Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırkağaç İlçe Kadın Kolları yerel seçim çalışmalarına düzenledikleri toplantı ile start verdi.
CHP Kırkağaç İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Fındıklı ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimler öncesinde hedeflerinin partilerini iktidara taşımak olduğunu söyledi. Fındıklı, "Bizler Atatürk’ün yolunda Cumhuriyeti sahiplenen bir anlayışla çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için üzerimize düşen görevi yerine getirerek ilçemiz ve ülkemiz adına özverili bir şekilde gece gündüz çalışarak güzel bir başarı elde etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Düzenlenen toplantıda hazır bulunan ve yaklaşan seçimlerde kadınların çok önemli olduğuna değinen CHP Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar da, "Önümüzdeki yerel seçimlerde her zaman desteğini ve gücünü yanımızda hissettiğimiz kadınlarımızın özverili çalışmalarıyla dokunmadık yürek, çalmadık kapı bırakmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisinin yerelde ve genelde iktidar olmasını istiyoruz ve bunu da kadınlarımız ile birlikte başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz