21 Mart Orman Haftası olması sebebiyle Orman ve Su işleri Genel Müdürlüğü Aydın Şubesi tarafından "Köklerinde Hayat Var Projesi" kapsamında Köşk ilçesinde 750 adet fıstık çamı dağıtıldı.
Dağıtım törenine Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç katıldı. Birer adet dağıtımı yapılan fidanlar için ilçe halkının yoğun talebi olması nedeniyle İsimlerini yazdıran vatandaşların istedikleri kadar verilebileceklerini söylediler.
Köşk Kaymakamı Sayın Demiryürek, "Köşk fıstık çamının yaygınlaşması için müsait bir yer. Zaten ilçemiz merkezinde bulunan mevcut çamlardan bunu görebiliyoruz. Biz istedik ki herkesin bahçesinde bağında olsun. Bu anlamda Köşkümüzde de fıstık çamı dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz