Victorias Secret Parfum Haberleri

Victoria's Secret meleği Elsa Hosk tülden bluzunun içine hiçbir şey giymedi! Cesur seçimi olay oldu

İsveçli Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk iddialı ve cesur seçimleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Geceye özel olarak hazırlanan Elsa Hosk tülden bluzunun içine hiçbir şey giymedi. Ünlü ismin pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-02-28 14:46:14

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio imaj tazeledi! Son halini 'Herkes rahatlasın' diyerek paylaştı

Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Sampaio son olarak imaj tazeledi. Ünlü model yeni görünümünü 'Herkes rahatlasın' notu ile paylaştı.

Magazin 2024-02-08 11:25:34

Victoria's Secret meleği Elsa Hosk külot modasına uydu! Cesur pozlarını peş peşe paylaştı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk cesur ve iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa külot modasına uydu. Cesur pozlarını peş peşe paylaşan ünlü modelin son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-02-03 10:17:33

Eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlatmıştı! Heidi Klum iddialı pozuyla olay oldu

Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan 50 yaşındaki eski Victoria's Secret modeli Heidi Klum son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Heidi, katıldığı bir partide giydiği derin göğüs dekolteli siyah elbisesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-02-02 13:17:49

Heidi Klum kendisinden 17 yaş küçük eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlattı! İtiraf geldi

Tokio Hotel grubundan Tom Kaulitz'le 2019'da evlenen Heidi Klum katıldığı bir programda özel hayatına dair çok rahattı. Kendisinden 17 yaş küçük eşiyle cinsellik olarak da mutlu olduğunu söyleyen modelin seks hayatına dair itirafları gündem oldu.Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli, son olarak üstsüz şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı.

Magazin 01-02-24 13:31

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Model Irina Shayk, 16 yaşındaki halini paylaştı

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, 16 yaşındaki halini paylaşınca sosyal medyayı salladı. Dünyanın en önemli modelleri arasında yer alan, bir dönem Victoria's Secret meleklerinden biri olarak podyumda yürüyen Rus model Irina Shayk'a beğeni yağdı.

Magazin 28-01-24 10:53

Elsa Hosk ayna karşısında eşofmanını indirip poz verdi! Bir bakan bir daha baktı

İddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk bu defa ayna karşısındaki son pozuyla gündem oldu. Gri eşofmanıyla ayna karşısına geçen ünlü isim eşofmanını indirip poz verdi.

Magazin 16-01-24 16:02

Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Ceketinin önünü açarak koltuğa uzandı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa son pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı. Etek ceket kombiniyle pozlar veren Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 11-01-24 17:48

Victoria's Secret modeli Barbara Palvin iç çamaşırı markası için kamera karşısına geçti! Kırmızı dantel iç çamaşırıyla göz kamaştırdı

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Barbara Palvin son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Geçen yıl evlenen ünlü isim 20 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmiyor.

Magazin 10-01-24 12:08

Yıllara meydan okuyor! Ünlü model Alessandra Ambrosio mavi bikinisiyle plajda tenis oynadı!

Yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Eski Victoria's Secret mankeni Alessandra Ambrosio, Instagram'dan yaptığı paylaşımıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı. Yeni yılı ailesiyle birlikte Brezilya'da geçiren manken plajda tenis oynarken objektiflere yansıdı.

Magazin 03-01-24 10:15

Heidi Klum plajda üstsüz güneşlendiği anları paylaştı! Kocası başında bekledi

Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan model Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli Noel tatilinde plajda üstsüz güneşlendi o anları ise paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 29-12-23 06:49

Elsa Hosk sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! İddialı pozlarına beğeni yağdı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model sütyensiz tercihleriyle de çok konuşuluyor. Ünlü model son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 17:31

Heidi Klum F1 izlemeye neredeyse üstsüz gitti! Göstermekten çekinmedi

Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli bu sefer de F1 izlemeye giderken neredeyse giyinmedi.

Magazin 21-11-23 13:39

Yatakta çıplak halde poz! Heidi Klum kocasıyla özel anını paylaştı

Tokio Hotel grubunun gitaristi ve solisti Tom Kaulitz ile mutlu bir evlilik sürdüren eski Victoria's Secret mankeni Heidi Klum cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Model son olarak çıplak şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı ve bu en özel anını sosyal medyada da paylaştı.

Magazin 07-11-23 14:22

Victoria’s Secret meleği Frida Aasen 'Merhaba Türkiye' diyerek duyurdu! O pozu gündem oldu

Victorias Secret'in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen, Antalya'da 15 Aralık'ta 70 mankenin katılımıyla gerçekleşecek olan Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkacak. Ünlü top model Frida Aasen, sosyal medya hesabından 'Merhaba Türkiye' diyerek mesaj verdi.

Magazin 04-11-23 11:58

Vücudunu saran beyaz şeffaf tulumun içine hiçbir şey gitmedi! Elsa Hosk sosyal medyayı salladı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model vücudunu saran beyaz şeffaf tulumun içine hiçbir şey gitmeyince sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-09-23 13:45

Victoria's Secret modeli Karlie Kloss güzellik sırrını açıkladı! Her sabah 20 saniye boyunca bu işlemi yapıyormuş

Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan Hollywood'un ve podyumun yıldızlarının güzellik sırrı tüm kadınlar tarafından merak ediliyor. Victoria's Secret modeli Karlie Kloss geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü modelin güzellik sırtı ortaya çıktı. Yüzünün canlılığını bakın neye borçluymuş...

Kadin 27-07-23 09:01

Victoria's Secret meleği Barbara Palvin evlendi! Eşiyle benzerliği gündem oldu

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Barbara Palvin evlendi. Palvin, yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Dylan Sprouse ile dünyaevine girdi. Barbara Palvin ile Dylan Sprouse çifti Budapeşte'de küçük bir köyde tören düzenledi. Ünlü çiftin benzerlikleri ise yeniden gündem oldu.

Magazin 18-07-23 17:28

Elsa Hosk bikini üstünü çıkarıp, havuza girdi! Yorum yağdı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü model bu defa bikini üstünü çıkarıp havuza girdi. İsveçli modelin gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 11-07-23 11:30

Model Bella Hadid, Victoria's Secret için iç çamaşırlarıyla poz verdi! Resmen kemikleri sayılıyor

Son dönemde sosyal medyayla arasına mesafe koyan Bella Hadid, Victoria's Secret için yeni bir fotoğraf çekiminde iç çamaşırlarını giyip vücudunu sergiledi. Podyumların en çok aranan modelinin zayıflığına ise yorum yağdı.

Magazin 06-07-23 13:43

Elsa Hosk bikinili pozlarıyla büyüledi! Dekoltesinin her detayını paylaştı

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Her paylaşımıyla olay ünlü model bu defa bikinili pozlarıyla adeta nefes kesti. Dekoltesinin her detayını takipçileri ile paylaşan ünlü modelin son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-07-23 17:10

Baştan aşağı transparan! Elsa Hosk derin dekoltesiyle nefes kesti

İsveçli ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü model sütyensiz tercihleriyle çok konuşuluyor. Ünlü model bu defa tamamen transparan bir elbise giydi ve içine hiçbir şey giymeyi tercih etmedi.

Magazin 13-06-23 09:15

Elsa Hosk sütyensiz tarzıyla olay oldu! Göğüs ucunu gizlemedi

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımıyla büyük beğeni toplayan Elsa Hosk bu defa sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Beyaz mini bir elbise giyen ünlü isim göğüs ucunu da gizlemedi.

Magazin 06-06-23 15:15

Cara Delevingne ceketinin içine hiçbir şey giymedi! Sütyensiz tarzı olay

Victoria's Secret süper modellerinden biri olan Cara Delevingne sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Cesur ve iddialı pozlarıyla büyük dikkat çeken ünlü isim ceketinin içine hiçbir şey giymeden önünü açtı. Cara Delevingne sütyensiz tarzıyla olay oldu.

Magazin 01-06-23 12:28

Model Irina Shayk tül detaylı elbisesiyle pozlarını paylaştı! İç çamaşırının görünmesini umursamadı

Ünlü Victoria's Secret meleği Irina Shayk, Cannes Film Festivali'nde kıyafet tercihleriyle sık sık adından söz ettirdi. Rus model son olarak da Versace'nin arşivinden gelen ipek elbisesiyle fiziğini sergiledi. Model iç çamaşırının görünmesini de umursamadı.

Magazin 29-05-23 13:19

Stella Maxwell üstsüz poz verdi! Sadece göğüs uçlarını kapattı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Stella Maxwell sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa sınırlarını zorladı ve yarı çıplak pozlar verdi.

Magazin 27-05-23 08:44

Irina Shayk olay olmuştu! Alessandra Ambrosio da iç çamaşırıyla geldi

Ünlü Victoria's Secret meleği Irina Shayk Cannes Film Festivali'ne iç çamaşırlarıyla gelince gündem olmuştu. Seksi modelden sonra Alessandra Ambrosio da iç çamaşırıyla bir lansmana katılarak dikkat çekti. Modellerin bu tarzına sosyal medyada "Yeni moda bu mu?" yorumları geldi.

Magazin 25-05-23 14:34

Transparan giyen Stella Maxwell arkasının dönünce olay! Kalçasını açıkta bıraktı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Stella Maxwell sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü manken bu defa transparan siyah elbisesiyle dikkat çekti. Ünlü manken arkasını dönünce kalça dekoltesi olay oldu.

Magazin 17-05-23 10:09

Elsa Hosk dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Sadece göğüs uçlarını kapattı

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk cesur ve iddialı tarzı ile dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa yine sınır tanımadı ve dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Transparan bir elbise giyen Elsa Hosk sadece göğüs uçlarını kapatarak poz verdi.

Magazin 10-05-23 09:48

Joy Corrigan sütyen giymedi... Görenler Giymesen de olurmuş dedi

Victoria's Secret modeli Joy Corrigan, kız arkadaşlarıyla West Hollywood'a görüntülendi. Model kelimenin tam anlamıyla hayal gücüne çok az şey bıraktı. Güzel modeli görenler "Giymesen de olurmuş" dedi.

Magazin 07-04-23 11:11

Adriana Lima aldığı kilolarla gündeme gelmişti! Spor yaptığı anları paylaştı

Geçtiğimiz yıl üçüncü kez anne olan Brezilyalı top model Adriana Lima aldığı kilolarla dikkat çekiyordu. Adriana Lima iç giyim markası Victoria's Secret için kamera karşısına geçti. Lima formunu korumak için sıkı bir diyet ve spor da yapıyor.

Magazin 07-04-23 10:41

İbrahim Tatlıses'in gelini transparan bluzuyla poz verdi! Victoria Secret modeli resmen

İdo Tatlıses ile evlenen fenomen Yasemin Şefkatli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. İbrahim Tatlıses'in gelini son olarak transparan bluzuyla poz verince takipçilerinden beğeni topladı.

Magazin 06-04-23 15:28

Eski formuna geri döndü! Adriana Lima güzelliğiyle mest etti

Dünyaca ünlü süper model Adriana Lima hamilelik sürecinde aldığı kilolar nedeniyle çok konuşulmuştu. Üçüncü çocuğunu dünyaya getiren 41 yaşındaki Victoria’s Secret meleğinin son halini görenler çok şaşırdı. Eski formuna dönen Lima’nın fotoğrafına beğeni yağdı.

Magazin 30-03-23 10:27

Kadınların vazgeçilmezi en iyi Victoria’s Secret parfüm çeşitleri ve yorumları

Yüzlerce markanın binlerce parfümü içinden seçim yapmak elbette çok zor. Dünyada yaygın şekilde kullanılan kadın parfümlerinin başında Victoria Secret ürünleri geliyor. Victoria’s Secret parfümleri hem kokuları hem de şişelerinin güzelliği ile vazgeçilmez kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Sizin için en çok satılan ve müşterilerden tam not alan Victoria’s Secret parfüm ve vücut spreylerini derledik.

Haber 22-03-23 14:01

Seks ticareti tartışmaları gündemdeydi... Victoria's Secret Fashion Show geri dönüyor

Adriana Lima, Bella Hadid, Irina Shayk gibi efsane isimlerin yürüdüğü gösteri dünyasının en ünlü şovu, dört yıllık aradan sonra yeniden podyumlara dönüyor. Victoria's Secret, her yıl aralık ayında yapılan yılbaşı defilesini geri getirmeyi planlıyor.

Magazin 06-03-23 13:26

Victoria's Secret modeli Kelly Gale çırılçıplak poz verdi

Victoria's Secret modeli Kelly Gale, çıplak fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak gündeme geldi. Üst üste fotoğraf paylaşan güzel modele "Ne gerek var böyle pozlara" yorumları geldi. Modelin iddialı pozlarına hayranları ise beğeni yağdırdı.

Magazin 29-12-22 15:46

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio bikinisini çıkarıp attı

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio, sosyal medya paylaşımıyla nefes kesti. Minik bikinisiyle pozlarını paylaşan Sara Sampaio, bikinisini çıkardığı anları paylaştı.

Magazin 10-12-22 10:14

Yatakta yeni pozisyonlar denediğini açık açık anlatmıştı! Hailey Baldwin Noel teması için seksi pozlar verdi

Justin Bieber ile 4 yıldır evli olan Hailey Baldwin, seks hayatına dair açık açık itiraflarda bulununca gündem olmuştu. Yatakta yeni pozisyonlar denediklerini anlatan model Victoria's Secret Noel kampanyası için oldukça seksiydi.

Magazin 02-12-22 16:29

Bir gören bir daha baktı! Turist sahilde çırılçıplak gezerken görüntülendi... Oradan oraya koşuşturdu

Tayland’ın en büyük ikinci adası olan Ko Samui’de ilginç anlar yaşandı. Secret Garden adı verilen bir sahil beldesinde sarhoş olduğu belirtilen bir turist bütün kıyafetlerini çıkartarak çırılçıplak bir şekilde koşuşturmaya başladı. Adam kısa sürede çevredekilerin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Trend 26-11-22 08:38

Elsa Hosk doğumdan iki yıl sonra şeffaf sütyeniyle poz verdi

Ünlü Victoria’s Secret modeli Elsa Hosk, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğrafıyla hayal gücüne çok az şey bıraktı.

Magazin 19-11-22 11:18

'Çıplaklığa bayılıyorum' demişti! Model Joy Corrigan küçük bikinisiyle dikkat çekti

Victoria's Secret modeli Joy Corrigan, Hawaii'de tatil yaparken minik pembe ipli bikinisiyle boy gösterdi. Göğüslerinin yarısı açıkta kalan model Joy Corrigan'a hayranlarından beğeni yağdı. Model seksi olmayı sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

Magazin 14-10-22 16:37

Adam Levine hamile eşini aldattı! Yasak aşkı her şeyi ifşa etti

Maroon 5'ın solisti Adam Levine'in Victoria's Secret modeli eşi Behati Prinsloo'yu aldattı. Levine'nin yasak aşkı Sumner Stroh ünlü şarkıcıyı fena ifşa etti. Genç modelin açıklamasından sonra Levine ise sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Magazin 22-09-22 09:46

Yeni rolü çok konuşuldu! Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio seks robotunu canlandırdı

Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio beyaz perdede sevenlerinin karşısına ilginç bir rolle çıktı. 31 yaşındaki Portekizli model “Wifelike” filminde zengin ve yalnız erkeklere özel olarak üretilen bir seks robotunu canlandırdı. Film vizyona girdikten sonra Sampaio’nun sahneleriyle gündem oldu.

Trend 26-08-22 17:40

Model Stella Maxwell arkadaşlarıyla partide poz verirken üstsüz kaldı!

Victoria's Secret meleği Stella Maxwell arkadaşlarıyla hafta sonu havuz partisindeydi. Şeyma Subaşı'nın eski aşkı İtalyan DJ Guido Senia'nın da olduğu partide ekip arasında Stella Maxwell resmen parladı. Güzel model poza üstsüz şekilde girdi ve göğüslerini de elleriyle kapatmayı tercih etti.

Magazin 08-08-22 16:15

Victoria's Secret meleği Lais Ribeiro bikinisine sığmadı!

31 yaşındaki Victoria's Secret modeli Lais Ribeiro, eşiyle çıktığı Rio de Janeiro tatilinde eşiyle adeta aşk tazeledi. Ribeiro, küçük gelen bikinisiyle paparazzilere poz verdi.

Magazin 02-08-22 16:30

Bella Hadid'den Victoria's Secret için iç çamaşırlı pozlar

Ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret yeni kampanya çekimi için harekete geçti. Podyumların en çok aranan modellerinden olan Bella Hadid de marka için iç çamaşırlı pozlar verdi.

Magazin 29-07-22 13:05

Akılalmaz bağlantı! Melekleriyle ünlü markanın sahibi aslında şeytanla işbirliği yapıyormuş

Dünyaca ünlü kadın iç giyim firması Victoria's Secret'ın ardındaki birçok karanlık sırrı anlatan 'Victoria’s Secret: Angels and Demons' adlı yeni bir belgesel dizisi yayınlanmaya hazırlanıyor. Matt Tyrnauer’ın yönettiği belgesel, markanın moda, seks, güç, parayla olan türlü ilişkilerini anlatacak.

Trend 14-07-22 17:27

Dilan Çiçek Deniz'in Magnum Türkiye davetindeki kombinini benimsemek isteyenlere alternatif elbise önerileri

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Magnum Türkiye daveti, birbirinden ünlü simaların baş döndürücü güzellikleri ile âdeta bir yıldızlar geçidiydi. Bu özel davete şıklığı ve zarafeti ile damga vuran isimlerden biri, Dilan Çiçek Deniz'di. Miss Turkey ile yıldızı parlayan ve Türkiye'de ilk kez Victoria Secret için adı anılan Deniz, kusursuz güzelliği ve iddialı görünümüyle davete damga vuran isimlerden biri olmayı başardı. Oldukça zarif ve bir o kadar sade bir stil ile davete katılan Dilan Çiçek

Magazin 30-06-22 15:31

Efsane Victoria’s Secret mankeni Alessandra Ambrosio Marmaris'te

Victoria's Secret eski meleği Alessandra Ambrosio, hem iş hem de tatil için Marmaris'e geldi. Kaldığı otelden sık sık paylaşım yapan ünlü model, heyecanını dile getirdi.

Magazin 28-06-22 07:39