MAGAZİN

Kapat

Bade İşçil ile Malkoç Süalp yine ayrıldı

Boşanma davalarını geri çeken Bade İşçil- Malkoç Süalp çiftinin arası, Etiler'deki evin devri yüzünden bir kez daha açıldı. Çift, yine boşanma davası açıyor.

Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur'u da alarak Büyükada'da yaşayan ailesinin yanına gitti. Tarafların boşanma davasını yenileyecekleri öğrenildi.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp yine ayrıldı 1

Oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp'in ilişkisi tam bir yılan hikayesine döndü.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp yine ayrıldı 2

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Geçtiğimiz yıl birbirlerine karşılıklı boşanma davası açan ikili, geçtiğimiz haftalarda çocukları Azur için bir araya gelip yurt dışına tatile gitmişti.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp yine ayrıldı 3

Çift, tatil dönüşü boşanmaktan vazgeçip açtıkları davaları geri çekmişti. Bir süre önce aynı evde yaşamaya başlayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler'deki evin devri için birbirlerine girdi.

Bade İşçil ile Malkoç Süalp yine ayrıldı 4

Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur'u da alarak Büyükada'da yaşayan ailesinin yanına gitti. Tarafların boşanma davasını yenileyecekleri öğrenildi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat