Türkiye sınırına yakın bölgelerin muhaliflerin kontrolüne geçmesinden sonra iç Halep’te bulunan Suriyeliler, pasaportlarıyla Türkiye’ye geliyor.
Öncüpınar Sınır Kapısı’nın Türk vatandaşlarının giriş ve çıkışına kapalı olmasına karşın Suriye ve yabancı ülke vatandaşlarına serbest olması nedeniyle, Suriye’de yaşayan bu ülke vatandaşlarının veya yabancıların, Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan arabaları ile Türkiye’ye giriş çıkış yaptıkları öğrenildi. Pasaportlarıyla Türkiye’ye giriş yapan Suriyeliler, Halep’e kadar olan bölümün muhaliflerin elinde olduğunu ifade ettiler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz