YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'te Yaşlı Çift Boğulma Tehlikesi Geçirdi

Marmaris'te denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren yaşlı çift hastaneye kaldırıldı.

Marmaris'te denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren yaşlı çift hastaneye kaldırıldı.

Marmaris Halk Plajı'na öğlenden sonra gelen Osman Şimşek (70) ile eşi Cennet Şimşek (69), bir süre güneşlendikten sonra denize girdi. Yüzme bilmedikleri öğrenilen çift, dalganın etkisiyle derine doğru sürüklendi. Boğulma tehlikesi geçiren çift, yardım çağrısını duyan sahildeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürülen çiftten Osman Şimşek'in durumunun ağır olduğu, Cennet Şimşek'in ise iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, Osman Şimşek'in rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu olduğu öğrenildi.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler