Evde Lavabo Acma Yontemleri Haberleri

Tesisatçılar sır gibi saklıyor: Tıkanmış lavaboyu anında açma yöntemi! Doğal malzemelerle lavabo nasıl açılır?

Lavabo tıkanıklığı ev yaşamının sık karşılaşılan sorunlarından biri haline geldi. Ancak endişelenmeyin, bu sorunu çözmek için evde bulunan doğal malzemelerle etkili çözümler mümkün. Tesisatçıyı aramadan önce bu etkili ve doğal lavabo açma yöntemlerini denemelisiniz.

Kadin 2024-03-26 09:06:48

Lavabo açıcıdan daha etkili! Tıkanmış lavaboyu şıp diye açan en doğal yöntem

Tıkanmış lavabolar, evde karşılaşabileceğimiz can sıkıcı sorunlardan biridir ve genellikle hemen çözüm bulunması gereken acil durumlar olabilir. Lavabo açıcı kullanmak yaygın bir yöntem olsa da, kimyasal bir ürün olduğu için kullanılmak istenmeyebiliyor. Lavabo açıcıdan daha etkili ve hatta daha çevre dostu birçok yöntem mevcut. Bu yöntemler, lavaboyu şıp diye açan ve tıkanıklığı gideren pratik bir çözüm sunar.

Kadin 2024-02-17 07:20:51

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 2024-02-06 09:38:16

Bakteriden eser kalmıyor! Mutfak lavabosunu tertemiz yapan temizlik tüyosu

Evde en çok vakit geçirilen alanlardan biri olan mutfaklarda temizlik ve hijyene oldukça dikkat edilmesi gerekiyor. Bulaşıkların yıkandığı alan olan mutfak lavabolarında giderlerinde biriken yemek atıkları sonucunda bakteri ve mikrop oluşumu artabiliyor. Bunun önüne geçmek ve daha hijyenik ve parlak bir lavabo için bu temizlik tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 2023-11-17 09:58:52

Tıkanmış lavaboyu kolayca açıyor! Tesisatçıların uyguladığı lavabo açma yöntemi

Tıkanmış lavabo, evde karşılaşabileceğimiz sinir bozucu bir sorundur ve genellikle hızlı bir çözüm gerektirir. Tesisatçıların uyguladığı lavabo açma yöntemleri doğrultusunda bazı temel adımları takip ederek tıkanmış bir lavaboyu kolayca açabilirsiniz. İşte evde uygulanabilir pratik ve hızlı sonuç gösteren lavabo açma yöntemi

Kadin 20-10-23 10:52

Tesisatçıların sır gibi sakladığı tıkanmış lavabo açma yöntemi! İki malzeme ile şıp diye açıyor

Tıkanmış lavabo açma yöntemleri sıklıkla araştırılıyor. Mutfak ve lavabo giderlerinde biriken atık maddeler sonucu lavabo tıkanmaları meydana geliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Evde kolaylıkla bulunan 2 malzeme ile tıkanmış lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 06-07-23 11:24

Tıkanmış lavaboları bir kaşıkla açıyor! Tesisatçıların sır gibi sakladığı tıkanmış lavabo açma yöntemi

Tıkanmış lavabo mutfakta ve banyoda hijyen eksikliğine, kötü kokulara neden oluyor. Tıkalı giderleri açmak için doğal çözümler aranıyor. Ancak birçok kişi doğal çözümlerin etkili olmayacağını düşünerek kimyasallara yöneliyor. Oysaki her evde bulunan bir malzemeyle tıkanmış lavaboları açmak mümkün olabiliyor.

Kadin 25-05-23 11:27

Çamaşır suyu lekesini çıkarmak çok kolay! Kıyafetlerinizi çöpe atmaya gerek kalmayacak

Çamaşır suyu en çok kullanılan temizlik malzemesi olarak biliniyor. Neredeyse her evde yer alan çamaşır suyu özellikle lavabo ve tuvalet temizliğinde sıklıkla kullanılıyor. Çamaşır suyunun kıyafetlere değmesi büyük izlere sebep olabiliyor. Ancak çamaşır suyu lekesini çıkarmak için etkili çözümler bulunuyor.

Kadin 03-05-23 10:59

Lavabo giderine dökeceğiniz bir kaşık tuz mucizeler yaratıyor! Sonuçlarına inanamayacaksınız

Tıkanan lavabo giderleri kötü kokulara ve hijyen sorunlarına neden olabiliyor. Hem mutfak hem de banyoda istenmeyen durumlara yol açan tıkanmış lavaboları açmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Lavabo giderlerini açmak için kimyasal ürünler kullanmak istemiyorsanız evde hazırlanan tuzlu karışım ile bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz.

Kadin 17-04-23 14:06

Tıkalı lavaboları anında açan en etkili yöntem! Kötü lavabo kokusundan kurtulmak için...

Lavabodan gelen kötü kokular tüm evde rahatsız edici kokulara sebep olabiliyor. Bu kötü lavabo kokularını gidermek için farklı farklı ürünler bulunuyor. Ancak her evde bulunan temel malzemeler hem tıkanmış lavabo hem de kötü koku sorununu anında çözüyor. Bu yöntem tıkanmış lavaboyu açmak için tesisatçıların önerdiği çözümler arasında yer alıyor.

Kadin 28-03-23 18:18

Tesisatçıların kimseye söylemediği lavabo açma yöntemi! Tıkanmış lavaboları anında açar

Tıkanan lavabolar hem mutfak hem de banyo giderlerinde sıkıntılara yol açıyor. Kötü görünüm ve pis koku yaratan tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçılara ihtiyaç duyuyorsanız evde denemeniz gereken basit yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler tıkanmış lavabonun anında açılmasını sağlayabiliyor.

Kadin 15-03-23 14:53

Cesedi bulunamayan Iraklı Sally'nin katil zanlısına müebbet hapis! Şok ifade: 6 litrelik kan nereye gitti?

Eskişehir’de 1 yılı aşkın süredir haber alınamayan yabancı uyruklu Sally Ali Challab Al-Abood’u öldürüp parçalara bölerek çöp kutusuna attığı iddia edilen Amjed Mohsin Mohammed ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mohammed suçlamayı reddederek, ''Ortada hiçbir şey yok, nasıl böyle olabilir? Polisler eve aramaya geldiler. Lavabo borularına bile bakıp inceleme yaptılar. 6 litrelik kan nereye gitti? Evde hiçbir şey bulamadılar. Yemin ederim hiçbir şey yapmadım'' dedi.

Haber 23-12-22 17:43

Evde bulundu: İçi patlayıcı madde ile dolu! Faciaya ramak kala

Eskişehir'de bir evde kimyasal madde doldurulan 3 bin uçan balon ele geçirildi. Balonların patlayıcı ve yanıcı özellikteki alüminyum talaşı ile kostik olarak bilinen lavabo açıcıdan oluşan kimyasal madde karışımı ile doldurulduğu tespit edildi. Yaklaşık 3 bin balona Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince imha edilmek üzere el konuldu. Öte yandan ev sahibi hakkında ise adli soruşturma başlatıldı.

Haber 22-08-22 18:36

Lavabonuzu ilk günkü hâle getirecek en iyi lavabo açıcı çeşitleri

Tıkalı lavabo, küvet, klozet ve diğer giderler ile başınız dertte mi? Evde doğal lavabo açıcılar hazırlıyorsunuz fakat giderlerinizin açılmasını sağlamıyor mu? Giderleriniz çeşitli katı atıklar nedeniyle tıkanabilir. Bu atıkları ancak kimyasal olarak üretilen lavabo açıcılar ile açabilirsiniz. Lavabo açıcılar granül, jel ve sıvı formda üretiliyor. Peki, en etkili lavabo açıcı hangisi?

Haber 25-05-22 10:31

Kimyasal yok! Sadece 4 malzemeyle lavabo açma yöntemi

Levye içinde biriken atıklar, su ile birlikte lavabonuzun boru ve kanallarını tıkayabilir. Lavabo tıkanıklığı artık başınıza dert olmayacak. Lavabonuzun tıkanıklığını açmak için sihirli bir değneğe sahip olmanıza gerek yok. Sadece birkaç adımda lavabonuzu açmak mümkün! Evdeki birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz doğal bir karışım sayesinde kısa sürede lavabolarınızı eski haline döndürebilirsiniz. İşte evde lavabo açma yöntemi.

Kadin 29-01-21 13:53

Ev temizliğinde hiç kimsenin bilmediği pratik yöntemler! Cam, ütü, lavabo temizliğinde...

Tertemiz mis gibi kokan bir evde yaşamayı kim istemez ki... Ev temizliği hem yorucu hem de çok zaman alan bir konu olarak biliniyor. Yaşamın diğer alanlarındaki doğal içeriklere ve pratik uygulamalara olan yönelim ev temizliğinde de kendisini gösteriyor. Ev temizliğini kısa sürede bitirebileceğiniz, uygulaması kolay çözümler hayat kurtarıcı olabiliyor.

Kadin 10-04-20 15:23

Temizlik yaparken dikkatsizlik kadını bu hale getirdi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde evinde temizlik yaparken lavabo açıcıya sıcak su döken kadının yüzü feci şekilde yandı. Gözlerine kadar yanan talihsiz kadın, "Kadınlar dikkat etsin, çok zor bir durum" diyerek uyardı. Yaşadığı dehşeti anlatan Halime H., "Evde tek başıma temizlik yapıyordum. Lavaboyu da temizlemek için deterjan satılan yerden aldığımız tozu döktüm. Kaynattığım sıcak suyu da lavaboya dökünce birden buhar çıktı. Yüzüm yandı bu hale geldi" dedi.

Haber 28-07-17 10:08

Tıkanan lavaboları açan doğal yöntem

Evde uygulayacağınız pratik tarifle lavabo açmak çok kolay!

Kadin 09-12-15 14:37

Prof. Dr. Salman: Lavabo Açıcılar Çocuklar İçin Tehlikeli

Nursima KESKİN/ERZURUM, Her evde bulunan ve kristal şekere benzeyen lavabo açıcılarının çocuklar açısından önemli bir tehlike oluşturduğuna dikkati çeken Prof. Dr.

Yurthaber 18-12-14 11:22

155'e Yapılan Ihbarla Ortaya Çıkan Dram

Elazığ'da, 5 ferdinden 4'ü zihinsel engelli olan Göl ailesinin, lavabo ve banyosu bulunmayan zemini çamur kerpiç evde zor koşullardaki yaşam

Yurthaber 25-12-12 14:50