YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maxis, 2020'yi Denebunu yatırımıyla tamamladı

İş Bankası'nın ana yatırımcısı olduğu Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nun yatırımı 3,8 milyon lira olarak gerçekleşti

İSTANBUL (AA) - İş Bankası'nın ana yatırımcısı olduğu Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, yeni yatırımını 3,8 milyon lirayla pazarlama teknolojileri platformu Denebunu'ya yaptı.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 2 milyonu aşkın kullanıcı tabanı sayesinde müşterilere denettirdiği ürünlerle markalara odaklı geri bildirim sağlayan Denebunu, Maxis'in 3,8 milyon lirayla liderlik ettiği yatırım turunda toplam 6,5 milyon lira yatırım aldı.

Albaraka Portföy Start-Up GSYF'nin 1,5 milyon lirayla katıldığı yatırım turuna, Denebunu'nun mevcut yatırımcıları Nevzat Aydın, Fırat İşbecer, Burak Divanlıoğlu ve Serkan Borançılı ise toplam 1,2 milyon lirayla eşlik etti.

Duygu Akbudak ve Barış Yeşilçiçek tarafından 2016'da kurulan Denebunu'nun sayesinde ürünlerini hedefledikleri müşteri kitlelerine deneterek doğrudan ve tutarlı geri bildirim almak isteyen markalar bu hedeflerine kolayca ulaşabiliyor.

İş Bankası'nın ana yatırımcısı olduğu Maxis, ocakta PCI Checklist yatırımıyla başladığı 2020'yi, Denebunu yatırımıyla tamamladı. Fon, bugüne kadar Kolay İK, Mutlubiev ve PCI Checklist girişimlerine yatırım yaptı.

- "Yurt dışı açılımına destek olmak hedefiyle yatırım yaptık"

Açıklamada görüşlerine yer verilen yapan Maxis Genel Müdürü Selami Düz, Türkiye'de kısa sürede ulaştığı yüksek kullanıcı sayısı ve odaklı geri bildirimlerle önemli bir başarı yakalayan Denebunu'nun kendisini kanıtlamış ekibi tarafından başlatılan yurt dışı açılımına destek olmak üzere yatırım yaptıklarını bildirdi.

Düz, 2021'de de hızlı ölçeklenme potansiyeli yüksek olan, erken ve ileri aşama teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Denebunu Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Duygu Akbudak ise, pandemi sonrasında iş ortağı markaların dijital mecralara daha fazla yatırım yapmaya başlamasıyla bu yıl 2 kat büyüdüklerini aktardı.

Akbudak, "300'den fazla markaya uçtan uca dijital pazarlama hizmeti sunma amacıyla çıktığımız bu yolculukta, özgün teknolojik çözümleri ve veri odaklı bakış açıları sayesinde Türkiye'de yakaladığımız başarıyı, bu yatırımla yurt dışı pazarlarında da yakalama arzusundayız." açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler