Gaziantep’teki menfur terör olayını Malatya Fikir Adamları Derneği de (MAFİAD) kınadı.
MAFAD’da dernek yöneticileriyle birlikte basın açıklaması yapan MAFİAD Başkanı Hacı Bayram Yılmaz, “Gaziantep’teki menfur olayın başka yerde de yaşanmamasını diliyoruz” diyerek, özetle şunları söyledi:
“Ey Kürt halkının kanat önderleri. Uyanık olun ve Türkiye’nin birliğine ve dirliğine katkıda bulunun. Zalim ve bölücülere meydan vermeyin. Et ile kemiği birbirinden ayırmaya kalkışmayın. Ayıdan post, düşmandan dost olmaz. Düşmanların oyununa gelmeyin .”
“Yapılan eylemlerin terör örgütünün, asala örgütü icraatlarıyla aynı olduğunu görüyoruz” diyen Yılmaz, “Haklar meşru yollardan aranmalıdır. Akıllarımızı meşru yollarda kullanalım. Akılınızı ve bilgimizi asla düşmanlara kiraya vermeyelim. Bölünme sevdasından vazgeçiniz” ifadelerini kullandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz