MAGAZİN

Kapat

Aslı Enver annesiyle Marmaris'de tatile çıktı

'Kardeşim Benim' film setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ile Aslı Enver ilişkilerinde 5 'nci aya giriyor. Enver sevgilisi Boz'u İstanbul'da bıraktı, annesiyle şu anda Marmaris'te tatil yapıyor.

Rol aldığı 'Kış Güneşi' dizisinin reytingler yüzünden final yapmasının ardından Aslı Enver de tatil sezonunu annesiyle birlikte Marmaris'te açtı. Önceki gün Selimiye Taş Evler Beach'te objektiflere yakalanan Enver'in keyfi yerindeydi.
Aslı Enver annesiyle Marmaris de tatile çıktı 1
Annesinin sırtına güneş kremi süren Aslı, gün boyu güneşledi. Ünlü oyuncu daha sonra annesinin ısrarını kırmayıp denize girdi. Çıktıktan sonra ise gözünden sakındığı aşkı Murat Boz'u görüntülü aradı.
Aslı Enver annesiyle Marmaris de tatile çıktı 2
Murat Boz ise şu sıralar 'Janti' albümündeki 'Adını Bilen Yazsın' adlı şarkısına klip çekiyor. Bu yüzden sevgilisine tatilde eşlik edemedi, ama sevgilisi ile sık sık telefonda özlem gideriyor.
Aslı Enver annesiyle Marmaris de tatile çıktı 3


Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Enver gülümseyerek poz verdi.
Aslı Enver annesiyle Marmaris de tatile çıktı 4

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat