YURTHABER

Kapat

Lice Kaymakamı Özbek Barakada Yaşayan Aileye Sahip Çıktı

Diyarbakır'ın Lice İlçe Kaymakamı Özer Özbek, barakada yaşayan bir aileye sahip çıktı.Banyosu ve kapısı olmayan...

Lice Kaymakamı Özbek Barakada Yaşayan Aileye Sahip Çıktı

Diyarbakır'ın Lice İlçe Kaymakamı Özer Özbek, barakada yaşayan bir aileye sahip çıktı.

Banyosu ve kapısı olmayan penceresi naylonla kaplı evde zor şartlar altında yaşayan 7 kişilik Türünok ailesine, Lice Kaymakamlığı tarafından ilçede ev kiralandı. Kaymakam Özer Özbek, ev eşyasından yatak ve mobilya, halı, çekyat, koltuk, beyaz eşya ile çocuklar içinde üzerinde yatacakları baza alarak kendisi eşyaları aileye teslim etti. Kiralanan evin kirası ve ev masrafı aylık olarak Lice Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacak.

Kaymakam Özer Özbek, kış ayı münasebetiyle geçici olarak ilçe merkezinde aileye ev kiralandığını, en kısa zamanda köyde oturabilecekleri bir evin yapılması için de çalışmaların kısa sürede başlanacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat