Taşköprü Mustafa Sıtkı Erkek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri yılsonu etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi ve komedi dans programı düzenledi.
Mustafa Sıtkı Erkek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans salonunda düzenlenen programa Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz, Taşköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Eligüzeloğlu ve Okul Müdürü Atilla Şengül'ün yanı sıra çok sayıda öğretmen, Öğrenci ve öğrenci velisi katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program Şiir dinletileri ile devam ettiği dinletide "Cebeci İstasyonu", "İstanbul'a Kar Yağıyordu" ve "Memleket İsterim" adlı şiirler seslendirildi. Salonu dolduran davetliler zaman dinledikleri birbirinden güzel şiirlerle zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Program "Komedi Dans Üçlüsü" adlı oyunun sergilenmesi ile devam etti.K burada kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Atilla Şengül programı düzenleyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz Program sonunda öğrencileri ayrı ayrı tebrik etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz