YURTHABER

Kapat

Öğrenmenin yaşı yok

Kartepe,’de “Geleceğimizi Yetiştiriyoruz” projesinin sertifika töreni yapıldı.

Öğrenmenin yaşı yok

Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara İlköğretim Okulu'nda düzenlenen "Geleceğimizi Yetiştiriyoruz" projesinin sertifika törenine Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Okul Müdürü H. İbrahim Balkan, Eğitmenler Fatma Koyuncu, Selma Çetin, veliler ve minik öğrenciler katıldı.

Minik öğrencilerle beraber sertifikalarını alan annelerin heyecanı görülmeye değerdi. Törenin en dikkat çekeni 65 yaşındaki Müjgan Orsoy idi. Torunun anne-babası çalıştığı için, torununa kendisinin baktığını ve Aile Eğitimi Kursuna torunu için geldiğini belirten Müjgan Teyze” buradaki öğretmenlerimizden çok şey öğrendim. Ben kendimi daha tecrübeli görüyordum. Oysa bazı doğru bildiklerim yanlış, yanlış bildiklerim de doğruymuş, bu yaşımda hala öğrenecek çok şeyimin olduğunu düşünüyorum. Sayın Kaymakamımıza, Milli eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze ve Selma Hoca ile Fatma Hocaya, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Öğrenmenin yaşının olmaz gerçeğini bir kez daha hatırlattı.

Törende konuşan Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ise; hedeflerinin bütün annelere daha sonra babalara ulaşmak olduğunu, aile eğitiminin çok önemli bir iş olduğunu vurguladı. Ünaldı " öğretmen-okul-aile çok önemli üç sacayağı. Biz bu üçlü ayağın yere çok sağlam basmasını sağlarsak, geleceğimizi çok iyi yerlerde görürüz. Annelerimizden çok olumlu dönüşümler alıyoruz, bu da bizde daha çok çalışma isteği uyandırıyor. Öğretmenlerimiz, formatörlerimiz bu işi gönüllü yapıyorlar. Büyük bir emek harcıyorlar. Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür ederim. Annelere izin veren babalara da teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat