Cenaze sonrası Dağgöl Mahallesi'nde çıkan olaylarda 16 yaşındaki Botan Selçuk'un polis tarafından gözaltına alınması sırasında gerginlik yaşandı.
Çocuğunun suçsuz olduğunu söyleyen Gülizar Selçuk ve gözaltına alınan çocuğun ağabeyi Uğur Selçuk, Botan'ı polislerin elinden almak için uzun süre polise yakardı. Sonuç alamayınca zırhlı polis aracının önüne durararak, "Bizi de öldürün. Oğlumun suçu yok" diye bağırdı.
Burada çocuğunu alamayan anne Gülizar Selçuk, bu kez de çevik kuvvet polislerinin önünde diz çökerek ağlayarak çocuğunun bırakılmasını istedi.
Ancak polisler çocuğun emniyete götürüleceğini söyleyince aile çevik kuvvet polisinin bulunduğu bölgeden ayrıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz