech on “Angel Investor Networks and Contribution to Entrepreneurs”.

Finans 31-01-20 13:14