YURTHABER

Kapat

Osmancıklı eken madalyaya doymuyor

Murathan Eken, Karışık Çiftler Kategorisinde Balkan 2.si Çift Erkekler Kategorisinde ise Balkan 3. sü olarak 2 madalya daha aldı

Osmancıklı eken madalyaya doymuyor

Murathan Eken, Karışık Çiftler Kategorisinde Balkan 2.si Çift Erkekler Kategorisinde ise Balkan 3. sü olarak 2 madalya daha aldı

28-30 Ağustos 2012 tarihleri arasında Sırbistan’da yapılan 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonasında , Osmancık İsmail Burak Derindere Gençlik ve Spor Kulübünden Murathan Eken’ inde yer aldığı Yıldız Milli Takımımız,takım halinde Balkan şampiyonu olmuştu.

Arkasından yapılan ferdi müsabakalarda ise müsabakalara çift erkekler ve karışık çiftler branşlarında katılan İBD Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından Murathan Eken, Karışık Çiftler Kategorisinde Balkan 2.si Çift Erkekler Kategorisinde ise Balkan 3. sü olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Konu hakkında düşüncelerini aldığımız İBD Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Barış Boyar, antrenör arkadaşım Hakan Tak ve sporcularımızla birlikte yıl boyunca yoğun bir antrenman programı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Böyle başarılar bizleri mutlu ve motive ediyor. Ancak biz balkanları aştık. Yeni hedefimiz Avrupa dereceleri. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum dedi. Ayrıca desteklerinden dolayı Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük’e, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’ ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’e İBD Gençlik ve Spor Kulübü Başkan yardımcısı Muharrem Atagün’ e ve İBD Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Burak Deindere’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat