YURTHABER

Kapat

Hakkari’de Hayat Normale Döndü

Hakkari’de iki günden beridir devam eden olayların ardından hayat normale döndü.Önceki gün kepenklerin kapandığı ve...

Hakkari’de Hayat Normale Döndü

Hakkari’de iki günden beridir devam eden olayların ardından hayat normale döndü.

Önceki gün kepenklerin kapandığı ve olayların gece geç saatlere kadar devam ettiği Hakkari’de hayat normale dönmeye başladı. Olayların yoğunlukta yaşandığı Çevre Yolu ile rektörlük binası yolundaki barikat kalıntıları belediye ekipleri tarafından temizlenerek itfaiye ekibi tarafından da cadde tazyikli suyla yıkandı. Rektörlük binasının ön ve arka tarafına yağılı boya ile yazılan örgütsel yazılar ise bazı görevliler tarafından tinerle silinerek temizlendi.

Hayatın normale döndüğü ilde esnaflarda iş başı yaptı. Kafasına gaz bombası isabet ederek ağır yaralanan ve halen Hakkari Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda bulunan 15 yaşındaki E.K. isimli gencin sağlık durumunun ise iyiye gittiği belirtildi. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise, kafasından yaralanan çocukla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat