YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsızlar Polisin Tekno Takibinden Kurtulamadı

Adana'da iki ayrı evden lap top ve akıllı telefon çalan hırsızlar, cep telefonunun yerini gösteren...

Hırsızlar Polisin Tekno Takibinden Kurtulamadı

Adana'da iki ayrı evden lap top ve akıllı telefon çalan hırsızlar, cep telefonunun yerini gösteren takip sistemini kullanılarak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yağma ve uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan Ekrem Ç. arkadaşları Ramazan Ö. (20) ve F.Ö. (15) ile önce merkez Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evler Mahallesi'nde bir eve girerek 2 lap top çaldı. Hırsızlar aynı gün bu kez de merkez Sarıçam ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'ne giderek burada bir eve girip iki cep telefonu çaldı. Hırsızlıktan hemen sonra müştekiler, olayı polise ihbar etti. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, bir taraftan olay yerinde delil ararken diğer yandan müştekilerden çalınan cep telefonlarının özelliklerini öğrendi. Telefonların açık olması halinde nerede olduğunun öğrenilebileceğini belirleyen polis, hemen bir başka akıllı telefondaki uygulamadan çalınan telefonların yerini sorguladı. Telefonun Kiremithane Mahallesi'nde olduğunu tespit edildi. Telefonun bulunduğu adrese operasyon yapan polis, cihazları bir evin odunluğunda talaşın altında buldu. Ev sahibi ile yapılan görüşmede çocukları Ekrem Ç.'nin telefonu çaldığı belirlendi. Bunun üzerine polis Ekrem Ç. ile arkadaşlarını bulabilmek için operasyon yaptı. Yapılan operasyonlarda zanlılar bir okul bahçesinde ateş yakıp ısınırken yakalandı. Emniyete getirilen ve sorgulanan şahıslar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler