YURTHABER

Kapat

Kuşadası’nda Kadınlar Kadına Şiddeti Dans Ederek Protesto Etti

AYDIN (İHA) – Kuşadası’nda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde soğuk hava ve yağmura rağmen yaklaşık 50...

AYDIN (İHA) – Kuşadası’nda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde soğuk hava ve yağmura rağmen yaklaşık 50 kadın dans ederek şiddete ‘hayı’r dedi.

Saat 12.00’de Sağlık Caddesi’nde buluşan yaklaşık 50 kadın, DJ’lerin çaldığı müzik eşliğinde dans etti. Belediye Meclisi Üyesi Leziz Uyanık ile eski Belediye Başkanı Lütfi Suyolcu’nun eşi Hülya Suyolcu’nun da katıldığı etkinlik yaklaşık yarım saat sürdü. Kuşadalıların izleyerek bile olsa ilgi gösterdiği etkinlik sonunda konuşan Serap Çitaklı, okyanusa bir damla taşımak amacıyla iki gün önce sadece sosyal paylaşım sitesi üzerinden çağrı yaptıklarını belirterek, kadına yönelik şiddeti protesto etmek istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat