Hatay MHP Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, Hatay MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ve beraberindeki heyeti, Yayladağı'nda bulunan Türkmenlerin yoğun olarak bulunduğu çadır kenti ziyaret etti.
Çadır kente gelen heyeti, Yayladağı Kaymakamı Tolga Polat karşıladı. Bir süre karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Kaymakam Polat ile heyet üyeleri, daha sonra Türkmenlerin yoğunlukta olduğu çadır kentte incelemelerde bulundu. Çadır kent ziyareti sonrası basın açıklaması yapan Çirkin, ziyaretin amacının, buradaki Türkmenlerin içinde bulunduğu durumu görmek, eksiklikleri, sıkıntıları varsa bunları dinlemek, hatırlarını almak ve bir moral vermek için geldigini belirtti. Şefik Çirkin, "Gördüğümüz kadarıyla devletimiz, buradaki Türkmen kardeşlerimize çok iyi bakıyor, dünya standartlarının üzerinde bir bakım yapılıyor. Bu konudan çok memnun kaldık." dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz