Hatay'ın Hassa ilçesi, Amanos dağlarında bir valizin içinde el bombaları, C4 plastik patlayıcı ve uzun namlulu silah fişekleri ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Amanos Dağlarının Küçükyer mevkisinde avlanan avcılar, kayalıklar arasında üzeri çalılarla örtülmüş bir çuval içinde valiz gördü. Avcılar, şüpheli valize dokunmadan jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve bomba imha uzmanı valizi incelemeye aldı. Dikkatli bir şekilde açılan valizden miktarı açıklanmayan el bombaları, C4 plastik patlayıcı ve çok sayıda Kalaşnikof tüfek mermisi çıktı.
Çevrede yapılan araştırmada ise teröristlerin kullandığı düşünülen yaşam malzemeleri bulundu.
Mühimmat dolu valizin, Suriye sınırında termal kameralarla gözetleme yapan zırhlı birliklerin konuşlandığı bölgeye 3 kilometre uzaklıkta olduğu bildirildi
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz