Batman Petrolspor Atletizm takımı sporcularından Rojda Özdemir, geçtiğimiz hafta sonunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün konuğu oldu.
81 ilden 81 Yıldız projesi kapsamında Batman’dan bu yılın yıldızı seçilen Rojda Özdemir’in hafta sonunda Bolu Abant’ta yapılan programa iştirak ettiği belirtildi. 2011-2012 yılından bu yana Batman Petrolspor Atletizm takımı formasını giyen ve performansını her geçen gün arttıran başarılı sporcunun bu yılın yıldızı seçilmesi ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün huzurunda Batman’ı temsil etmesi sevinçle karşılandı.
İlk defa Cumhurbaşkanı ve eşi ile karşılaştığını belirten Özdemir, “Öncelikle ilimizi ve kulübümüzü temsil ettiğim için çok mutluyum. Bizleri çok sıcak bir şekilde karşılayan Cumhurbaşkanımıza ve eşine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere vermiş olduğu destekleri boşa çıkarmayıp ülkemize yararlı birer birey olmak için çok çalışacağız.” dedi.
Kayseri ilinde yapılan Doğu’nun Yıldızları Türkiye şampiyonasında 400 metrede Türkiye 3.'lüğü elde etmesinin ardından performansını arttıran genç sporcunun hedefinin milli takım forması giymek olduğu açıklandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz