CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'de görüş ayrılığı olmadığını söyledi. "CHP'de tek bir görüş var. O da bu ülkeyi barış cennetine döndürmek." dedi.
İstanbul'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Oslo görüşmelerine ilişkin, şu ifadeleri kullandı: "Bu nasıl bir görüşme ki bu görüşmeden sora ülke kan gölüne dönüyor. Görüşmelerden sonra ülke kan gölüne döndüyse bunu sormak bizim hakkımız. CHP'de tek bir görüş var. O da bu ülkeyi barış cennetine döndürmek.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz