Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Pazarspor'da, kulüp sportif direktörü Hasan Balta, deplasmanda Belediye Vanspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta kazanılan 1 puana üzülen taraf olduklarını söyledi.
Balta, geçen hafta Belediye Vanspor ile berabere kaldıklarını belirterek, "İyi oynadık, çok pozisyon bulduk, ancak değerlendiremedik. Alınan 1 puana sevinen değil kaybedilen iki puana üzülen taraf olduk. Yine de alınan 1 puan kaybetmekten iyidir" dedi.
Bu karşılaşmanın artık geride kaldığını ifade eden Balta, "Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarına başladık. İyi bir ekibimiz var, ipi göğüsleyerek play-off hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız da inansın" diye konuştu.
Balta, Van'da takımı yalnız bırakmayan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'ya da teşekkür etti.
Muhabir: Naci Güven
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz