YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

’Mersin’deki belediyeler çalışmıyor’...

Mersin’in gerçek anlamda belediyecilik hizmetine kavuşması için Ak Belediyecilik ile tanışması gerektiğinin altını çizdi.

’Mersin’deki belediyeler çalışmıyor’...

Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, Mersin’deki belediyelerin kente gerekli yatırımı yapmadıklarını belirterek, Mersin’in gerçek anlamda belediyecilik hizmetine kavuşması için Ak Belediyecilik ile tanışması gerektiğinin altını çizdi.

Köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti il ve ilçe yönetimleri köylülerin sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışıyor. Heyet, bu hafta da Musalı köyünü ziyaret etti. Burada konuşan Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, Mersindeki belediyelerin gerekli yatırımları yapmadığını söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, Ak Parti’nin Türkiye’ye belediyeciliği öğreten parti olduğu dile getirerek, Mersin’in gerçek anlamda belediyecilik hizmetine kavuşması için Ak Belediyecilik ile tanışması gerektiğinin altını çizdi. Amaçlarının genelde olduğu gibi yerelde de iktidar olmak olduğunu belirten Salt, “ İnancımız o ki, hizmetin en güzeline layık halkımız Ak Parti’yi genelde baş tacı yaptığı gibi yerelde de iktidara getirecek ve Ak belediyecilik hizmetlerinden faydalanacaklardır” dedi. Musalı Köyü’nün en öncelikli sorunlarının başında gelen gölet konusunun başta Bakan Çağlayan olmak üzere kendilerinin de gündemlerinde olduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, gölet konusunun bu yıl içerisinde öncelikli olarak ele alınan konulardan biri olduğunu belirterek, Mersin’de projelendirilen 3 yeni gölet çalışması olduğunu kaydetti. Küçük ölçekli olan göletlerin İl Özel İdaresi kanalı ile, büyük ölçekli olanların da Devlet Su İşleri ( DSİ) tarafından yapılmakta olduğunun bilgisini veren Salt, proje aşaması içinde olan Musalı Göleti’nin Haziran ayı içerisinde yapımına başlanacağını ve köy halkının sulama alanındaki sorununun giderilmiş olacağını söyledi.

Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı ise, “Gelecekte de Mersin’de birinci olan Ak Parti’yi Mersin’e hizmet için yerel yönetimlerde de birinci getirmek zorundayız. Ak Parti olarak Toroslar’da değişim ve dönüşümün başlangıcı olması için buradayız” dedi.

Fotoğraf : Çiğdem YURDAGEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler