MAGAZİN

Kapat

Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümü Kanal D'de yayınlandı

Yeni Ege dizisi Kalbim Ege'de Kaldı ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Kanal D'nin iddialı yeni dizilerinden Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümü 24 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de yayınlandı.

Ekranların keyifli yeni yaz dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümüyle izleyicilerine ve ekranlara "merhaba" dedi. Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Şebnem Doğruer, Serhat Özcan gibi isimlerin yer aldığı Kalbim Ege'de Kaldı renkli sahneleriyle yayınlandı. Birbirinden zıt iki genç; Zeliş ve Mustafa'nın kesişen yollarını, iki düşman ailenin yakınlaşmak zorunda kalmalarını anlatan Kalbim Ege'de Kaldı ilk bölümü 24 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarına geldi.

KALBİM EGE'DE KALDI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kalbim Ege'de Kaldı ilk bölümü birbirine tamamen zıt iki kutup Zeliş ve Mustafa'nın yollarının kesişme hikayesiyle başladı. Bu iki ismin ortak olduğu tek nokta Iraz Nene'nin planıyla hikaye başladı Kalbim Ege'de Kaldı genel konusu; Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi'nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Kalbim Ege'de Kaldı 1. bölümünde Iraz Nene bu düşmanlığa son verecek bir fikir bulur ve macera başlar; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa'nın evlenmesi düşmanlığa son verecektir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa'ya bırakacaktı. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecekti.

KALBİM EGE'DE KALDI OYUNCULARI

Alper Saldıran-Mustafa

Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin yakışıklısı Mustafa, Kürük Ali ile Emine'nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Mustafa serseri ruhlu, hayta, çapkın ve fena halde yakışıklı bir adamdır. Mustafa'nın en iyi bildiği şey kadınlardır. Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa ama Kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir. Nasıl ki Mustafa Zeliş'i bambaşka bir kadın haline getirecek, o da Zeliş sayesinde değişecek, sürdürdüğü hayatın manasızlığının farkına varacak, adam olmaya karar verecektir.

Oya Unustası-Zeliş

Kalbim Ege'de Kaldı dizinin erkek fatması Zeliş, Gıpgıp Osman'la Hatice'nin 25 yaşındaki kızıdır. Zeliş gözlüklü, pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Son derece zekidir, zehir gibi cin fikirlidir ve çok çalışkandır. Kadın-erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Zeliş, umutsuz bir şekilde patronu Yaman Eryaman'a aşıktır. Aksi ve inatçıdır. Son derece şefkatli ve iyi bir kız olmasına karşın, empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez. Kıt zekalarıyla alay eder.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat