YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da masaj salonunda lezbiyenli ilişki

İstanbul’da masaj salonlarına yönelik 8 aylık telefon dinleme ve fiziki takibin ardından yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 23'ü adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da masaj salonunda lezbiyenli ilişki

İstanbul’da masaj salonlarına yönelik 8 aylık telefon dinleme ve fiziki takibin ardından yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 23'ü adliyeye sevk edildi. Şebekeyi liderinin daha önce 11’i polis 40 kişinin tutuklandığı başka bir masaj salonu operasyonunda gözaltına alınan 9 masaj salonu sahibi H.A. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan kadınlardan ikisi şebeke lideri H.A.’nın kendilerine önce tecavüz ettiğini daha sonra bankadan kredi çektirip borçlandırarak zorla masözlük yaptırdığını söyledi. Telefon dinlemelerine 4 polis memurunun da takıldığı bu polislerle ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri masaj salonlarına yönelik 8 ay önce başlattıkları soruşturma önceki gün sonuçlandı. Kartal Cumhuriyet Savcılığı'nın izniyle yapılan telefon dinlemeleri ve fiziki takiplerin ardından delil toplayan Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler Kadıköy, Maltepe ve Avcılar bölgesinde tespit edilen 52 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Vergi dairesi memurları ve Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinde katıldığı operasyonda 41’i masaj salonlarında çalışan toplam 64 kişi gözaltına alındı. Ekipler tarafından işyerlerinde yapılan incelemede yazar kasa bulundurmayan, fiş kesmeyen ve sigortasız işçi çalıştırdıkları tespit edilen işyerlerine yaklaşık 100 bin lira para cezası kesildi.

MASAJ SALONLARINDA LEZBİYEN İLİŞKİDE OLUYORMUŞ

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan soruşturması sırasında fuhuş şebekesinin liderliğini 9 masaj salonunun sahibi olduğu belirtilen H.A.’nın yaptığı tespit edildi. Yapılan takipler sırasında H.A.’nın isteyen müşterilerin evlerine masaj için kadın gönderdiği ortaya çıktı. Bir masaj salonunda çalışan D.A. adlı kadının ise lezbiyen ilişki isteyen kadınlara masaj yaptığı daha sonra ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

"ÇETE LİDERİ BANA TECAVÜZ ETTİ"

Öte yandan masaj salonlarında fuhuş yaptıkları tespit edilen 39 kadın mağdur sıfatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bu kadınlardan E.P. poliste verdiği ifadesinde H.A.’nın kendisine önce tecavüz ettiğini daha sonra banka kredisi çektirerek borçlandırdığı söyledi. Borcuna karşılık masaj salonlarında zorla çalıştırıldığını söyleyen E.P. H.A.’dan şikayetçi olduğu belirtildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.A. ve iki yardımcı tutuklandı. Yetkililer şebekeyle irtibatlı olduğu ortaya çıkan İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 polisle ilgili incelemenin sürdüğünü belirttiler.

11 POLİS 40 KİŞİNİN TUTUKLANDIĞI OPERASYONDA YAKALANMIŞTI

H.A.’nın önce de masaj salonlarına yönelik 11 polisin de adının karıştığı başka bir operasyon sırasında örgüt lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Mahkeme tarafından tutuklanan H.A.’nın 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı öğrenildi. Bu operasyonda 11’i polis 40 kişi tutuklanmıştı.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler