Seray Üstün

Seray Üstün

@seray.ustun
Mynet Trend Editörü

Dünyaca ünlü isim Lana Rhoades yeni imajını görücüye çıkarttı! Yeni saç kesimi görenlere 'O eski halinden eser yok' dedirtti

Emekliye ayrıldığı müstehcen kariyeri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Lana Rhoades son dönemde Instagram hesabını bir hayli aktif kullanıyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına kulak hizasında kestirdiği küt saçlarıyla çıktı. Rhoades'in Instagram hesabından yaptığı yeni imajıyla paylaşımı kullanıcıları ikiye böldü. Bazıları yeni tarzını beğenirlen bazıları ise beğenmedi.

Trend 26-04-2024 13:48

Sosyal medya bu cinsiyet partisini şaşkınlıkla takip etti! Pembe ve mavi kostümlü adamlar bahçede güreş yaptı... Tezahüratlar havada uçuştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir cinsiyet açıklama partisine ait görüntüler gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bahçeye kurulan ringte mavi ve pembe kostümlü iki adamın güreş yaptığı anlar yer aldı. O anlarda izleyicilerin 'kız, erkek' diyerek tempo tuttuğu görüldü.

Trend 26-04-2024 13:30

17 yıllık kocasının aslında kuzeni olduğunu öğrendi! DNA testinin sonucuna inanamadılar... Bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok

Evli ve üç çocuklu bir çift, soyağaçları hakkında daha fazla bilgi edinmek için DNA testi yaptırdıktan sonra kuzen olduklarını keşfetti. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Celina Quinones TikTok'ta yaptığı paylaşımında durumu anlattı ve 4.4 milyondan fazla beğeniye ulaştı.

Trend 26-04-2024 11:49

Sosyal medya bu ilişki tavsiyesini konuşuyor! Kocamla aynı yatağı paylaşmayı bıraktım ve bu ilişkimizi kurtardı

Tiktok'ta "ourlifewithdylanandme" kullanıcı adıyla paylaşım yapan Jess adındaki bir kadın kocası Dylan ile olan ilişkisine dair yaptığı itirafla çok konuşuldu. Kendisinin ve kocasının artık birlikte uyumadığını ve aynı yatağı paylaşmadıklarını ifade eden Jess, "Kocamla aynı yatağı paylaşmayı bıraktım ve bu ilişkimizi kurtardı" dedi.

Trend 26-04-2024 11:09

Sosyal medya fenomeni Toni Camille itirafıyla sosyal medyada çok konuşuldu! Komşum beni bikinimle filme aldı; şimdi erkekler yan evde yaşamak için yalvarıyor

Galler'de yaşayan sosyal medya fenomeni Toni Camille bir komşusunun her anını filme aldığı bir Instagram hesabının popüler olmasından sonra erkeklerin yanında bulunan evde yaşamak için can attığını söyledi. Camille'nin itirafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 26-04-2024 10:52

Çift, jakuzilerinin altında gizlenen kanalizasyon deliği bulduğunda şaşkına döndü! Sosyal medyadan o anları paylaşınca gündem yarattı

TikTok kullanıcıları Trevor ve Hayley oturma odalarını yenilemeye karar verdi ve kullanılmayan jakuziyi kaldırmak için hamle yaptı. Çift evlerini yenilerken jakuzinin 6 metre altında gizli bir kanalizasyon buldu. İkili TikTok'tan yaptığı paylaşımıyla viral olmayı başardı.

Trend 26-04-2024 10:21

Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! Dünyadaki son kişiyim paylaşımı TikTok'u salladı.... 2021 ile 2027 arasında sıkışıp kaldım

TikTok'ta 'unicosbreviviente' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi zaman yolcusu olduğunu iddia ederek 2021-2027 yılları arasında sıkışıp kaldığını söyledi. 'Dünyadaki son kişi' olduğunu iddia ettiği paylaşımında Javier isimli kullanıcı boş sokakları, otelleri, metro istasyonunu ve süpermarketi görüntüleyerek paylaştı. Paylaşımı milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 26-04-2024 09:37

Spor salonunda taciz anları! Antrenman yaparken kendisini gizlice cep telefonuyla kaydeden adamı TikTok'tan ifşa etti

TikTok kullanıcısı 'marziiii10' ilerlemesini takip etmek amacıyla spor salonunda yaptığı antrenmanı cep telefonuyla kaydediyordu. Egzersiz yaptığı sırada bir adamın onu gizlice çektiği anları cep telefonundaki videoda gören kadın onu TikTok'tan paylaşarak, "O kadar tiksindim ki, midem kelimenin tam anlamıyla alt üst oldu" ifadelerini kullandı.

Trend 26-04-2024 09:11

Havalimanı otomatından aldığı kahve sonrasında hastanelik oldu! 36 saat yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi... Son mesajı: 'Göremiyorum' oldu

İspanya'nın Mayorka Adası'nın Palma kenti yakınlarındaki Son Sant Joan havaalanındaki bir otomattan içecek satın alarak susuzluğunu gidermeye çalışan 21 yaşındaki yolcu aniden fenalaşarak hastanelik oldu. 36 saat yoğun bakımda kalan kadın yaşam mücadelesi veren kadının arkadaşlarına fenalaşmadan önce attığı son mesajda 'Göremiyorum' ifadesini kullandığı ortaya çıktı.

Trend 26-04-2024 08:32

Sosyal medyada kıyafetlerini tek tek denedi! Hiçbiri olmayınca gözyaşlarına hakim olamadı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Diyet yap geçer

Sosyal medyada kombin videosu çekmek için kamera karşısına geçen bir kadın kıyafetlerinin üzerine olmaması üzerine gözyaşlarını tutamadı. Vücudundaki fazlalık göstererek kıyafetlerini denemeye devam eden ve aynada gördükleri karşısında mutsuz olan genç kadının paylaşımı sosyal medyada viral olurken yorum yağmuruna da tutuldu.

Trend 26-04-2024 08:14

TikTok fenomeni Hülya Bingül, İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini iddia ederek ortalığı birbirine kattı! Yüzüne tükürdü: Dokunabilir miyim?

Sosyal medyada 'hülyamizgin' kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Hülya Bingül isimli fenomen İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini söyleyerek ortalığı birbirine kattı. Çevrede bulunan bir kişinin cep telefonuyla kaydettiği anlarda fenomen ismin kalçasına dokunmak istediğini iddia ettiği bir adamın yüzüne tükürerek ona saldırdığı görüntüler yer aldı.

Trend 26-04-2024 07:52

TV yayın akışı 26 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-04-2024 07:25

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-2024 15:59

Evlerindeki bebek telsizinin hacklendiğini söyledi! TikTok'ta viral oldu... Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu

Sosyal medya platformunda aynı adı taşıyan Kurin Adele evlerinde bulunan bebk telsizinin hacklendiğini anlattığı bir TikTok paylaşımı yapınca bir anda viral oldu. WiFi bağlantılı bebek monitörünün hacklendiğini anlatarak uyarıda bulunan kadın, "Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu. Oğlum her seferinde ağlıyor ve telsizi takmak istemiyordu" dedi.

Trend 25-04-2024 15:31

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Dilan Polat müsamerisi çok konuşuldu... Dilan Polat taklidine Engin Polat'ın annesi tepkisiz kalmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir okulda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. 23 Nisan gösterileri kapsamında bir kız öğrenci Dilan Polat taklidi yaparken polis kıyafeti giyen iki öğrencinin onu tutukladığı koreografi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı, "Bu gerçekten şaka olmalı" yorumunu ekledi.

Trend 25-04-2024 14:30

Birkaç haftalık ömrü kalmıştı! Domuz böbreği nakledilen hasta hayata tutundu... Organ bağışında çığır açan atılım

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan 54 yaşındaki Lisa Pisano isimli kadına yaşadığı kalp sorunu nedeniyle sadece birkaç haftalık ömrü kaldığı söylenmişti. Pisano mekanik kalp pompası ve genetiği değiştirilmiş böbrek nakli sayesinde hayata tutundu.

Trend 25-04-2024 13:53

Okul bahçesinde skandal! Öğretmen 14 yaşındaki öğrencisi tarafından boynundan bıçaklanarak yaralandı

Galler'in Carmarthenshire kentindeki bir lisenin bahçesinde yaşanan olay yerel basında geniş yankı uyandırdı. Olayda öğretmenin ismi açıklanmayan 14 yaşındaki öğrencisi tarafından boynundan bıçaklandığı ifade edildi. Öğretmen 'kırmızı kod' alarmı kapsamında kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Trend 25-04-2024 13:20

Dünya bu 'sugar baby'i konuşuyor! Erkekleri dolandırmanın el kitabını yayınladı... Milyonlarca lira kazandı

Japonya'da "Sugar baby Riki (Şeker Bebek Riri)" takma adıyla tanınan 25 yaşındaki bir kadın erkekleri dolandırmak ve dolandırıcılık eylemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini açıklayan bir kılavuz satma suçundan tutuklandı.

Trend 25-04-2024 11:51

Başlarına talih kuşu kondu! Mutfaklarını yenilemek isteyen çift beton zemini kırdı... İçinden hayatlarını değiştirecek servet çıktı

Robert ve Betty Fook, mutfak tadilatına başlamak için evlerinin zeminini kazarken inanılmaz bir sürprizle karşılaştılar. İkili beton zeminin altında 60 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 445 bin TL) değerinde madeni para buldu. İkilinin bulduğu servet değerindeki keşifleri hayatını değiştirdi.

Trend 25-04-2024 11:17

Ekstra bagaj ücreti ödememek için öyle bir şey yaptı ki... TikTok'ta o anlar viral olmayı başardı! Dünyaları sığdırdın

TikTok'ta 'kristenashleyblack' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın ekstra bagaj ücreti ödememek için uyguladığı taktiği paylaşınca gündem oldu. Kişisel çantasına daha fazla ürün sığdırmak için kullandığı taktiğini paylaşan genç kadın sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

Trend 25-04-2024 10:58

TikTok bu uçak tüyosunu konuşuyor! Sosyal medya kullanıcıları 'dahilik' olarak yorumladı... Bunu her zaman yapıyorum

TikTok'ta viral hale gelen en son yaşam hilesi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken pek çok kullanıcı tarafından 'dahilik' olarak yorumlandı. Uçaklarda akıllı telefondan film izlemek için sadece bir peçetenin kullanıldığı pratik seyahat ipucu sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 25-04-2024 10:35

Kadınlara sosyal medyadan 'tuvalet eğitimi' verdi! Taktikleri viral oldu: Sevgilinizin evinde tuvalete gitmenin ipuçları

TikTok'ta 'ssiiena' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Siena Filippi isimli bir kadın kadınların sevgililerin evinde tuvalete girme konusunda zorlandığını fark ederek kendince geliştirdiği yöntemleri paylaştığı bir gönderi yayınladı. Sevgilisinin evinde tuvaletini yapmak için 3 yöntem geliştirdiğini söyleyen kadının paylaşımı kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 25-04-2024 10:19

Doğum yaparken karısının yanında olmak isteyen baba bayıldı! O anları sosyal medyadan paylaştı... Resmen rol çalmak bu

Yeni doğum yapan bir anne , kocasının bebeğinin doğumu sırasında bayıldığı komik anı TikTok'tan paylaşınca viral olmayı başardı. Paylaşımında karısının doğuma hazırlandığı anlarda heyecandan bayılan babayla ilgilenen hemşireler yer aldı. O anlar TikTok'ta 13.2 milyon izlenmeye ulaştı.

Trend 25-04-2024 09:51

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 25-04-2024 09:32

Kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı! İhanet görüntülerini sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Az bile yapmışsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir kadın kocasının ihanetiyle yüzleşti. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek otel odasına giden kadın onu başka bir kadınla yatakta uyurken yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan kadın kocasının yakasına yapışıp hesap sorarken o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-2024 08:46

Türk turist İran'da zor anlar yaşadı! 'Ahlak kuralları tahmin ettiğimden daha sıkı' dedi... Polis çorap giymesi konusunda uyardı

İran seyahati sırasında yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan bir Türk kadın ahlah kurallarının tahmin ettiğinden daha sıkı olduğunu dile getirdi. Takside başörtüsünü açtığı ve sandalet giydiği için uyarıldığını dile getiren kadının paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 25-04-2024 08:11

Toplu taşıma aracında bir anda ayağa kalkıp dans etmeye başladı! Çevresindekilere aldırış etmedi...O anlar sosyal medyada gündem oldu

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın toplu taşıma aracıyla seyahat ettiği sırada TikTok videosu çekmeye karar verdi. Bir anda ayağa kalkarak dans eden kadını diğer yolcular şaşkın bakışlarla takip etti.

Trend 25-04-2024 07:53

TV yayın akışı 25 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Nisan Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 25-04-2024 07:26

Ehliyet sınavına giren kızlarının kendi arabalarıyla takip ettiler! Anne ve babanın komik diyalogları gülümsetti: Araya kimseyi sokma

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılara eğlenceli anlar yaşattı. Kızlarının ehliyet sınavına girdiği sürücü kursu arabasını kendi özel araçlarıyla takip eden bir anne ve babanın arasındaki konuşmalar sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Kızının başarılı olması için dua eden annenin kocasına iki araç arasına yabancı bir kişinin girmemesi için taktik vermesi olay oldu.

Trend 24-04-2024 15:38

Otobüste yanında oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildi! Korku dolu anları sosyal medyadan anlattı... Elim ayağım titredi

TikTok'tan "lectyry0" isimli kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın geçtiğimiz aylarda başına gelen korkunç bir olaydan söz etti. Metrobüse gitmek için bir otobüse bindiğini dile getiren kadın otobüsten indiğinde ise yanına oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildiğini ifade ederek yaşadığı korku dolu anları paylaştı. O anlara yorumlar gecikmedi.

Trend 24-04-2024 14:58

Alkollü araç kullandığı için ceza kesildi! Vücudum kendisi üretiyor, içmedim diyerek kendisini savundu... Meğerse 'sarhoş hasta sendromu' varmış

Belçika'da, trafik kontrolleri sırasında birkaç kez kanında yüksek oranda alkol bulunduğu tespit edilen ve ehliyetine el konan erkek sürücü karar en sonunda itiraf etti. Nadir görülen hastalığı nedeniyle vücudunun alkolü otomatik olarak ürettiğini iddia eden ismi açıklanmayan adam yapılan sağlık kontrollerinden sonra haklı bulundu ve trafik cezaları silindi.

Trend 24-04-2024 13:51

TikTok temsilcileri tekrar Meclis'e çağırılacak! Halkımız 'TikTok bir ulusal güvenlik meselesidir, kapatılmasını istiyoruz' diyor

TikTok dünya genelinde en çok konuşulan sosyal medya uygulamalarından biri olmaya devam ederken Türkiye'de de kullanıcıların ilginç yöntemlerle bağış (hediye) topladığı canlı yayınlar tartışmalara neden olmayı sürdürüyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, geçen sene Meclis'te dinledikleri TikTok temsilcilerinin verdikleri vaatleri yerine getirmediklerini belirterek, "TikTok temsilcilerini tekrar Meclis'e çağıracağız." dedi.

Trend 24-04-2024 13:25

700 yıllık evlerinin banyosunu temizlerken öyle bir şey buldular ki... Gördüğümde bir şeye benzetemedim

Birleşik Krallık'ta bir çift, 700 yıllık evlerinin tuvaleti temizlerken son derece ilginç bir keşfe imza attı. Çift tuvaletlerinde gizlenen taştan yapılma bir canavar figürü buldu. Siber güvenlik çalışanı 41 yaşındaki Rory Vorster, "Gördüğümde bir şeye benzetemedim. Hemen eşime bağırdım. Gerçekten garip bir durumdu" dedi.

Trend 24-04-2024 11:44

ABD'de bir Türk çevrimiçi mahkemeye girdi! ABD'de yargılandım notuyla paylaşınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir Türk vatandaşı, kişisel arabasını ticari olarak değerlendirildiğini ve 100 dolar ceza (3.254 TL) yazıldığını söyledi. Amerika'da çevrimiçi bir şekilde yargılandığını dila getiren genç adam mahkemeyi sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-04-2024 10:56

'Babanın haberi yok yavaş sür' dedi! Araba hareket eder etmez bağırmaya başladı... Bu kadın kaza yaptırır

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde annesiyle birlikte araba süren genç kadının yaşadığı ilginç anlar yer aldı. 'Anne ile araba sürmek' notunun eklediği gönderide ön koltukta oturan annenin araba hareket eder etmez bağırmaya başlaması ve sürekli müdahale etmesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı görüntülerin kurgu olduğunu iddia ederken diğer bir kısmı ise annenin tepkilerini eleştirdi.

Trend 24-04-2024 10:10

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades'in tek bir sahne için aldığı ücret şaşkına çevirdi! Kazandığı paraya kimse inanamadı

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades sektöre girdiği ilk yıllarda aldığı ücretleri ifşa edince herkesin ağzını açık bıraktı. 27 yaşındaki yıldız tek bir sahne için 1200 dolar (yaklaşık 39 bin 81 TL) aldığını söylerken "O zamanlar bana çok büyük bir para gibi geliyordu" dedi.

Trend 24-04-2024 09:46

Pastörize inek sütünde kuş gribi virüsü bulundu! 8 eyalette tespit edildi: 'Güvenli mi?' tartışmalarını beraberinde getirdi

Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığına bağlı FDA, pastörize inek sütünde kuş gribi virüsünün parçalarının tespit edildiğini söyledi. Pastörizasyonun inek sütündeki virüs üzerindeki etkilerine ilişkin test sonuçlarını beklendiğini dile getiren FDA, halk arasında ortaya çıkan 'güvenlik' tartışmalarının sonrasında bugüne kadar ticari sütün güvenli olduğu değerlendirmesini değiştirecek hiçbir şey görülmediğini söyledi.

Trend 24-04-2024 09:17

Kendisini yaşam sonu doktoru olarak tanımladı! Yetişkinler ölmeden önce bunu görüyor ama çocuklar için durum farklı

Palyatif bakım doktoru Dr. Christopher Kerr, yıllardır yaşam sonu olayları üzerinde çalışıyor ve hastaların genellikle vefat etmeden önce onlara sevgi duygusu bırakan rüyalar ve hayaller gördüğünü söyledi. Yetişkinlerde 'sevgi' duygusunun aktif olduğunu dile getiren Dr. Kerr, çocuklarda ise sürecin biraz daha farklı bir şekilde işlediğini belirtti.

Trend 24-04-2024 08:52

Cani anne ve baba 5 haftalık ikiz bebeklerini döverek öldürdü! Her yanları kırık, morluk ve yara içindeydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde 21 yaşındaki iki ebeveyn, beş haftalık ikiz kızlarını öldüresiye dövmekle suçlandı. Olayın ardından anne Angelina Belinda Calderon ve baba Fernando Vega tutuklandı.

Trend 24-04-2024 08:16

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle TikTok'u salladı! 23 Nisan paylaşımına yorum yağdı... Gerçek gibi

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken sosyal medya yayıncısı 23 Nisan paylaşımıyla TikTok'ta bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Evinin balkonuna Türk bayrağı astığı anlarda çekilen bir videosunu paylaşan kullanıcının gönderisi yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-04-2024 07:45

TV yayın akışı 24 Nisan 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

24 Nisan 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 24 Nisan Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Görümce, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 24 Nisan Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 24-04-2024 07:22

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 23-04-2024 15:19

Almanya'nın konuştuğu Türk işçi Kürşat Yıldırım, piyango ikramiyesini kazanarak gündem olmuştu! Param neredeyse bitmek üzere

Almanya’nın Dortmund şehrinde işçi olarak çalışan "Çiko" lakaplı Türk asıllı Kürşat Yıldırım piyangodan büyük ikremiye kazanmıştı. 10 milyon Euro (347 milyon 620 bin TL) kazanan Yıldırım, yatırım yaptığını söylerken neredeyse nakit parasının bitmek üzere olduğunu dile getirdi.

Trend 23-04-2024 14:57

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarına isyan etti! Ben bile inandım

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarını internette gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirerek duruma isyan etti. Özellikle hayranlarına üstsüz fotoğrafları için uyarıda bulunan fenomen isim, "Ben bile inandım. Bu gerçekten çok mide bulandırıcı" ifadelerini kullandı.

Trend 23-04-2024 14:18

23 Nisan'da öğrencilere özel kıyafet dikilmesini zorunlu tutulduğunu söyleyen anne sosyal medyadan isyan etti! Çocuk boynu bükük kenarda bekliyor

23 Nisan'da bazı okulların törenlere özel olarak öğrencilere kıyafet diktirmesi zorunluluğu getirdiğini söyleyen anne duruma sosyal medyadan yaptığı paylaşımla isyan etti. Parası olmayan ailelerin özel kıyafeti alamadığını söyleyen anne, "Parası olmayan ne yapsın? Çocuk boynu bükük kenarda bekliyor" dedi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü anneye hak verdiğini söyledi.

Trend 23-04-2024 13:45