Yeni Valiler Kararnamesi ile atamaları başka illere gerçekleşen Mersin’in Bozyazı ve Anamur kaymakamları, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na veda ettiler.
Balıkesir’e Vali Yardımcısı olarak atanan Bozyazı İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam ve Bursa Kestel İlçe Kaymakamlığı’na atanan Anamur ilçe Kaymakamı Cemil Aksak, Vali Güzeloğlu’na veda ziyaretinde bulundular. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Sağlam ile Aksak’ın Balıkesir ve Bursa’da önemli işlere imza atacağına inandığını söyleyen Güzeloğlu, Sağlam ve Aksak’a yeni görevlerinde başarılar diledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz