Denizli Emniyet Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Tiyatro Topluluğu Hayal Perdesi oyuncuları işbirliği ile 600 öğrenci ilk kez tiyatro izlemenin heyecanını yaşadı.
Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe çeşitli okullardan daha önce tiyatroya gitmemiş çocuklar getirildi. Tiyatro öncesi minik öğrencilerle polisler yakından ilgilenirken, polis motorlarına binen minik öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Pamuk şeker yiyerek eğlenen çocuklar, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile de hatıra fotoğraf çektirdi.
Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, öğrencilerle böyle bir etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Çocuklarımızı güzel etkinliklere sevk ederek, onların iyi bir birey olması için çalışıyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Toplam 600 öğrenci Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çınar, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgün ile birlikte Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Tiyatro Topluluğu Hayat Perdesi oyuncularının hazırladığı "Bil Bakalım Soruyu" adlı oyunu izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz