Zeytinburnu Secim Sonuclari Haberleri

Yer: Zeytinburnu! Yediği tavuk dönerin fiyatını fazla bulunca büfeye kurşun yağdırdı

İstanbul Zeytinburnu'nda bir büfede yediği tavuk dönerin fiyatını pahalı bulan müşteri çalışanlarla tartıştı. Ardından silahını çıkararak dükkanda rastgele ateş eden şüpheli, olayın ardından saklandığı evde yakalandı.

Haber 2024-05-28 21:35:47

Keserle saldırdı, ortalık karıştı! Tekme tokat dayak kamerada

Zeytinburnu sahilinde seyyar satıcılık yapan aileden bir kişi, tezgâhını kaldırmak isteyen sivil zabıta ekiplerine keserle saldırdı. Çıkan kavgada, bazı zabıta memurları, yere düşen seyyar satıcıyı darbetti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 2024-05-19 11:59:26

CANLI | ŞİŞLİ ve ZEYTİNBURNU seçim sonuçları! Sandıklar kapandı, herkesin gözü kulağı seçim sonuçlarında: Şişli ve Zeytinburnu seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği İstanbul seçim sonuçlarında gözler bir yandan ilçelerden gelen verilerde. Şişli, Zeytinburnu seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde Şişli'de CHP, Zeytinburnu'nda ise AK Parti yarışı birinci sırada tamamlamıştı. Gözler şimdi Şişli ve Zeytinburnu için 2024 yerel seçim sonuçlarında! Peki Şişli'de ve Zeytinburnu'nda seçimleri kim kazandı?

Finans 2024-03-31 17:52:28

Zeytinburnu canlı seçim sonuçları! Zeytinburnu'nda yerel seçimi Ömer Arısoy mu Onur Soytürk mü kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde gözler özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçlarında. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Zeytinburnu! Zeytinburnu ilçesi seçim sonuçları araştırılıyor. Zeytinburnu'nda AK Parti'nin adayı Ömer Arısoy mu yoksa CHP’nin adayı Onur Soytürk mü kazanacak? Zeytinburnu'ndaki vatandaşların gözü kulağı Zeytinburnu seçim sonuçlarında...

Haber 2024-03-30 22:40:35

Yer: Zeytinburnu! Deri imalathanesinden çıkanlar şaşkına çevirdi: Değeri 20 milyon, gümrükten böyle geçirilmiş...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şube ekipleri İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir deri imalathanesine baskın düzenledi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünlerin gümrükten 'hasır çanta' olarak geçirildiği öğrenilirken, derilerin elde edildiği hayvanlar şaşkına çevirdi.

Haber 06-03-24 10:23

Topladığı paraları sayarken yakalandı! Cüzdanını gören inanamadı…

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde genç bir adam iddiaya göre ondan para dilenen yaşlı kadını dakikalar sonra bir kuytuda hasılatını sayarken yakaladı... Faka basan vicdan taciri ise o anlarda ne yapacağını şaşırdı.

Haber 28-01-24 07:49

500T durakları ve saatleri: 500T nerelere gidiyor, hangi duraklardan geçiyor?

Ülkemizde en çok toplu taşıma araçlarının kullanıldığı İstanbul'da otobüs güzergâhları oldukça büyük bir yükü taşır. Tuzla ve Zeytinburnu arasında sefer yapan 500T otobüsleri, İstanbul'un en uzun güzergâhına sahip otobüs hattı olma özelliğini taşır. Bu durumda 500T geçiş güzergâhları, durak isimleri ve hangi duraklardan geçtiği en çok sorgulanan konular arasında yer alır. Peki, 500T durakları ve isimleri nedir?

Haber 21-01-24 20:50

İstanbul'da akılamaz anlar! Taraftar sahaya indi, 13 yaşındaki çocuklar darp edildi

Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.

Spor 12-01-24 12:43

Zeytinburnu’nda lodos nedeniyle karaya oturan gemi görüntülendi

Zeytinburnu açıklarında gece saatlerinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle sürüklenerek karaya oturan ve içerisinde bulunan 11 mürettebatın kurtarıldığı gemi görüntülendi.

Yurthaber 29-11-23 09:39

Son dakika: İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'ı fırtına vurdu! Deniz taştı, çatılar uçtu! Zeytinburnu'nda tanker karaya oturdu

Son dakika: Akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli fırtına İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Tekirdağ'da hayatı olumsuz etkiledi. Bursa'da kuvvetli lodos nedeniyle ağaçlar yola devrildi, bazı binaların çatıları uçtu. İstanbul'da deniz trafiği dururken, Ortaköy gibi kıyı semtlerde dalgalar sonucu deniz suyu taştı. Zeytinburnu açıklarında ise ‘Kadriye Ana’ isimli kimyasal tanker gemisi karaya oturdu. Olay yerine gönderilen kurtarma ekipleri, mürettebatı kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 29-11-23 01:11

Yer: Zeytinburnu! 3 katlı binanın terası çöktü, bina boşaltıldı

Zeytinburnu'nda 3 katlı binanın terasında kısmi çökme meydana geldi. Bina tedbir amaçlı boşaltılırken, olayda can kaybı veya yaralanma olmadı.

Haber 09-11-23 00:01

İstanbul'da Zeytinburnu Cumhuriyet Koşuşu için bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da 22 Ekim Pazar günü düzenlenecek "14. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşuşu" dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yurthaber 20-10-23 11:35

Zeytinburnu sahiline erkek cesedi bulundu

İstanbul Zeytinburnu’nda denizde erkek cesedi bulundu. Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmazken, ölüm nedeni yapılan incelemenin ardından belli olacağı öğrenildi.

Yurthaber 14-08-23 11:58

Zeytinburnu’nda Merkezefendi Geleneksel Yemek Yarışması düzenlendi

Zeytinburnu Belediyesi 24. Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali çerçevesinde yemek yarışması düzenlendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yarışmada birinciye tam altın verildi.

Yurthaber 15-06-23 09:17

ZEYTİNBURNU SEÇİM SONUÇLARI 2023 açıklandı mı? İstanbul 2. Bölge Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim sonuçları oy oranları

İstanbul Zeytinburnu seçim sonuçları ve oy oranları merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri gerçekleşecek. Oy verme işlemi saat 08:00’da başlayacak ve 17:00’da sona erecek. Seçimlerin tamamlanmasıyla beraber gözler sonuçlara çevrilecek. Peki, İstanbul Zeytinburnu seçim sonuçları oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 14-05-23 07:54

Zeytinburnu’nda başarılı öğrencilere ücretsiz yaz tatili

“Başarılı Öğrencilerimize Tatil Bizden” sloganıyla seslenen Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, ilçede eğitim veren liselerin 2022-2023 yılı eğitim döneminde başarılı olmuş öğrencilerini, Çanakkale Doğa ve Tarih kampında 6 gün boyunca rüya gibi bir tatille ücretsiz olarak ağırlıyor.

Yurthaber 03-05-23 13:13

Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği “Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri” başlıyor

Zeytinburnu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri” başlıyor. Düzenlenen etkinlik 11 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Yurthaber 24-04-23 12:14

Yer: İstanbul... 1600 yıllık surlarda şaşırtan görüntü!

İstanbul'da bir süre önce restore edilen tarihi kara surlarının Zeytinburnu Kennedy Caddesi'nde bulunan birçok bölümü hafta sonu yapılan mangallar ve madde bağımlılarının yaktığı ateş nedeniyle siyaha büründü. Bir sürücü ateş yakan kişileri kameraya kaydetti. Çevre sakinlerinden biri "Belediye ekiplerini görüyoruz, motosikletli ekipler burayı kontrol etmek için geliyor. Mümkün olduğunca gezip bu tip olaylarda ceza yazıyorlar ama kaçak yollarla hala mangal yakanlar, çevreyi kirletenler var" dedi.

Haber 22-03-23 13:05

Vatandaşların ihbarı sonrası ekipler teyakkuza geçti! Denizin içinde görünüyordu

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, sahilde ceset ihbarı yapılması üzerine ekipler harekete geçti. Dalgıçların uzun süren uğraşlarına rağmen denizde ve kıyı hattında ceset bulunamazken, hava şartları nedeniyle çalışmalar durduruldu. Çalışmaların yarın sabah devam edeceği öğrenildi.

Haber 11-03-23 20:21

Deprem çantasına altınlarını doldurdu, hayatının şokunu yaşadı! 20 çeyrek altın, 1 metre zincir, küpeler, dolar…

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşayan bir kadın deprem sonrası yaşananlardan etkilenip ailesi için bir deprem çantası hazırladı ve tüm birikimini koyduğu sırt çantası ile pazara gidince de hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre iki hırsız onu birkaç dakika içerisinde beş parasız bıraktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde ise hırsızların 74 sabıkası olan anne ve kızı olduğu belirlendi.

Haber 27-02-23 08:00

Ukrayna’dan İstanbul’a geldi! Dünyada sınıfında tek, en büyük özelliği ise...

Ukrayna’da tasarlanan ve üretilen dev gemi Ukrayna’dan İstanbul’a geldi. Gemi, sınıfında dünyada tek olma özelliği taşıyor. Geminin en büyük özelliği ise üzerinde iki adet dev vinç bulunması ve bunların her birinin en fazla 36 metreye kadar erişim mesafesi bulunması. Zeytinburnu açıklarında demirleyen geminin havadan çekilen görüntüleri ise boyutunu gözler önüne sermiş durumda.

Haber 04-02-23 12:38

Zeytinburnu'nda doğal gaz patlaması! 4 araç alev alev yandı

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Çayır Sokak'ta doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama meydana geldi. Patlama sonrası tutuşan 3 araç alev alev yandı. Yolda çukur oluştu. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. 3 araç kullanılamaz hale gelirken 1 araç ağır hasar aldı.

Haber 27-01-23 21:53

E-5'te terör estirdi! Defalarca makas atan sürücüye ceza yağdı

E-5 Karayolu Zeytinburnu mevkisinde hafif ticari araçla seyreden bir maganda, araçların arasında defalarca makas atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar kameralara yansırken sivil trafik polisi tarafından magandaya 5 ayrı suçtan toplamda 6 bin 838 lira idari para cezası kesildi. Trafiği tehlikeye düşürmek suçundan adli işlem yapılan magandanın 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacağı öğrenildi.

Haber 25-01-23 14:18

İstanbul'da 4 ilçede su kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), ana ishale hattında ani gelişen arıza nedeniyle Fatih, Bayrampaşa, Eyüpsultan ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı mahallerinde sabah 07.00'ye kadar su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Yurthaber 27-12-22 07:44

İstanbul'da 4 ilçede su kesintisi! İSKİ'den açıklama geldi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), ana ishale hattında ani gelişen arıza nedeniyle Fatih, Bayrampaşa, Eyüpsultan ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı mahallerinde sabah 07.00'ye kadar su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Haber 26-12-22 23:10

Zeytinburnu'nda öğrenciler doğru el yıkama etkinliğine katıldı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy: - "(Sağlık Elde Başlar) Bu proje sayesinde çocuklarımız doğru el yıkama tekniklerini öğrenerek kendilerine ya da arkadaşlarına mikrop bulaştırma ihtimalini en düşük seviyede tutacak" - Koç Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Süda Tekin: - "Proje kapsamında 6 senedir yaklaşık 20 bin çocuğa ulaştık, temizliğin elde başladığıyla ilgili eğitimler verdik. Bu yıl da 14 okul ziyaret ederek, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 17-10-22 17:04

Bakan Kurum, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde konuştu:

"En kutlu müjdelerle başkent yapılmış bu kadim şehir için, sizler için daha hangi projeleri yapabiliriz, gönüllere hangi hizmetlerimizle girebiliriz, biz hep bunun derdinde olduk. Biz milletimizin gönlünün derdindeyiz. Aziz milletimizin duasının derdindeyiz"

Yurthaber 14-10-22 17:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde konuştu: (2)

"(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) Bay Kemal, sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Şöyle eline diline dursun. 12 tane belediyen var, 13 tane belediyen büyükşehir olarak var. Sen o büyükşehirlerde ne yaptın, ne yapıyorsunuz? Bunu söyleyin" - "2023'te tercihinizi dikkatli yapmanızı istiyorum. Eski Türkiye'nin kavga, kaos, kriz, istikrasızlık, güvensizlik günlerine dönersek bu tarihi fırsatı kaçırırız" - "Bir dönem ülkemizin her yerinde, İstanbul'un her ilçesinde yaşanan çarpık kentleşme ürünü sorunlar, elbette Zeytinburnu'nda da görülmüştür. Yaptığımız yatırımlarla, başlattığımız dönüşümlerle modern, aydınlık, huzurlu, müreffeh Zeytinburnu'nu adım adım yükseltiyoruz"

Yurthaber 14-10-22 16:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde konuştu: (1)

"Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize emaneti olan bu vatanı eserlerimizle, hizmetlerimizle, yatırımlarımızla donattığımız gibi yeri geldiğinde kanlarımızla sulamasını da bildiğimizin son örneği 15 Temmuz'dur. Rabb'imden bir daha ülkemize böyle kara geceler yaşatmamasını niyaz ediyorum" - "Yakında Özbekistan Semerkant'a gidiyorum. Ardından inşallah Endonezya'da G20 Zirvesi'ne katılacağız. Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişlerine benzemez"

Yurthaber 14-10-22 16:00

İçişleri Bakanı Soylu, İstanbul Göç Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu: (1)

"Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler ve Zeytinburnu, İstanbul'da geçici korumaya zaten kapalıydı, tüm ikamet izinlerine kapandı. Yani artık bu ilçelerde yeni bir yabancı kaydı yapılmayacak" - "İstisnası ne? Öğrenciyse, o ilçedeyse üniversitesi, orayı kazanmışsa olabilir veya yatırımcı olarak ev almışsa bu olabilir. Onun dışında bir de hastalık meselesi var"

Yurthaber 07-10-22 12:28

İSTANBUL'DA 5 İLÇEDE SU KESİNTİSİ! 4 Ekim sular ne zaman gelecek? İSKİ açıkladı: İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler...

İSKİ su kesintisi listesi ve "İstanbul'da sular ne zaman gelecek?" sorusunun yanıtı 4 Ekim 2022 Salı günü İstanbullular tarafından merak edildi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) bugün, konuya ilişkin yazılı açıklama yayımladı. İSKİ'den yapılan açıklamada Ataşehir, Büyükçekmece, Pendik, Zeytinburnu, Şişli detayı dikkat çekti. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İSKİ'den yapılan açıklama ve İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler listesi haberimizde...

Haber 04-10-22 14:24

Zeytinburnu Kültür Sanat tarafından Türkiye'de geçen yılki kültür sanat olayları derlendi

Zeytinburnu Kültür Sanat tarafından Türkiye'de geçen yılki kültür sanat olayları derlendi

Yurthaber 29-09-22 23:41

Zeytinburnu Belediyesince Sivrice'ye kazandırılan kültür ve kongre merkezi açıldı

Hazar Gölü kıyısında inşa edilen merkezin açılışında konuşan Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan: - "Merkezimiz eğitim faaliyetlerinden çalıştaylara, kongrelerden şenliklere kadar çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapacak"

Yurthaber 27-09-22 22:12

Yunanistan Sahil Güvenlik birimlerinin taciz ateşi açtığı gemi Zeytinburnu açıklarına demirledi

"Mavi Marmara" gemisinden dönüştürülerek adı değiştirilen "Anatolian" adlı Ro-Ro gemisi, yakıt ikmali yaptıktan sonra İnebolu'ya gitmek için demir alacak

Yurthaber 12-09-22 10:05

Zeytinburnu İETT Blokları'nda dönüşüm için geri sayım başladı

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş: - "Uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz Zeytinburnu projemizi hayata geçiriyoruz. İETT Blokları'ndaki 252 bağımsız bölümün sahipleri ile anlaşma sağlandı"

Yurthaber 26-08-22 10:43

13. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu'na başvurular başladı

Katılımın bin kişi ile sınırlı olduğu koşuda toplanan kayıt ücretleri Kızılay'a bağışlanacak

Yurthaber 19-08-22 14:19

Zeytinburnu Belediyesinden üniversiteyi kazanan gençlere 3 bin lira başarı ödülü

Zeytinburnu Belediyesinden üniversiteyi kazanan gençlere 3 bin lira başarı ödülü

Yurthaber 16-08-22 12:24

İstanbul'da korkutan görüntü! Mazot kirliliği kilometrelerce uzaktan belli oldu...

İstanbul Zeytinburnu açıklarındaki görüntü tedirgin etti. Denize dökülen mazotun havadan kilometrelerce uzaklıktan bile görülebilecek büyüklükte olduğu görüldü. Gemilerin mazot tabakasının üzerinden geçmesiyle kirlilik daha geniş bir alana yayıldı.

Haber 12-08-22 20:33

Balıklı Rum Hastanesi'ndeki yangının binanın taşıyıcı unsurlarına zarar vermediği tespit edildi

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy: - "Binada basit tadilat ve tamirat yapılması gerekse de binanın taşıyıcı unsurlarında herhangi bir problem yok" - "Şimdi sırada bir an evvel yeniden binayı fonksiyonuna kavuşturmak, aslına uygun olarak restore etmek meselesi kalıyor. Bunun için de Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanımız başta olmak üzere, Valimiz, hepimiz takip halindeyiz"

Yurthaber 05-08-22 16:20

Son Dakika: Bakan Koca'dan Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili açıklama

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangına ilişkin açıklamada bulundu.

Haber 04-08-22 21:23

MHP lideri Devlet Bahçeli'den KPSS açıklaması! 20 soruya kimlerin tam ve eksiksiz doğru cevap verdiği...

KPSS sorularıyla ilgili iddiaların ardından KPSS’nin iptal edilmesiyle çok konuşulan konu, Türkiye gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cemevi saldırısı, KPSS ve Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde çıkan yangınla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. KPSS iddialarına ilişkin konuşan Bahçeli, “KPSS'de çıkan ve bir yayınevinin test kitapçığında sorulduğu anlaşılan 20 soruya kimlerin tam ve eksiksiz doğru cevap verdiği tespit edilmeli" dedi.

Haber 04-08-22 18:56

MHP Genel Başkanı Bahçeli, cemevi saldırısı ve KPSS'ye yönelik iddiaları değerlendirdi:

"Cemevi saldırısıyla KPSS skandalının çok yönlü araştırılmasının yanında, Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangının kundaklama olup olmadığı mutlak surette açıklığa kavuşturulmalıdır" - "Cemevi'ne ve Alevi İslam inancına sahip kardeşlerimize yapılan hain ve hasmane eylemler belli merkezlerden provoke edilen Türk, Türkiye ve İslam düşmanlığıdır" - "Hiçbir evladımızın haklarının gaspına sessiz durmayacağımız, emeklerinin ve ümitlerinin heba edilmesine seyirci kalmayacağımız çok iyi bilinmelidir"

Yurthaber 04-08-22 17:47

SON DAKİKA | İstanbul'daki Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı! Büyük panik hastalar böyle taşındı

Son dakika: Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi'nin çatısında yangın çıktı. Can pazarının yaşandığı yangında hastalar kucaklarda ve tekerlekli sandalyelerde tahliye edildi. İstanbul Valiliği ölen ya da yaralanan olmadığını belirtirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başhekim Stati Leana ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan görüşmede, yangının söndürülmesinin ve soğutma çalışmalarına geçilmesinin bir nebze de olsa yürekleri ferahlattığını dile getirdi.

Haber 04-08-22 13:26

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Kadir Şeker, Boris Johnson, motorin indirimi, Ekrem İmamoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Ekrem Karakaya...

Türkiye ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Konya'da öldürülen doktor Ekrem Karakaya'nın cenaze töreni, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın istifası, motorin indirimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy'un kameralar önünde yaşadığı gerginlik, Kadir Şeker'in tahliyesi, Kerem Aktürkoğlu...

Haber 07-07-22 17:13

SON DAKİKA| Her şey kameralar önünde yaşandı! İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında tartışma

Son dakika haberi: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında kameralar önünde gerginlik yaşandı. Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışına katılan İmamoğlu ile Arısoy, törenin ardından, Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşadı. Karşılıklı konuşma sırasında İmamoğlu'nun bir ara "İBB Başkanı konuşuyor bir dinleyin" dediği duyuldu. Arısoy'un ise tartışmanın devamında "Keşke gelmeseydim" sözleri kayda geçti.

Haber 07-07-22 14:33

Zeytinburnu açıklarında makine arızası yapan tekne kurtarıldı

Zeytinburnu açıklarında makine arızası yapan tekne kurtarıldı

Yurthaber 09-06-22 14:54

Yer: Zeytinburnu... 15 yaşındaki çocuk, banyoda asılı halde ölü bulundu

Zeytinburnu’nda 8. sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki bir çocuk, evinin banyosunda asılı halde bulundu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber 08-06-22 09:53

Keşfedilen mozaikler sergilenecek! Zeytinburnu Mozaik Müzesi’nde çalışmalarda sona gelindi

Zeytinburnu'nda Kazlıçeşme Sanat olarak faaliyet gösteren tarihi binanın restorasyonu sırasında ortaya çıkan mozaiklerin sergileneceği Mozaik Müzesi'nin inşasında sona yaklaşıldı.

Trend 27-05-22 17:44

4. Zeytinburnu Türk Dünyası Öykü Festivali 2 Haziran'da başlayacak

4. Zeytinburnu Türk Dünyası Öykü Festivali 2 Haziran'da başlayacak

Yurthaber 26-05-22 19:37