Polis adaylarının toplumsal olaylara karşı müdahale gösterisi alkışlandı. Tatbikat adeta gerçeği aratmadı.
Polis Haftası nedeniyle Malatya Park AVM’de, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri gösteri yaptı. Senaryo gereği, polise, sopa ve bıçakla saldıranların nasıl etkisiz hale getirildiği gösterildi.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan PMYO Müdürü İbrahim Azcan, “Polislik çok farklı mozaiğe sahip bir meslektir. Toplumsal olaylara karşı karşıya kalıyorlar. Narkotik operasyonunda mücadele ile karşı karşıya kalınabiliyor. Ama medyada toplumsal olaylar ön plana çıkıyor” dedi.
Gösteriyi izleyen Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ise, polis adaylarının toplumsal olayları önleme ve müdahale konusundaki gösteriyi ilgiyle izlediklerini ifade ederek tebriklerini iletti.
(NA-VSA-Y)
HABER - KAMERA: NİHAT ABACI

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz