MAGAZİN

Kapat

Survivor Ardahan: “Ben Barış’tan daha iyi Survivor’um”

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor 2020 yarışması final yapmasına rağmen Dominik Cumhuriyet’inden esen rekabet rüzgarı İstanbul’a kadar ulaştı. Survivor 2020 yarışmasının şampiyonu Cemal Can Cansever olurken; yarışmacılar arasındaki aşk iddiaları ve tartışmaların sonu bir türlü gelmek bilmedi. Evrim-Mert ile başlayan romantizm dalgası bir anda yerini Yasin-Nisa-Tayfun gerginliğine bıraktı. Bu tartışmanın yankısı sürerken bir atak da Ardahan’dan geldi.

BiPlayTV ismiyle açılan Youtube kanalına konuk olan Survivor Ardahan, “Sorgu Odası” programının sunucusu Ertem Şener’in sorularını yanıtladı. Survivor’da geçirdiği zamana dair samimi açıklamalarda bulunan Ardahan Uzkanbaş jelibon olayını, koronavirüs pandemisini ilk duyduklarında yaşadıklarını, Nisa-Yasin gerginliğindeki tarafını ve Fatih Terim’in selamını aldığında hissettiklerini bütün içtenliğiyle anlattı. Ardahan’ın Survivor finalinde Cemal Can’ın yanında kendisinin olması gerektiğine inandığını söylemesi ise izleyicilerde şaşkınlık yarattı.

“SURVİVOR’DA İZ BIRAKTIM”

Survivor Ardahan: “Ben Barış’tan daha iyi Survivor’um” 1
“Sorgu Odası” programının formatına uygun olarak yalnızca bir tepe lambası ile aydınlatılan odada yapılan çekimde Ardahan Survivor’a dair bütün detayları açıkladı. Yarışmadan erken elendiğini ifade ederek üzüntüsünü dile getiren Ardahan; “Survivor boyunca izleyiciler ya da arkadaşlarım ne der diye hareket etmedim. Neyi doğru bildiysem onu yaptım” dedi.
Arkasında hikaye bırakan insanlarının hayatta önemli yerlere geldiğini söyleyen Ardahan; “Dibine kadar Survivor oldum. Verdiklerim, aldıklarım, öğrendiklerim ve öğrettiklerimle tam bir Survivor oldum” diye konuştu.
Survivor Ardahan: “Ben Barış’tan daha iyi Survivor’um” 2
Ertem Şener’in “sen mi daha iyi Survivor’sun yoksa Barış mı?” sorusuna ilk başta temkinli bir şekilde cevap vermeye çalışan Ardahan bombayı sonda patlattı. Ardahan; “Bana göre ben daha Survivor’dım. Cemal Can’ın yanında ben otursaydım hak ederdim. Barış oraya kadar geldiyse hak etmiş demektir. Ona bir şey diyemem ama ben de hak etmiş olurdum” ifadelerini kullandı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat