YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri Basketbol sporcuları sağlık kontrolünden geçirildi

Kayseri Basketbol sporcuları sağlık kontrolünden geçirildi

KAYSERİ (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Bellona Kayseri Basketbol'un oyuncuları, sağlık kontrolünden geçirildi.

Basketbolcular Gizem Sezer, Fatma Dikmen, Ayşegül Günay, Ceyda Kozluca, Gamze Zeren, Gülse Uğur, Beril Albayrak ve Klaudia Perisa, Memorial Kayseri Hastanesinde sağlık kontrollerine tabi tutuldu.

Sağlık kontrolünün ardından basın mensuplarına açıklama yapan yeni transferlerden Beril Albayrak, bu sezon iyi bir takım oluşturulduğunu, hem Avrupa'da hem de ligde başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçıyla start vereceklerini belirten Albayrak, "Çok yeni bir takım olduk. Şu anda adaptasyon süreci yaşıyor, bir birimize alışmaya çalışıyoruz. Her şey yolunda. Daha güzel olacağına inanıyorum. Şimdilik ilk hedefimiz FIBA Avrupa Kupası ilk maçını deplasmanda kazanmak, evimize avantajla dönmek. Burada da maçı kazanıp ileri turlara kalmayı istiyoruz. Bu sezon hedeflerimiz yüksek. Türkiye liginde de başarılı olmak istiyoruz." diye konuştu.

Genç oyuncu Fatma Dikmen de geçen hafta çalışmalara başladıklarını ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

Hem Avrupa'da hem de ligde iddialı olduklarını dile getiren Dikmen, "Antrenmanlara yeni başladık. Güzel bir takım oluşturduk. Çalışma tempomuz iyi. Bu sene FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele edeceğiz. İnşallah orada iyi bir sonuç alırız. Bu sezon ligde de iddialıyız. İnşallah sakatlıksız, güzel bir sezon geçiririz." ifadelerini kulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler