TFF 1. Lig takımlarından Konyaspor'un takım kaptanı Erdinç Yavuz, kalan 4 maçtan da en iyi sonuçlarla ayrılarak, yeni sezonda Süper Lig'de mücadele etmek istediklerini belirtti.
Yavuz, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, kritik haftalara girildiğini ve az puan kaybeden takımın hedefine ulaşacağını bildirdi.
Beklentilerin takım üzerinde bir strese neden olduğunu ancak oluşan stresten en az şekilde etkilenerek yeni sezonda Süper Lig'de mücadele etmeyi çok istediklerini vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:
"Akhisar Belediyespor maçında istenilen oyunu sergileyemedik ama alınan 1 puan oldukça değerli. Her takım böyle maçlar oynuyor. Önemli olan inancımızı kaybetmeden hedefe sağlam adımlarla ilerlemek. Bizde bunu yapmak için mücadele veriyoruz. Kaybedilen puanlar sonunda moral bozmaya hiç gerek yok. Kalan 4 maçtan da en iyi sonuçlarla ayrılarak, yeni sezonda Süper Lig'de mücadele etmek istiyoruz. Amacımız ilk iki takım arasında yer alarak Süper Lig'e yükselmek."
Son 3 maçtır dolu tribünler önünde coşkulu bir taraftar desteğiyle maçlara çıktıklarına dikkati çeken Yavuz, yeşil beyazlı taraftarların takımlarını son dakikaya kadar desteklemesi gerektiğini dile getirdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz