YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis Zehir Tacirlerini Alışverişte Yakaladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonda 6 bin 300 gram esrar maddesi ele...

Polis Zehir Tacirlerini Alışverişte Yakaladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonda 6 bin 300 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya’nın Demirtaş beldesi İshaklı köyünden ilçeye esrar maddesi getirileceği istihbaratını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri harekete geçti. Alantur Köprüsü’nden Antalya plakalı bir otomobille ilçeye giriş yapan İ.D. ve S.A'yı takibe alan polis, Cikcilli beldesinde araçtan inen zanlıları poşetler içerisinde paketlenmiş haldeki esrar maddesini S.K.’ya verdikleri sırada operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda İ.D., S.A. ve S.K. gözaltına alınırken, poşetlerde yapılan aramada 6 bin 300 gram esrar maddesi ele geçirildi. Aynı dakikalarda İshaklı köyünde yaşayan N.K'nın evine düzenlenen operasyonla da N.K. gözaltına alındı. Zanlının evi ve bahçesinde bulunan serada yapılan aramada, toprağa gömülü halde bulunan poşetlerin içerisinde esrar maddesi kalıntılarına rastlandı. Alanya Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 4 zanlı, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler