Konak Belediyesi'nin organize ettiği iftar yemeği engelli yurttaşlar ve ailelerini buluşturdu. Fuar Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen iftar yemeğinde Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu ihtiyacı olan ailelere, tekerlekli sandalye bağışında bulundu ve erzak yardımı yaptı.
Yemeğe Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Akınbingöl, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü, Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık, Konak Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve sanatçı Tüdanya katıldı.
Fasıl dinletisiyle başlayan iftar yemeğinde konuşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, "Ramazan’ın bize verdiği en önemli duygu birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşımdır. Bir arada olabilmek, birlikte bir şeyler yapabilmek, Konak’a, İzmir’e ve toplumun tamamına güzel mesajlar verebilmek çok önemli" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz