Lavabo Tikanikligi Acma Haberleri

Şanlıurfa'da itfaiyeden civciv operasyonu! O anlar saniye saniye kaydedildi

Şanlıurfa'da lavabo giderine düşen civciv, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı.

Haber 2024-07-10 12:33:28

'Mutfağı mutfak yapan bir tezgah bir lavabo değil mi?' Sancaktepe'de 8 bin TL'ye kiralık ev sosyal medyada gündem oldu! 'Kapı tokmağı değiyor diye duvarı delmişler'

Sosyal medya, İstanbul Sancaktepe'de kirası 8 bin TL olan bodrum kattaki evi konuşuyor. Bir vatandaş, söz konusu evi gezip gördüklerini videoya kaydedip paylaştı. Evin odalarında bolca ranza bulunduğu görülürken mutfak, tuvalet ve duvarlardaki detaylar dikkat çekti. Videoyu çeken vatandaşın mülk sahibinin ranzalar ve mutfakla ilgili söylediğini belirttiği sözler ise şaşkına çevirdi.

Finans 2024-06-21 12:06:39

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un 'Zengin lavabosuyla' zor anları! Evet bir imtihan...

Komedyen Doğu Demirkol, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Komedyen son olarak paylaştığı eğlenceli video ile adından söz ettirdi. Demirkol'un lüks lavabo musluğuyla olan anları takipçilerini güldürdü.

Magazin 2024-06-16 08:56:52

Tesisatçılar sır gibi saklıyor: Tıkanmış lavaboyu anında açma yöntemi! Doğal malzemelerle lavabo nasıl açılır?

Lavabo tıkanıklığı ev yaşamının sık karşılaşılan sorunlarından biri haline geldi. Ancak endişelenmeyin, bu sorunu çözmek için evde bulunan doğal malzemelerle etkili çözümler mümkün. Tesisatçıyı aramadan önce bu etkili ve doğal lavabo açma yöntemlerini denemelisiniz.

Kadin 2024-03-26 09:06:48

Lavabo açıcıdan daha etkili! Tıkanmış lavaboyu şıp diye açan en doğal yöntem

Tıkanmış lavabolar, evde karşılaşabileceğimiz can sıkıcı sorunlardan biridir ve genellikle hemen çözüm bulunması gereken acil durumlar olabilir. Lavabo açıcı kullanmak yaygın bir yöntem olsa da, kimyasal bir ürün olduğu için kullanılmak istenmeyebiliyor. Lavabo açıcıdan daha etkili ve hatta daha çevre dostu birçok yöntem mevcut. Bu yöntemler, lavaboyu şıp diye açan ve tıkanıklığı gideren pratik bir çözüm sunar.

Kadin 17-02-24 07:20

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 06-02-24 09:38

Tesisatçıyı aramadan önce bilmelisiniz! Tıkanmış lavaboyu saniyeler içinde açan etkili yöntem

Günlük yaşantımızda sık karşılaştığımız problemlerden biri olan lavabo tıkanıklığına internet üzerinden çözüm yolları aranıyor. Can sıkıcı olan bu durumun birçok çözüm yöntemi bulunuyor. Tesisatçı çağırmadan önce kendi deneyebileceğiniz yöntemlerle tıkanmış lavabo giderlerini kolaylıkla açabilirsiniz.

Kadin 12-01-24 17:05

Bakteriden eser kalmıyor! Mutfak lavabosunu tertemiz yapan temizlik tüyosu

Evde en çok vakit geçirilen alanlardan biri olan mutfaklarda temizlik ve hijyene oldukça dikkat edilmesi gerekiyor. Bulaşıkların yıkandığı alan olan mutfak lavabolarında giderlerinde biriken yemek atıkları sonucunda bakteri ve mikrop oluşumu artabiliyor. Bunun önüne geçmek ve daha hijyenik ve parlak bir lavabo için bu temizlik tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 17-11-23 09:58

Çocuğun lavabo temizleme sıvısı içmesine neden olan 3 sanığın yargılanmasına başlandı

Bağcılar'da bir otelde tesisatçının bıraktığı lavabo temizleme sıvısını içen 9 yaşındaki çocuğun yaralanmasına neden olduğu iddia edilen 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 20-10-23 14:02

Tıkanmış lavaboyu kolayca açıyor! Tesisatçıların uyguladığı lavabo açma yöntemi

Tıkanmış lavabo, evde karşılaşabileceğimiz sinir bozucu bir sorundur ve genellikle hızlı bir çözüm gerektirir. Tesisatçıların uyguladığı lavabo açma yöntemleri doğrultusunda bazı temel adımları takip ederek tıkanmış bir lavaboyu kolayca açabilirsiniz. İşte evde uygulanabilir pratik ve hızlı sonuç gösteren lavabo açma yöntemi

Kadin 20-10-23 10:52

Tıkanmış lavaboyu şıp diye açıyor! Tesisatçıların sır gibi sakladığı lavabo açma yöntemi

Mutfak ve lavabo giderlerinde biriken atık maddeler sonucu lavabo tıkanmaları meydana geliyor. Hoş olmayan görüntüsü ve rahatsız edici kokusu ile kabusa dönüşen tıkanmış lavaboları kolayca açmak mümkün. Mutfak ve banyo lavabolarında yaşadığınız tıkanmış gider sorunu için tesisatçıyı aramadan önce bu etkili lavabo açma yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 07-09-23 10:59

Tıkanmış lavaboyu anında açıyor! Tesisatçıların lavabo açma yöntemi ortaya çıktı

Tıkanmış lavabo ve giderleri açmak için en etkili yöntemler araştırılıyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Tesisatçıların sır gibi sakladığı anında lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-08-23 11:12

Tesisatçıyı aramadan önce bunu deneyin! Tıkanmış lavaboyu anında açma yöntemi

Tıkanmış lavabo ve giderler bazen kabusa dönüşebiliyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Mutfak ve banyo lavabolarında yaşadığınız tıkanmış gider sorunu için tesisatçıyı aramadan önce bu etkili lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 04-08-23 09:57

Merve Boluğur'la dalga geçmişti! Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu! O anlar olay oldu

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filmi, gişenin zirvesine yerleşti. "Barbie" yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Barbie akımı da dünyayı etkisi altına almayı başardı. Ünlü isimler tek tek sosyal medyada bu akıma uymaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur'un 'Barbie' pozlarıyla dalga geçen Yeliz Yeşilmen lavabo pompasıyla 'Barbie' akımına uydu. Yeşilmen'in bu paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-07-23 15:38

Tesisatçıların sır gibi sakladığı tıkanmış lavabo açma yöntemi! İki malzeme ile şıp diye açıyor

Tıkanmış lavabo açma yöntemleri sıklıkla araştırılıyor. Mutfak ve lavabo giderlerinde biriken atık maddeler sonucu lavabo tıkanmaları meydana geliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Evde kolaylıkla bulunan 2 malzeme ile tıkanmış lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 06-07-23 11:24

Tıkanmış lavabo giderlerini anında açıyor! Tesisatçıların gizli sırrı

Tıkanmış lavabo sorunu kötü kokulara ve hijyen eksikliğine neden olabiliyor. Tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçıyı beklemek istemiyor ve etkili çözümler arıyorsanız tıkalı giderleri açan bu yöntemlere başvurabilirsiniz. İşte tıkanmış giderleri anında açan çözümler...

Kadin 08-06-23 11:43

Tıkanmış lavaboları bir kaşıkla açıyor! Tesisatçıların sır gibi sakladığı tıkanmış lavabo açma yöntemi

Tıkanmış lavabo mutfakta ve banyoda hijyen eksikliğine, kötü kokulara neden oluyor. Tıkalı giderleri açmak için doğal çözümler aranıyor. Ancak birçok kişi doğal çözümlerin etkili olmayacağını düşünerek kimyasallara yöneliyor. Oysaki her evde bulunan bir malzemeyle tıkanmış lavaboları açmak mümkün olabiliyor.

Kadin 25-05-23 11:27

Çamaşır suyu lekesini çıkarmak çok kolay! Kıyafetlerinizi çöpe atmaya gerek kalmayacak

Çamaşır suyu en çok kullanılan temizlik malzemesi olarak biliniyor. Neredeyse her evde yer alan çamaşır suyu özellikle lavabo ve tuvalet temizliğinde sıklıkla kullanılıyor. Çamaşır suyunun kıyafetlere değmesi büyük izlere sebep olabiliyor. Ancak çamaşır suyu lekesini çıkarmak için etkili çözümler bulunuyor.

Kadin 03-05-23 10:59

Lavabo nasıl yazılır, lavabo yazımı nasıl olmalıdır? Lavabo mu lavobo mu, TDK'ye gör doğru yazılışı nedir?

Etkili bir iletişim kurabilmek için kelimelerin doğru telaffuzu kadar yazımı biçimi de oldukça önemlidir. Hiç kimse kasıtlı olarak yanlış bir iletişim kurmak istemez. Bu sebeple Türkçeyi doğru kullanmak isteyen kişiler kelimelerin doğru yazılış şekillerini araştırır. Buna göre yazılışı merak edilen kelimeler arasında sıklıkla “lavabo” sözcüğü de bulunur. Bu tür merak edilen kelimeler TDK'de sorgulanabilir. Peki, lavabo yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 28-04-23 14:57

Lavabo giderine dökeceğiniz bir kaşık tuz mucizeler yaratıyor! Sonuçlarına inanamayacaksınız

Tıkanan lavabo giderleri kötü kokulara ve hijyen sorunlarına neden olabiliyor. Hem mutfak hem de banyoda istenmeyen durumlara yol açan tıkanmış lavaboları açmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Lavabo giderlerini açmak için kimyasal ürünler kullanmak istemiyorsanız evde hazırlanan tuzlu karışım ile bu sorundan kolayca kurtulabilirsiniz.

Kadin 17-04-23 14:06

Tıkanan lavabosuna döktü, dehşeti yaşadı! Acısı dayanılacak gibi değildi, insanlar dikkatli olsun

Sultangazi’de iddiaya göre, 27 yaşındaki Y.A'nın tıkanan lavabosuna döktüğü sıvı bir ürün adeta bomba gibi patladı. Vücudunda yanıklar oluşan genç kız, “Açıcı döker dökmez patladı. Yakıyordu, acısı dayanılacak gibi değildi, yüzüme bir şey olacak diye çok korktum, o an kolumdan vazgeçmiştim. Kimsenin üstü çıplak olmasın, bende 2 kat elbise vardı, onlar olmasa tüm vücudum yanabilirdi. Atletim param parça olmuş, lavabo tıkalıyken bilirkişi çağırmaları daha iyi olur, insanlar dikkatli olsun" dedi.

Haber 03-04-23 11:12

Tıkalı lavaboları anında açan en etkili yöntem! Kötü lavabo kokusundan kurtulmak için...

Lavabodan gelen kötü kokular tüm evde rahatsız edici kokulara sebep olabiliyor. Bu kötü lavabo kokularını gidermek için farklı farklı ürünler bulunuyor. Ancak her evde bulunan temel malzemeler hem tıkanmış lavabo hem de kötü koku sorununu anında çözüyor. Bu yöntem tıkanmış lavaboyu açmak için tesisatçıların önerdiği çözümler arasında yer alıyor.

Kadin 28-03-23 18:18

Tesisatçıların kimseye söylemediği lavabo açma yöntemi! Tıkanmış lavaboları anında açar

Tıkanan lavabolar hem mutfak hem de banyo giderlerinde sıkıntılara yol açıyor. Kötü görünüm ve pis koku yaratan tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçılara ihtiyaç duyuyorsanız evde denemeniz gereken basit yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler tıkanmış lavabonun anında açılmasını sağlayabiliyor.

Kadin 15-03-23 14:53

Neden lavabo giderine bir kaşık tuz dökmeniz gerekiyor? Sonuçları oldukça şaşırtıyor

Lavabo giderleri kötü kokuları ve tıkanmalarıyla hem mutfağı hem de banyoyu olumsuz etkiliyor. Yemek artıkları, yağlar, saç ve kir gibi kalıntılar lavaboların kolayca tıkanmasına yol açıyor. Temizlik ustalarına göre lavabo sorunları için tesisatçıya para vermenize gerek yok. Peki lavabo giderine dökülen bir kaşık tuz ne işe yarıyor?

Kadin 20-02-23 17:22

Gece lavabo giderine dökeceğiniz tuzun etkilerine inanamayacaksınız! Eviniz mis gibi olacak

Hem mutfak hem de banyo lavabo giderleri oldukça fazla sorunlara neden oluyor. Tesisat problemleri, yiyecek atıklarının giderlerde birikmesi ya da yemek yağlarının donarak borularda kalması tıkanmış lavabolara ve kötü kokulara sebep olabiliyor. Lavabo giderlerindeki sorunlardan kurtulmanız için etkili bir yöntem bulunuyor. Doğal yolla gider kokusundan kurtulmanız mümkün.

Kadin 22-01-23 10:46

Tesisatçıların herkesten sakladığı lavabo açma yöntemi! Tıkanmış lavaboları anında açar

Mutfak ve banyo lavaboları sık sık tıkanabiliyor. Lavabo giderine giden yabancı maddeler lavaboların tıkanmasına neden oluyor. Tıkanmış lavaboları açmak için çeşitli kimyasal ürünler satılsa da bu ürünler sağlığı ciddi anlamda tehlikeye atıyor. Tesisatçıya gitmeden tıkanmış lavaboları açmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 16-01-23 17:15

Cesedi bulunamayan Iraklı Sally'nin katil zanlısına müebbet hapis! Şok ifade: 6 litrelik kan nereye gitti?

Eskişehir’de 1 yılı aşkın süredir haber alınamayan yabancı uyruklu Sally Ali Challab Al-Abood’u öldürüp parçalara bölerek çöp kutusuna attığı iddia edilen Amjed Mohsin Mohammed ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mohammed suçlamayı reddederek, ''Ortada hiçbir şey yok, nasıl böyle olabilir? Polisler eve aramaya geldiler. Lavabo borularına bile bakıp inceleme yaptılar. 6 litrelik kan nereye gitti? Evde hiçbir şey bulamadılar. Yemin ederim hiçbir şey yapmadım'' dedi.

Haber 23-12-22 17:43

Kış temizliği hala yapmadıysanız mutlaka edinmeniz gereken temizlik ürünleri

Kış soğuk yüzünü göstermeden evinizde kıyı köşe temizlik yapmak isteyebilirsiniz. Yazdan kalma tozu kiri evinizden arındırabilmeniz için kaliteli temizlik ürünlerine ihtiyaç duyuyorsanız en iyi temizlik malzemelerini bir araya getirdik. Gelin kireç çözücüden tül temizleyiciye, halı yıkama makinesinden lavabo açıcıya kadar temizlik işlerinizi kolaylaştıracak ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 09-12-22 15:34

İnşaat işçisi duyduğu sese yöneldi, gördüğü şey şoke etti: Bu halde 2-3 gün kalmış

İstanbul Fatih'te kafasını lavabo deliğine sıkıştıran yavru kedi o görüntüsüyle inşaat işçilerini şoke etti. Lavaboya sıkışan yavru kediyi fark eden inşaat ustası Tuncay Altun, "İnşaatta çalışırken bir kedi sesi duydum. Önce önemsemedik. Kedi sesi çoğalmaya başladı. Ben o tarafa yöneldim. Kedilerin olduğu yerde yavru kedi kafasını lavabo deliğine sıkıştırmış. Hayvanın o halini görünce şok oldum. 2-3 gün kaldığı için önce kendine gelemedi. O gün orada olmasaydım ölebilirdi" dedi.

Haber 15-11-22 10:22

Elon Musk, Twitter merkezine girerken elinde lavabo taşıdı

Elon Musk, Twitter merkezine girerken elinde lavabo taşıdı

Haber 27-10-22 09:42

Benzeri yok... İzmir'de 2 bin 500 yıllık lavabo bulundu! Üzerindeki motifler şaşkına çevirdi

İzmir'in Urla ilçesindeki Klazomenai Antik Kenti'nde yapılan arkeolojik kazılarda, araştırmacıları şaşkına çeviren bir keşfe imza atıldı. Kazılar sırasında, 2 bin 500 yıllık olduğu belirlenen perirrhanterion (lavabo) bulundu. Lavabonun üzerinde fantastik mitolojik yaratıklar ve araba yarışları bezeli olduğu görüldü. Araştırmacılar, M.Ö. 6'ncı yüzyıla ait bu eser için, aynı şekilde bir örneğinin daha önce görülmediğini ifade etti. İşte heyecanlarından keşfin detayları...

Haber 27-09-22 11:05

Tesisatçıyı aramadan önce... Tıkanmış lavaboyu açmanın kesin yöntemi

Mutfak lavabosunun tıkanması birçok işi sekteye uğratabilir. Bir sürü iş çıkmasına neden olan lavabo tıkanmasından korkmayın. Çirkin bir görüntüye neden olan tıkalı lavabodan kurtulmanın bazı yolları var. Tesisatçı aramadan önce tıkanıklığı dediğimiz yöntemlerle düzeltebilirsiniz.

Kadin 09-09-22 09:39

Akın Akın geldiler! Gurbetçilerden flaş talep: Cumhurbaşkanımız Erdoğan bizi bu zulümden kurtarsın

Türkiye'de sevdikleriyle birlikte yıllık izinlerini geçiren gurbetçiler, yaşadıkları Avrupa ülkelerine dönüş yolculuğunda Kapıkule Sınır Kapısı'nda metrelerce uzayıp giden araç kuyrukları oluşturdu. Gümrükte bekleyişlerinin çileye döndüğünü belirten gurbetçilerden Hamdi Karacıkay, “Sınır kapılarında rezil oluyoruz. Lavabo ihtiyacımızı bile göremiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan rica ediyoruz, oralara da bir el atıp bizleri bu zulümden kurtarsın.' şeklinde konuştu.

Finans 26-08-22 15:32

Evde bulundu: İçi patlayıcı madde ile dolu! Faciaya ramak kala

Eskişehir'de bir evde kimyasal madde doldurulan 3 bin uçan balon ele geçirildi. Balonların patlayıcı ve yanıcı özellikteki alüminyum talaşı ile kostik olarak bilinen lavabo açıcıdan oluşan kimyasal madde karışımı ile doldurulduğu tespit edildi. Yaklaşık 3 bin balona Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince imha edilmek üzere el konuldu. Öte yandan ev sahibi hakkında ise adli soruşturma başlatıldı.

Haber 22-08-22 18:36

Rüyada tuvalet temizlemek ne anlama gelir? Rüyada tuvalet taşı, lavabo temizlemek ne demek?

Rüyada tuvalet temizlemek, rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanabilir. Genelde hayırlı gelişmeler yaşanacağını simgelediği söylenerek değerlendirilir. Yaşadıklarından ders almayan rüya sahibinin yeniden hata yapacağı ve zor duruma düşeceği alamet olur. Sorunlarınsa dürüst ve sağduyu ile aşılacağı yorumu yapılır. Rüyada tuvalet taşı temizlemek de maddi kayıpları ve yanlış kararları simgeler.

Trend 23-06-22 12:58

Tıkanan lavaboyu açmak isterken ölümden döndü! 'Bomba gibi patladı'

İstanbul'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bahçelievler’de yaşayan 61 yaşındaki Süha Enç’in tıkanan lavabosuna döktüğü lavabo açıcı, bomba gibi patladı. Vücudunda yanıklar oluşan talihsiz adam, “Elimi uzatıp dökmeye çalışırken bir patlama oldu. Sağ elimin üst taraflarında yanma hissettim. Tozla sıvı karıştığında patlama olduğunu sonradan öğrendim, bu durumdayım. İnsanlara tavsiyem bilinçsizce ve her önüne gelen lavabo açıcıyı kullanmasınlar” dedi. İşte korkutan olayın detayları!

Haber 30-05-22 09:45

Lavabonuzu ilk günkü hâle getirecek en iyi lavabo açıcı çeşitleri

Tıkalı lavabo, küvet, klozet ve diğer giderler ile başınız dertte mi? Evde doğal lavabo açıcılar hazırlıyorsunuz fakat giderlerinizin açılmasını sağlamıyor mu? Giderleriniz çeşitli katı atıklar nedeniyle tıkanabilir. Bu atıkları ancak kimyasal olarak üretilen lavabo açıcılar ile açabilirsiniz. Lavabo açıcılar granül, jel ve sıvı formda üretiliyor. Peki, en etkili lavabo açıcı hangisi?

Haber 25-05-22 10:31

Lavabo bataryası ne demek? Lavabo bataryası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız sözcük deryasıyla şekillenen bir dildir. Türkçeye bu şeklini veren kelimeler basit yapıda olabileceği gibi birleşik sözcüklerden de oluşabilir. Birleşik sözcükler incelendiğinde dilbilgisi kurallarıyla ilgili farklı yapılara rastlanabilir. Türk Dil Kurumu tarafından bu bağlamda ele alınan birleşik sözcükler, detaylı şekilde incelenir ve anlamları belirlenir. Lavabo bataryası birleşik kelimesi de Türkçe konuşan kişilerin merak ederek incelediği bir sözcüktür. Lavabo bataryası ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:59

Lavabo musluğu ne demek? Lavabo musluğu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük yaşamda kullanılan kelimelerden bazılarının anlamına tam olarak hakim olunmayabilir. Özellikle birleşik kelimeler için bu durum sıkça söz konusu olur. İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle başka bir anlam elde edilmesini sağlayan birleşik kelimeler, Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından incelenerek analiz edilir ve bu incelemeler çeşitli kaynaklarda yayımlanır. TDK sözlükte yer alan Lavabo musluğu birleşik kelimesi de bunlardan biridir. Lavabo musluğu ne demektir?

Egitim 18-05-22 22:33

Lavabo ne demek? Lavabo kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İnternette zaman zaman anlamı araştırılan ve incelenen çok sayıda kelime vardır. Kelimelerin anlamları ve kökenleriyle ilgili incelemelerde bulunan Türk Dil Kurumu, hem Türkçeyi korumayı hem de dili zenginleştirmeyi amaçlar. Bu çalışmalar Türkçe hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen kişiler tarafından da merakla incelenir. Bu incelemelerden bir tanesi de Lavabo kelimesi ile ilgilidir. Lavabo ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 22:33

Sultan'ın yüzüne lavabo açıcı atmıştı! Olay savunma: Eline mermi verdiğim doğrudur, tüm kadınlardan özür diliyorum

Ankara'da kız arkadaşı Sultan'ın yüzüne lavabo açıcı atan sanık Soner Bolat mahkemede ''Sultan'dan ve bütün kadınlardan özür dilerim'' diyerek savunma yaptı. Bolat, ''Sultan benimle oynuyordu, intihara kalkıştım. Eline mermi verdiğim doğrudur ama tehdit etmedim. ‘Al bu mermiyi diğer hediyelerin yanına koy kocana gösterirsin’ dedim. Cinsel tacizde de bulunmadım. Olaydaki malzeme yağ çözücü. Yüzüne fırlatmadım yere fırlattım'' dedi.

Haber 12-05-22 14:35

Çadırdan kurtulup konteynere kavuşan mevsimlik tarım işçileri memnun

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Hamitabat köyünün muhtarı İbrahim Metin: - "Bu bölgeye 30 konteyner yerleştirildi. Altyapısı yapıldı, içme suyu ve elektrik temin edildi" - Şanlıurfa'dan gelen Salih Tüfek: - "Çadırlarla burası arasında çok fark var. Orada lavabo, banyo yok ama burada her şey bulunuyor. Sezonu burada geçiriyoruz"

Yurthaber 19-04-22 12:53

Sultan'ın yüzüne lavabo açıcı atarak yaktı! Soner Bolat'ın ev hapsi kaldırıldı...

Ankara'da eski kız arkadaşı 27 yaşındaki Sultan S.'nin yüzüne kimyasal madde atarak yaralayan ve 26,5 yıl hapis istemiyle dava açılan Soner Bolat'ın ev hapsi, mahkeme tarafından kaldırıldı. Yüzünde yanık izleri oluşan Sultan S., karara tepki göstererek, "Onun ev hapsi bitti, benimki başladı. Benim hala hayati tehlikem devam ediyor. Belki bu beni son görüşünüz, son konuşmam. Yarın belki çok geç olabilir'' dedi.

Haber 10-03-22 11:30

Bu yöntemler sayesinde banyonuzdaki armatür, yüzey ve malzemelerin temizliği artık çok daha kolay hale gelecek!

Banyo, kişisel temizliğiniz için en çok vakit geçirdiğiniz alan. Kişisel bakımınızdan, duş almanıza ve diş temizliğinize kadar birçok şey banyoda yapılır. Lavabo armatürleri, duş armatürleri gibi yüzeyler sabun, köpük, küf gibi birikintileri toplar ve daha büyük kirlere neden olur. Armatür, yüzey ve banyo malzemelerinin temizliğini daha kısa zamanda yapmanızı sağlayacak ve pratik hale getirecek yöntemler ile karşınızdayız. İşte detaylar!

Kadin 01-03-22 13:08

Lavabo tıkanmaları ve kötü kokular sorun olmaktan çıkacak! İşte tüm bunlara son verecek mucize yöntemler...

Lavabo tıkanmaları ve kötü kokular, mutfak ve banyolardaki en büyük problemlerden biri. Yapacağınız basit birkaç değişiklikle lavabonuzu bu sorunlardan kurtarabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için lavabo tıkanmalarına ve kötü kokulara son verecek mucize yöntemleri derledik. Haydi, başlayalım.

Kadin 23-02-22 17:53

Tüm binalarda zorunlu olacak! Bakanlık duyurdu

Tüm binalar için geçerli olacak değişiklik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyuruldu. Yapılan değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlanacak, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu olacak. Merkezi sıcak su sistemli binalarda sıcak su re-sirkülasyon pompası zorunluluğu getirilerek musluklarda daima sıcak suyun hazır olması sağlanacak. İşte bakanlığın su tasarrufuna yönelik yeni adımının detayları...

Finans 16-02-22 13:00

Resmen hayata geçiyor: Tüm binalarda zorunlu olacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapacağı değişiklikle binalarda lavabo musluk debileri sınırlanacak, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu olacak. Yapılacak düzenlemeyle binalarda suyun daha tasarruflu tüketilmesi amacıyla sıhhi tesisat projelerinde lavabo musluk debileri dakikada 6 litre, duşlarda ise dakikada 8 litre ile sınırlandırılacak.

Finans 16-02-22 11:54

Banyodan gelen kötü kokulardan kurtulmanızı sağlayacak ipuçları/ürünler

Günlük hayatta sıklıkla kullandığınız banyolarınızın hijyeni, sağlığınız adına ciddi önem teşkil ediyor. Banyonuzun temiz kalması için elinizden geleni yapıyor ancak yine de kötü kokularla baş edemiyorsanız, doğru yerdesiniz! Lavabo gideri, duş gideri, klozet veya havalandırma boşluğu gibi noktalardan oluşabilecek kötü kokulardan kurtulmak için birkaç püf noktaya dikkat etmeniz ve doğru ürünleri kullanmanız yeterli.

Haber 30-11-21 15:24

Misafirleriniz banyoyu kullanırken içiniz rahat etsin! Sararan klozet, lavabo ve küvetler için...

Evdeki hijyen için banyo temizliği oldukça önemli. Klozet, lavabo ve küvetler düzenli şekilde temizlenmediği zaman biriken kireçler sarı lekelenmelere neden oluyor. Neyse ki bu sararmalardan kurtulmanın birçok doğal yöntemi var. Temizlikte size seviye atlatacak doğal yöntemleri sizler için paylaştık.

Kadin 27-09-21 09:50