SPOR

Kapat

PAF Takım'la 3-0 AS takımla 5-0

Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi öncesi takımlarının içine düştüğü kaosu şakaya vurdu.

PAF Takım'la 3-0 AS takımla 5-0

İnternetteki geyiklerde taraftarların bir kısmı 'PAF takım çıkarsa daha az yer' derken bir kısım da Cim Bom'un bir Johnson mucizesi yaşayabileceği umudunu koruyor.

İşte çarpıcı takılmalar:

- 3-0'a fitim, açık söylüyorum

- PAF takımla çıkarsak 3-0'a bağlarız ama AS takımla çıkarsak 5-0'a fit olurum ben.

- Takımda Rijkaard'ı sabote etme durumu var, takımın başında Rijkaard mı yoksa bir başkası mı sahaya çıkacak belli değil. Kim gelirse gelsin benim zerre umudum yok, muhtemelen genelde olduğu gibi ilk yarım saat içinde gelecek en az 1 golle yenik duruma düşeriz, sonra da çorap söküğü gibi gelir. Umarım tarihi fark olmaz, bu kaos ortamında ufak çaplı yenilgilere razıyım.

- Bir kez olsun şaşırt bizi Galatasaray be.

- 15 yaş altı takımımızın ve A2 takımımızın mücadele hırsını, futbol isteklerini, güzelim oyunlarını seyrettikçe/hatırladıkça..... Keşke bu çocukları çıkartsak bu maça diyorum. En azından Galatasaray formasını hak eden bedenler terletir.

- Şu şartlarda elbette favori Fenerbahçe. Yalnız basket maçına döner, gol rekoru kırarız vs. gibi şeyler futbolculara da yansırsa eğer, tek bir puan kaybına dahi lüksü kalmayan ve kendini Süper Lig'e ortak edebilmek için çok önemli olan bir derbi maçta Galatasaray, Samuel Johnson'lu Fenerbahçe'nin yaptığını yapabilir.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat