YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçükçekmece’de Fırtına Çatı Uçurdu... 3 Araç Hasar Gördü

İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış ve rüzgar hayatı felç etti. Rüzgar sebebiyle...

İstanbul'da gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış ve rüzgar hayatı felç etti. Rüzgar sebebiyle Küçükçekmece de bir binanın çatısı uçtu, 3 araç hasar gördü.

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur ve rüzgar hayatı felç etti. Rüzgar nedeniyle Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi İnci sokak üzerinde bulunan bir binanın çatısı şiddetli rüzgarın etkisiyle sokakta bulanan araçların üzerine uçtu. Vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri enkaz altında kalan araçları çıkarabilmek için uzun süre uğraştı. Olayda yaralanan olmazken 3 araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Bir görgü tanığı “Büyük gürültü duyduk, dışarı çıktık, çatının uçtuğunu gördük. Araçlarımızı hemen buradan çektik” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler