Nevşehir Barosu tarafından, 'AvukatLlar Günü' dolayısıyla düzenlenen satranç turnuvası sona erdi. Turnuvada birinciliği İlker Pazarcıoğlu elde etti.
'Avukatlar Günü' dolayısıyla Nevşehir Barosu'nun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği ile birlikte düzenlediği 'Yetişkinler Satranç Turnuvası', Baro^'nun sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Nevşehir Barosu'na kayıtlı avukatların yanı sıra il dışından gelen satranç tutkunlarının katıldığı turnuva sonunda İlker Pazarcıoğlu 1'inci olurken, Esat Öker 2'inci, Serhat İğdeci 3'üncü, Ramazan Babaoğlu 4'üncü ve Yaşar Bahçeli 5'inci oldu.
Turnuva sonunda dereceye girenlere bilgisayar, fotoğraf makinesi ve cep telefonu ödülleri Nevşehir Baro Başkanı Fahri Korucu ve Satranç İl Temsilcisi Ekrem Kürekli tarafından verildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz