Botoks Haberleri

1 damlası altın kadar değerli! Doğal botoks etkisi yaratıyor! 7 gün bekletildiğinde mucizevi fayda sağlıyor

Doğal güzellik ürünleri arasında son zamanlarda popülerlik kazanan avokado çekirdeği yağı, cilt bakımında doğal bir botoks etkisi yaratmasıyla dikkat çekiyor. Avokado çekirdeği yağı, içerdiği antioksidanlar ve nemlendirici özellikleriyle cildi besler, gençleştirir ve kırışıklıkları azaltır. Doğal güzellik için alternatif arayanlar için bu yağ, gerçek bir hazine.

Kadin 01-04-2024 15:27

Astrolojiyi takip edenler dikkat! Nisan ayı saç kesimi ve kişisel bakım takvimi açıklandı

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarını yönlendiren bir rehber olarak kabul edilir. Ayrıca kişisel bakım alışkanlıklarını etkileyebilir. Astrolojik takvimlere göre, belirli dönemler saç kesimi ve kişisel bakım için daha uygun olabilir.

Kadin 30-03-2024 14:32

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-2024 13:12

Yeni tehlikenin adı: İran botoksu! Ucuz olduğu için tercih ediliyor ama... Uzmanlar uyardı

Botoks son yılların en çok tercih edilen estetik işlemlerinden. Yaşlanmak ve kırışmak istemeyen pek çok kişi botoks uygulamasına başvuruyor. Ancak botoks yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Botoksun hekimler tarafından yapılıyor olmasına ve ilacın Bakanlık onaylı olmasına özen göstermek gerekiyor. Çünkü son dönemde yeni bir tehlike ortaya çıktı. O da; İran botoksu. Uzmanlar; Türkiye'ye kaçak yollarla gelen bu botoksun komplikasyonlara neden olabildiğini belirtiyor.

Kadin 12-02-2024 16:29

Diğer Haber Etiketleri

bant beslenme Gözaltı Güzellik uzmanı Kuaför Oyuncu Dans hindistan cevizi yağı alkol bal bebek yağı c vitamini elma gliserin yumurta hint yağı kayısı kuşburnu limon muz yeşil çay yoga yoğurt zerdeçal şeker yıldız Avokado Cher Cameron Diaz retinol saç kesimi buz gülümsemek 14 14 uyku nemlendirici pantolon yaşlanma karşıtı krem hindi Instagram Güneş Testis Göz Bella Hadid Jennifer Garner Jennifer Lopez Adana İstanbul Beylikdüzü Salma Hayek avokado maskesi cilt bakımı sigara kahve domates maskesi kemik baharat Astroloji güneş kremi sivilce Hollywood masaj makyaj kirpik Florence Pugh güneş gözlüğü epilasyon tuz kırmızı et kaş tırnak seri katil tarifi maske tiktok stres yaşlılık Singapur aktivite alara daily mail cilt çirkin bakım botoks nedir bütçe fayda estetik erkek gece güzel güzellik göğüs genç gençleşme yöntemleri ilik iltihap iğne iksir hile hindistan cevizi yağı faydaları hint hintli ayak avakado dolgu doğal güzellikler dudak egzersiz isim kahkül yumurta akı yeşil yöntem yaş yaşlı yemek kaz ayağı mon maliyet martha stewart rutin sabah saç saç boyama plastik cerrahi siyah sağlıklı cilt sahte ilaç stil krem kübra boyraz kadın kimyasal klinik kolajen operasyon ünlü trend uzman vücut tüyo yüz masaj aleti yüz maskesi yüz yıkama yüz yogası yağ dermatolog nedir eo yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde zihin hücreler saç stili kolajen içeren besinler sırt spektrum 5 yaş ayaklar sosyal medya

Botoks

Botoks Hakkındaki Haberler Mynet'te. Botoks Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evde yapılan doğal botoks maskesi sosyal medyada gündem oldu! 'Cildim çok parlak göründü'

Sosyal medya platformu TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım hızla yayılıyor. Özellikle güzellik ve cilt bakımı konularıyla ilgilenen kişilerin karşısına ise son günlerde evde yapılan doğal botoks maskesi çıkıyor. Keten tohumu ve suyla hazırlanan karışımın ciltte botoks etkisi yarattığı iddia edilirken uzmanlar ise böyle bir karışımdan botoks etkisi beklememek gerektiğini söylüyor. The Sun'dan Eliza Loukou ise bu viral maskeyi deneyip deneyimlerini paylaştı.

Kadin 05-02-2024 17:57

İstanbul'da 'botoks' operasyonu! Piyasa değeri tam 3.5 milyon lira

Bakırköy’de bir adrese düzenlenen baskında piyasa değeri yaklaşık 3.5 milyon lira olan kaçak botoks maddesi ve estetik operasyonlarında kullanılan çeşitli ürünler ele geçirildi. Yurt dışından kaçak olarak getirilen malzemelerin soğuk zincirinin kırılarak, normal depoda tutulduğu öğrenildi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 21-09-2023 11:55

Ciltteki kırışıklıkları yok ediyor! Botoks etkisi gösteriyor

Cilt, hem yaş aldıkça hem de çevresel faktörlerin etkisiyle kırışabiliyor. Kırışıklığı yok etmek için ilk akla botoks geliyor. Ancak pahalı botoks işlemleri yerine evde yapılan doğal bakımlar ile uzun süreli genç cilde ulaşmak mümkün olabiliyor. Yaşlılık etkilerini silen bu yağın kullanımını uzmanla tavsiye ediyor.

Kadin 16-09-2023 10:31

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-2023 15:18

Adana'da sahte botoks ilacı sattığı öne sürülen şüpheli yakalandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde sahte botoks ilacı sattığı öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-08-2023 14:16

Botoks yaptırmaya gerek yok! Cildi sıkılaştırıp kırışıklıkları yok ediyor! İşte estetiksiz gençleşmenin formülü...

Cilt kırışıklıkları 30'lu yaşlarda belirmeye başlıyor. Bu durum özellikle kadınlar için can sıkıcı bir hal alırken birçok kişi botoks dahil olmak üzere estetik operasyonlara yöneliyor. Kırışıklıkları önlemek için çeşitli yağlardan faydalanmak da mümkün. İşte daha genç bir görünüm için kullanmanız gereken yağlar...

Kadin 09-08-2023 10:05

Botoks yaptırmaya gerek yok! Bu maske cilt rengini açıyor, kırışıklıkları yok ediyor

Birçok kişi özellikle kadınlar cildinin ışıl ışıl parlamasını ve sağlıklı görünmesini ister. Ancak yaşlandıkça bireyin cildi doğal olarak daha az elastik ve daha kırılgan bir yapı kazanır. Azalan doğal yağ üretimi ciltte kuruluğa yol açar ve bu da cildin daha kırışık görünmesini sağlar. Bu gibi problemlerden doğal yöntemlerle kurtulmak için kırışıklıkları gideren ve cilt tonunu açan maske tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 03-08-2023 15:36

Kalça botoksu yaptırdıktan sonra hayatını kaybetmişti! Rezidanstaki güzellik merkezinde... 'Şekerli su' iddiası: Delilleri kararttılar

Kübra Boyraz (38), İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki bir güzellik merkezinde kalça botoksu yaptırmış, ardından fenalaşmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Boyraz'ın ölümüne ilişkin davadan hapis cezası kararı çıktı. Müşteki avukatı Harun Yıldızhan, "Maktuleyi hastaneye yönlendirmemiş olmaları ve şekerli su vermeleri, delilleri karartmaları nedeniyle ihmali davranış söz konusudur" dedi. Sanık Ö. Ö. ise "Hastaneye yönlendirdim, kendisi kabul etmedi" diye konuştu.

Haber 14-07-2023 14:36

Kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitirmişti! Doktor için istenen ceza belli oldu

Beylikdüzü'nde Kübra Boyraz Solmazgül (38), rezidansta bulunan güzellik merkezinde kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitirdi. Solmazgül'ün ölümüyle ilgili davada, doktor Öner Özsoyeri için istenen ceza belli oldu. Özsoyeri'nin "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. İşte olayın detayları...

Haber 20-06-2023 16:00

51 yaşında genç gözükmesini sağlayan tüyolarını paylaştı! Botoks ve dolgu yaptırmadan...

Botoks ve dolgu gibi işlemler olduğunuz yaştan daha genç görünmenizi sağlayabiliyor. Ancak bu işlemlerin süresi yeteri kadar uzun sürmeyebiliyor. Bu nedenle birçok kişi genç görünmenin doğal yollarını araştırıyor. TikTok'ta 51 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaşarak yaşlanma karşıtı önerilerde bulundu.

Kadin 18-06-2023 11:34

Ciltteki kırışıklıkları silgi gibi yok ediyor! Etkisini bir gecede bile gösteriyor

Ciltte meydana gelen kırışıklıkları geçirmek için etkili çözümler aranıyor. Kırışıklık görünümünü azaltmanın en etkili yolunun botoks olduğu bilinse de evde yapılan doğal bakımlar ile uzun süreli genç cilde ulaşmak mümkün olabiliyor. Uzmanlar her evde bulunması gereken bir yağın yaşlılık etkilerini sildiğini belirtiyor.

Kadin 18-06-2023 10:54

İstanbul'da kaçak botoks ilacı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Bakırköy'de bir adrese düzenlenen operasyonda 2 bin 44 dolgu botoks ilacı ile 893 botoks sulandırma solüsyonu ele geçirildi

Yurthaber 14-06-2023 11:25

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kırışıklıkları yok eden maske tarifi! Yarım saat içinde botoks etkisi yaratıyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, hastalıklar ve sağlıklı yaşam üzerine bilgilendirmelerde bulunuyor. Kadınların büyük problemlerinden olan cilt kırışıklıklarını geçirmek için maske tarifi veren Saraçoğlu, evde yapılan doğal maskenin botoks etkisi yarattığını belirtti.

Kadin 12-06-2023 10:42

57 yaşında ama 20 yaşında gibi gözüküyor! Genç gözükmesinin en büyük nedeni...

Yaş ilerledikçe saçta, ciltte meydana gelen değişimlere dur demek adına farklı rutinler izleniyor. Yaşam alışkanlıklarını değiştirerek çok daha genç görünmek mümkün olabiliyor. 57 yaşındaki Chuando Tan, 20 yaşında görünmesini sağlayan ipuçlarını paylaştı.

Kadin 08-06-2023 14:20

En az 20 yaş gençleşmesini sağlayan doğal güzellik bakımını açıkladı! Her gece yatmadan önce...

Genç görünmek için birçok farklı yöntem uygulanıyor. Saç ve stilin yanı sıra cilde uygulanan bakımlar da büyük etkiler yaratıyor. Ciltte oluşan yaşlılık izlerini botoks ve dolgu olmadan kapatmak isteyenler farklı çözümler arıyor. TikTok'ta 42 yaşındaki bir kadın önce ve sonra fotoğraflarını paylaşarak gençleşme yöntemini açıkladı.

Kadin 07-06-2023 14:15

Gerçek yaşına inanmıyorlar! 60 yaşında genç görünmesini sağlayan basit yaşlanma karşıtı tüyoları

Yaşına göre daha genç gösteren kişilerin yaşam alışkanlıkları ve cilt bakımları oldukça merak ediliyor. Yaşlanma etkilerini yok etmek ve genç görünmek için botoksun etkili sonuçlar sağladığı bilinse de botoks yaptırmadan da genç görünmek mümkün olabiliyor. 60 yaşındaki bir kadın genç görünümünün sırlarını paylaştı.

Kadin 06-06-2023 11:08

Kaş çatma çizgisini botoks olmadan geçirmenin çözümünü paylaştı! Tüm kırışıklıklarını bu şekilde geçirdi

Mimik yaparken veya güneşe bakarken istemsiz bir şekilde çatılan kaşlarınız kırışıklıklara sebep olabiliyor. Yüzde ciddi görünüme sebep olan kaş çizgisi kırışıklığını botoks yapmadan geçirmek için farklı yöntemler arayanlara çözümünü paylaşan bir kadın TikTok'ta birçok övgü aldı.

Kadin 24-05-2023 14:59

Cameron Diaz'ın zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan doğal güzellik sırları! Yüzümü asla yıkamam

Başarılı oyuncu ve model Cameron Diaz, 50 yaşında olmasına rağmen çok daha genç ve dinç gözüküyor. Hayranları güzel oyuncunun cilt bakımında uyguladığı uygulamaları merak ediyor. Kadınlara dayatılan genç kalma baskısı ve zarif bir şekilde yaşlanmasını sağlayan yöntemleri hakkında konuşan Diaz'ın yüz yıkamama itirafı birçok kişiyi şaşırttı.

Kadin 23-05-2023 09:11

52 yaşında botoks etkili kırışıklık karşıtı bakım sırrını paylaştı! En ucuz gençleşme yöntemi...

Ciltteki kırışıklıklardan kurtulmanın en etkili yolunun botoks olduğu düşünülse de evde uygulanan yaşlılık karşıtı bakımlarla daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın 30'lu yaşlarda görünmesini sağlayan botoks etkili güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 22-05-2023 11:02

Gençleşmek için servet harcamanıza gerek yok! Bu yağ gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Genç görünmek için cilt bakımına verilen önemi artırmak gerekiyor. Cilt bakımı denilince ilk akla pahalı ürünler ve botoks gelse de doğal ürünler ile de etkili sonuçlar alınabiliyor. Güzellik uzmanları her evde bulunması gereken bir ürünün gençlik iksiri gibi çalıştığını ve yaşlanma karşıtı etkileriyle yüzdeki kırışıklara iyi geldiğini belirtiyor.

Kadin 17-05-2023 14:17

15 yaş genç gözükmesini sağlayan gizli formülünü açıkladı! Yıllara meydan okuyor

Genç gözükmenin genetikle ilgili olduğu düşünülse de bu eksik bilinen yanlışlar arasında yer alıyor. Doğru cilt bakımı, beslenme ve ufak müdahalelerle yıllara savaş açmak mümkün olabiliyor. TikTok'ta 49 yaşındaki bir kadın 15 yaş genç gözükmesini sağlayan yaşlanma karşıtı gizli formülünü açıkladı.

Kadin 10-05-2023 13:54

Botoks olmadan kırışıklıklardan kurtulmanın yolunu paylaştı! Uyurken işe yarıyor

Botoks kırışıklıklardan kurtulmak için en etkili yöntem olarak görülüyor. Ancak yanlış botoks uygulamalarının doğal güzelliği bitirdiğini düşünenler bu işlem yerine farklı alternatifler arıyor. TikTok'ta bütçe dostu botoks etkili yöntemini paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu.

Kadin 09-05-2023 13:58

Kaz ayaklarını ve kırışıklıkları yok ederek 10 yaş gençleştiren maske tarifi

Cildimizdeki kırışıklıklar yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Özellikle kaz ayakları her geçen sene derinleşerek yaşımıza yıllar katıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için cilt bakımına ve nemlendirmeye dikkat etmek gerekiyor. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 08-05-2023 15:26

53 yaşındaki Jennifer Lopez'in zarif yaşlanmak için uyguladığı 4 güzellik adımı! Bugüne kadar botoks yaptırmadım

Jennifer Lopez, başarılı şarkıları ve güzelliğiyle dikkat çeken şarkıcılardan. 53 yaşındaki başarılı şarkıcı özellikle kadın ünlülere dayatılan genç gözükme algısına karşı çıkarak botoks yaptırmadığını ancak genç gözükmesini sağlayan 4 güzellik adımını açıkladı.

Kadin 07-05-2023 15:37

İnanılır gibi değil ama gerçek! Büyük tehlike içeriyor: Botoks malzemelerini internetten sipariş verip evde uygulamaya başladılar

Botoks, genç görünmek isteyen erkek ve kadınlar başvurduğu yöntemlerin en başında geliyor. Kliniklerde botoks işlemlerinin fiyatı artınca vatandaşlar, botoks malzemelerini internetten sipariş verip evde uygulamaya başladı. Uzman isimler evde botoks yaptırmanın geriye dönüşü olmayacak durumları ortaya çıkarabileceği konusunda vatandaşları uyardı.

Haber 06-05-2023 08:51

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-2023 15:42

Yüzdeki kırışıklıkları bir gecede geçiriyor! Sadece üç malzemeyle hazırlanan yaşlanma karşıtı maske tarifi

Zaman içerisinde yüzde meydana gelen kırışıklar yaşımızı ele verebiliyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için tek yöntemin botoks olduğu düşünülse de evde hazırlanan doğal maske tarifleri de yaşlanma karşıtı etkiler yaratabiliyor. Her evde bulunan malzemelerle yüzündeki kırışıklıklara veda edebilirsiniz.

Kadin 04-05-2023 13:29

Botoks etkisi kanıtlanmış maske tarifi! Bir tutamıyla yaşlılık izlerini silip süpürüyor

Yaşlandıkça ciltte meydana gelen kırışıkları gidermek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak yanlış botoks uygulamaları yüzde hasar bırakabiliyor. Bu nedenle birçok kişi botoks etkili maske tarifleri arıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için etkili maske önerileri arıyorsanız kanıtlanmış yaşlanma karşıtı maske tarifine göz atabilirsiniz.

Kadin 28-04-2023 10:15

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin 25-04-2023 10:36

Kuaför yüzü anında kaldıran ve gençleştiren kaş şeklini açıkladı! Yaşlanma karşıtı kaş trendi giderek yayılıyor

Yaşlanma karşıtı bakımlar denildiğinde ilk akla cilt ve saç bakımı gelse de kaşların yapısı da yaşı oldukça etkileyebiliyor. Son zamanlarda TikTok'ta giderek artan yüzü kaldıran kaş şekli trendi birçok ünlünün güzellik sırları arasında yer alıyor. Bir kuaför daha genç gözükmek isteyen kadınların uygulaması gereken kaş şeklini açıkladı.

Kadin 16-04-2023 15:51

Güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı yağı açıkladı! Botoks etkisi yaratan yağ 10 yaş gençleştiriyor

Yaşlanmayı önlemek mümkün olmasa da yaşlılık etkileri doğru yöntemler ile azaltılabiliyor. Yüzdeki kırışıkları gidermek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak güzellik uzmanları evde uygulanan doğal bir yağın da düzenli kullanımda botoks etkisi yarattığını paylaştı.

Kadin 14-04-2023 14:55

Yaşlılık izlerini anında yok ediyor! 10 saniyede 20 yaş gençleştiriyor

Cildimizde zaman içerisinde ortaya çıkan kırışıklıkları geçirmek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak botoksun etkileri de uzun süreli olmuyor. Evde yapılan doğru cilt bakımı ile daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta cildini gençleştirmek için uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın bu yöntemin etkileri ile şaşırtıyor. İşte botokssuz gençleşme yöntemi...

Kadin 02-04-2023 13:34

Doğal güzellik savunucusu olduğunu belirterek botoksa karşı çıktı! Erkekler beni hiç bu kadar seksi bulmadı

Sosyal medya ile birlikte giderek artan güzellik standartları botoksa ve estetiğe olan ilginin artmasına neden oluyor. Artık sadece yaşlanmış cildi olan kadınlar değil genç kadınlar da botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak bazı ünlüler var ki doğal güzelliği savunarak botoksa karşı çıkıyor. Doğal güzelliği seçen kadınlar erkeklerin hiç olmadığı seksi olduğunu söylediklerini belirterek botoksa meydan okuyor.

Kadin 30-03-2023 16:32

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-2023 09:35

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için botokstan daha etkili yöntemini paylaştı! Her evde bulunan yaşlılık karşıtı doğal çözüm

Yaşlandıkça saçta ve ciltte meydana gelen değişimler stres, yanlış beslenme, genetik gibi etkenler nedeniyle erken yaşlarda ortaya çıkarak çok daha olgun görünmemize sebep olabiliyor. Ciltteki kırışıklık problemini çözmek için botoks uygulamaları tercih ediliyor. Ancak TikTok üzerinden paylaşım yapan bir kadın yüzdeki kırışıklıklardan kurtulmak için uyguladığı botokstan daha etkili olduğunu savunduğu basit yöntemini açıkladı.

Kadin 27-03-2023 13:52

76 yaşındaki Cher botoks olmadan sağladığı yaşlılık karşıtı sırrını açıkladı! 10 yıldır aynı yöntemi uyguluyor...

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Cher, hem gençliğinde hem de mevcut yaşında başarılarının yanı sıra stiliyle de dikkat çeken sanatçılar arasında yer alıyor. 76 yaşındaki şarkıcı yaşına rağmen oldukça genç görünüyor. Cher, yaşlanma karşıtı bakımını ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını paylaştı. Botoks olmadan yapılan bu bakım ile çok daha genç görünmek mümkün olabiliyor.

Kadin 17-03-2023 08:35

Dermatolog paylaştı: Kırışıklık karşıtı kremi bu bölgelere asla sürmeyin

Yaşlandıkça ortaya çıkan yaşlılık belirtilerini azaltmak adına çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor. Kırışıklık karşıtı kremler ciltte meydana gelen kırışıkların azalmasına yardımcı oluyor. Ancak kırışıklık karşıtı kremlerin etkilerini daha iyi görebilmek için kullanılan bir yer oldukça risk oluşturuyor. Dermatolog kırışıklık karşıtı kremlerin asla kullanılmaması gereken bölgeyi açıkladı.

Kadin 14-03-2023 15:55

Yaşlılık belirtilerini anında geçiriyor! Botoks etkisi yaratan maske tarifi

Yaşlandıkça ortaya çıkan kırışıklıkları gidermek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kadınlar daha genç bir cilde sahip olmak için botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak botoks yaptırmadan evde yapılan etkili maske tarifi ile cildinizde botoks etkisi yaratabilirsiniz.

Kadin 09-03-2023 11:04

Kimse gerçek yaşını tahmin edemiyor! Botoks olmadan gençleşmenin yolunu buldu! En az 20 yaş küçük duruyor

Yaşına göre daha genç gösteren kadınların yaşlanma karşıtı güzellik tüyoları merak ediliyor. Kadınlar daha genç gözükmek için çeşitli yollar arıyor. Kırışıklıkları ve mimik çizgilerini geçirmek için en etkili yolun botoks olduğu düşünülse de evde yapılan doğal çözümler de daha genç gözükmenizi sağlayabiliyor. Kimsenin gerçek yaşını tahmin edemediği bir kadın gençlik sırlarını paylaştı.

Kadin 06-03-2023 11:57

56 yaşındaki Salma Hayek botokssuz doğal yaşlanmanın sırrını açıkladı! Sabahları asla yapmadığı önemli adım...

Salma Hayek, oyunculuğu ve Hollywood standartlarına uymayın güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kadın oyunculara dayatılan güzellik baskılarından ayrı bir profil çizen Salma Hayek'in yaşlanma karşıtı sırları merak ediliyor. 56 yaşındaki Salma Hayek, doğal yaşlanmanın sırlarını paylaştı.

Kadin 05-03-2023 10:28

50 yaşındaki Jennifer Garner genç görünümünün sırrını paylaştı! Cep dostu yaşlanma karşıtı tüyosu

50 yaşındaki Jennifer Garner, özel hayatı ve romantik komedi filmlerindeki güzelliği ile tanındı. Jennifer'ın yaşına rağmen oldukça sıkı ve genç görünen cildi için uyguladığı bakımlar merak ediliyordu. Jennifer Garner, genç görünüm sağlayan cildi için yaptığı basit güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 03-03-2023 11:52

Yaptırdığı başarısız botoks başına bela oldu! Seri katil gibi görünüyorum

Botoks genellikle olgun kişilerin yüzündeki kırışıklıkları ve mimik çizgilerini gidermek için yaptırdığı bir uygulama olsa da botoksa olan ilgi çok daha erken yaşlardan başlıyor. Botoks uygulaması yaptırmadan önce güvenilir bir yere gittiğiniz emin olmak gerekiyor. Gülümsemesine botoks yaptıran bir kadın hatalı işlem yüzünden seri katile benzediğini belirterek botoks sonucunu paylaştı.

Kadin 03-03-2023 10:45

Botoksun verdiği hasar ortaya çıktı! 20 yıllık kimyasal...

Yıllar önce yüzüne botoks ve dolgu yaptıran bir kadının MR sonuçları uluslararası kamuoyunda şok etkisi yaratarak yarattı. Tıp dünyası, İngiliz Alice Hart-Davis’in MR sonucunu konuşuyor…

Kadin 02-03-2023 23:29

Yaşlılık izlerini yok ediyor! Botoks etkisi yaratan doğal maske tarifi

Yaş ilerledikçe vücudun kolajen üretimini azaltması cildin esnekliğini ve sıkılığını kaybederek kolayca kırışmasına neden oluyor. Birçok kadın ciltlerindeki kırışıklıkların azalması için botoks uygulamasını tercih ediyor. Ancak cildin genç kalması için botoks tek yöntem değil. Evde hazırlanan doğal maskeler de botoks etkisi yaratabiliyor.

Kadin 28-02-2023 11:31

Gençler arasında giderek yayılıyor! Kendimi tekrar güzel hissetmek istedim

Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte kadınlar üzerindeki güzellik baskıları çok daha fazla arttı. Bu sebeple birçok kadın ihtiyacı olmamasına rağmen estetik operasyonlara yönelmeye başladı. Plastik cerrahi uzmanı kadınların en fazla yaptırdıkları güzellik uygulamalarını açıkladı.

Kadin 28-02-2023 11:01