YURTHABER

Kapat

Köprülü, dernek temsilcileri ile bir araya geldi

CHP’li Köprülü, Rumeli Balkan Derneklerinin temsilcileri ile İstanbul’da buluştu.

Köprülü, dernek temsilcileri ile bir araya geldi

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda, Rumeli Balkan Derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı tarafından organize edilen etkinliğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Genel Sekreter BihlunTamaylıgil ve Bakırköy Bel. Bşk. Ateş Ünal Erzen de katıldı.

Rumeli Balkan Dernek Temsilcileri düzenlenen etkinlikten ötürü CHP örgütüne teşekkür ederken, birlik ve beraberliğin bozulmaması, yurtdışında da bu birlik ve bereberliğin devam edebilmesi açısından bu tür buluşmaların çok önemli yer tuttuğunu bellirttiler.

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; Balkanların zenginliğini en iyi yansıtan illerden birisi olan İstanbul’da böyle bir buluşmanın gerçekleşmesinin son derece anlamlı olduğunu belirtirken, burada her kültürden izler bulmanın mümkün olduğunu söyledi.

Rumeli ve Balkanların köklü tarihi ve etkisini devam ettiren önemli kültürü ile kendileri için büyük anlamlar taşıdığını vurgulayan Köprülü, gerek Türkiye’de, gerekse yurtdışında yaşayan tüm soydaşların birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak her türlü politikaya CHP olarak katkı vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat