YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hüyük Belediyesi'nden Muhtaç Ailelere Yardım Eli

Hüyük Belediyesi, ilçe merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatıyor.

Hüyük Belediyesi, ilçe merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatıyor.

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde yaşayan yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini söyledi.

Yardım etmek için çalışmalara başladıklarını belirten Akgümüş, belirlenen ailelere iftar yemeklerinin götürüldüğünü, içerisinde gıda ve temizlik malzemesi bulunan poşetlerle de ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışacaklarını ifade etti.

Amaçlarının bölgede sosyal bir belediyecilik faaliyeti yürütmek olduğunu kaydeden Akgümüş, bu anlayışla hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Akgümüş, yardımlaşmanın en üst noktalara çıktığı bu ayda, hali vakti yerinde olan insanları da yardım yapmaya çağırdı.

Muhabir: Şeref Yaşar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler