YURTHABER

Sakarya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MHP'li Kutluata, Tes-İş Sendikası'nı Ziyaret Etti

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Sakarya Şube'sini ziyaret etti.

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri (Tes-İş) Sendikası Sakarya Şube'sini ziyaret etti.

Kutluata burada yaptığı konuşmada, taşeronlaşmayı eleştirerek, ucuz işçiliğin istihdamda kaliteyi düşürdüğünü, işçinin güvence ve geleceğin olmadığını öne sürerek, partisinin istihdamda kaliteyi sağlayacak çözüm, öneri ve tedbirlerinin de hazır olduğunu söyledi.

Milli sermaye konusuna vurgu yapan Kutluata, "Özelleştirme yapılan alanlarda sermayesini koyan şirket nedense hiçbir şeyi umursamıyor. Çünkü verilen sözler olduğu için o şirketlere kimse söz geçiremiyor" diye konuştu.

Enerji alanında Türkiye'nin büyük ihtiyaçları bulunduğunu vurgulayan Kutluata, elektrik yüzünden binlerce vatandaşın mağdur olduğu ve bununla ilgili mecliste bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu da milli sermayenin kalkınmasını arzu ettiklerini belirterek, "Milli sermaye kalkınırsa bizde kalkınırız. Ama öyle büyük sıkıntılarımız var ki, bunların en başında örgütlenme geliyor. Örgütlenmenin önünde çok büyük engeller var" dedi.

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler